Меню
Количка

SKK Тенджера дълбока капак - Ø 26 см.

SKK Тенджера дълбока капак - Ø 26 см.
SKK Тенджера дълбока капак - Ø 26 см.
SKK Тенджера дълбока капак - Ø 26 см.
SKK Тенджера дълбока капак - Ø 26 см.
SKK Тенджера дълбока капак - Ø 26 см.
SKK Тенджера дълбока капак - Ø 26 см.
SKK Тенджера дълбока капак - Ø 26 см.
  • Наличност: Доставка до 72 часа
  • Производител: SKK
  • Модел: SKK 8256
289.00 лв.
Безплатна доставка на всички покупки над 399 лв.
12 Месеца гаранционен сервиз на територията на България

Тази тенджера с дълбок капак е подходяща за газови, електрически и стъклокерамични котлони. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напълно безвредни!

Технически параметри на продукта

  • Размери: 26 см.
  • Височина: 14 см.
  • Дръжка:  бакелит

С какво се отличават съдовете на SKK?

Тавите и тиганите от SKK са произведени от алуминий с висока плътност, което осигурява невероятна издръжливост, равномерно разпределение на топлината и перфектни резултати при готвене. Същевременно са и добре балансирани и по-леки от очакваното. Това означава, че независимо, дали се използват от професионални готвачи или за домашна употреба, те ще предоставят максимално удовлетворение по време на приготвянето на храната. В цял свят, SKK е позната като премиум бранд, който не прави никакви компромиси с качеството на алуминиевите сплави, които се използват за създаването на колекциите им съдове. Техните сплави са без разтворими и тежки метали и са сертифицирани по ISO 9000. Това на практика означава, че не се съдържа никел в тях. Малко са компаниите, които обръщат толкова внимание на сертифицирането на качеството. Това е и един от големите позитиви на компанията.

Продуктите им се произвеждат чрез процес на ръчно леене на алуминий. Това от своя страна прави съдовете леки на тегло и лесни за използване часове наредПритежават изключителна топлопроводимост и равномерно разпределят топлината, чак до ръбовете. По този начин се гарантира енергоспестяващо готвене. Нещо повече, усъвършенстваното незалепващо покритие  позволява да се приготвят всички ястия с много малко мазнина. Малко по-надолу ще ви разкажем подробно за уникалното незалепващо покритие, с което е известна марката.

Съдовете за готвене на бранда съчетават всички положителни характеристики, които се очакват от едни професионални съдове за готвене с високо качество:

  •         бързина,
  •         равномерно разпределение на топлината,
  •         енергийно ефективно приготвяне на храната.

За повече информация, може да направите запитване в чата или на телефон 087 943 7991


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош ДобърНемската компания SKK е популярна в цял свят с високото качество съдове за готвене, които произвежда от ръчно лят алуминий. Фабриката е локализирана близо до Кьолн, Германия, но продукцията ѝ се продава във всички краища на света. Това е една от характеристиките на всички компании, които произвеждат стоки високо качество - продуктите им са ценени по цял свят. Нека да видим защо са специални тиганите, тавите и тенджерите, произведени от бранда.


С какво се отличават съдовете на SKK?

Тавите и тиганите от SKK са произведени от алуминий с висока плътност, което осигурява невероятна издръжливост, равномерно разпределение на топлината и перфектни резултати при готвене. Същевременно са и добре балансирани и по-леки от очакваното. Това означава, че независимо, дали се използват от професионални готвачи или за домашна употреба, те ще предоставят максимално удовлетворение по време на приготвянето на храната. В цял свят, SKK е позната като премиум бранд, който не прави никакви компромиси с качеството на алуминиевите сплави, които се използват за създаването на колекциите им съдове. Техните сплави са без разтворими и тежки метали и са сертифицирани по ISO 9000. Това на практика означава, че не се съдържа никел в тях. Малко са компаниите, които обръщат толкова внимание на сертифицирането на качеството. Това е и един от големите позитиви на компанията.

Продуктите им се произвеждат чрез процес на ръчно леене на алуминий. Това от своя страна прави съдовете леки на тегло и лесни за използване часове наред. Притежават изключителна топлопроводимост и равномерно разпределят топлината, чак до ръбовете. По този начин се гарантира енергоспестяващо готвене. Нещо повече, усъвършенстваното незалепващо покритие  позволява да се приготвят всички ястия с много малко мазнина. Малко по-надолу ще ви разкажем подробно за уникалното незалепващо покритие, с което е известна марката.

Съдовете за готвене на бранда съчетават всички положителни характеристики, които се очакват от едни професионални съдове за готвене с високо качество:

·        бързина,

·        равномерно разпределение на топлината,

·        енергийно ефективно приготвяне на храната.

Всичките серии съдове са създадени така, че да постигнете перфектни резултати в кухнята без почти никакви усилия. Една от сериите на SKK е подходяща за използване и върху индукционни котлони. Тя се отличава с тънък слой от неръждаема стомана, която е интегрирана на дъното на съдовете. SKK винаги през годините са се опитвали да съчетават възможността за здравословно готвене и използването на дълготрайни материали, за да може в крайна сметка да се получат оптимални резултати.

Това естествено е имало отзвук и в разпространението на продуктите им и популяризирането на марката. Заради това днес можете да ги откриете в повече от 20 страни в цял свят, включително Малта, Австралия, Литва, Белгия и България.


Система за незалепващо покритие

Част от съдовете на SKK разполагат с първокласно незалепващо покритие Diamond 5000 Plus Non-Stick, което гарантира перфектните резултати при готвене. Благодарение на покритието съдовете са изключително здрави и издръжливи.

Системата за незалепващо покритие е четирислойна и отговаря на всички изисквания на професионалистите. Това е уникална технология, базирана на подсилен материал, чийто частиците са със сходно устройство на диамантите. Благодарение на структурата им, покритието е дълготрайно, без да му се влошават незалепващите характеристики с времето. Освен това съдовете са с висока устойчивост на надраскване и висока устойчивост на корозия. Във всяка професионална кухня се търсят съдове с подобни характеристики. Така направената инвестиция за високо качество посуда, се изплаща с дълготрайността им.

Този тип незалепващо покритие е създаден за високо интензивна професионална употреба. Освен това от бранда предлагат и ограничена доживотна гаранция, съгласно инструкциите им за употреба и грижи.

Няма как да не споменем и фактът, че поради изработката на сплавта и използваните технологии, съдовете на SKK могат да се използват от хора, които са предразположени към алергии. Така всеки човек има възможността да създаде качествена храна лесно и бързо.

 Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.