Меню
Количка

УОК Тенджера със стъклен капак и приставка за готвене на пара с диаметър 32см

УОК Тенджера със стъклен капак и приставка за готвене на пара с диаметър 32см
УОК Тенджера със стъклен капак и приставка за готвене на пара с диаметър 32см
УОК Тенджера със стъклен капак и приставка за готвене на пара с диаметър 32см
УОК Тенджера със стъклен капак и приставка за готвене на пара с диаметър 32см
УОК Тенджера със стъклен капак и приставка за готвене на пара с диаметър 32см
УОК Тенджера със стъклен капак и приставка за готвене на пара с диаметър 32см

Тази тенджера УОК е подходяща за газови, електрически и стъклокерамични котлони. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напълно безвредни!

Технически параметри на продукта:

  • Диаметър: 32 см
  • Височина: 11 см
  • Дръжки: бакелит, издържат до 260°С
  • Незалепващо покритие: Diamond 3000 Plus Non-Stick®

За повече информация може да направите запитване в чата или на телефон 087 943 7991

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурностНемската компания SKK е популярна в цял свят с високото качество съдове за готвене, които произвежда от ръчно лят алуминий. Фабриката е локализирана близо до Кьолн, Германия, но продукцията ѝ се продава във всички краища на света. Това е една от характеристиките на всички компании, които произвеждат стоки високо качество - продуктите им са ценени по цял свят. Нека да видим защо са специални тиганите, тавите и тенджерите, произведени от бранда.


С какво се отличават съдовете на SKK?

Тавите и тиганите от SKK са произведени от алуминий с висока плътност, което осигурява невероятна издръжливост, равномерно разпределение на топлината и перфектни резултати при готвене. Същевременно са и добре балансирани и по-леки от очакваното. Това означава, че независимо, дали се използват от професионални готвачи или за домашна употреба, те ще предоставят максимално удовлетворение по време на приготвянето на храната. В цял свят, SKK е позната като премиум бранд, който не прави никакви компромиси с качеството на алуминиевите сплави, които се използват за създаването на колекциите им съдове. Техните сплави са без разтворими и тежки метали и са сертифицирани по ISO 9000. Това на практика означава, че не се съдържа никел в тях. Малко са компаниите, които обръщат толкова внимание на сертифицирането на качеството. Това е и един от големите позитиви на компанията.

Продуктите им се произвеждат чрез процес на ръчно леене на алуминий. Това от своя страна прави съдовете леки на тегло и лесни за използване часове наред. Притежават изключителна топлопроводимост и равномерно разпределят топлината, чак до ръбовете. По този начин се гарантира енергоспестяващо готвене. Нещо повече, усъвършенстваното незалепващо покритие  позволява да се приготвят всички ястия с много малко мазнина. Малко по-надолу ще ви разкажем подробно за уникалното незалепващо покритие, с което е известна марката.

Съдовете за готвене на бранда съчетават всички положителни характеристики, които се очакват от едни професионални съдове за готвене с високо качество:

·        бързина,

·        равномерно разпределение на топлината,

·        енергийно ефективно приготвяне на храната.

Всичките серии съдове са създадени така, че да постигнете перфектни резултати в кухнята без почти никакви усилия. Една от сериите на SKK е подходяща за използване и върху индукционни котлони. Тя се отличава с тънък слой от неръждаема стомана, която е интегрирана на дъното на съдовете. SKK винаги през годините са се опитвали да съчетават възможността за здравословно готвене и използването на дълготрайни материали, за да може в крайна сметка да се получат оптимални резултати.

Това естествено е имало отзвук и в разпространението на продуктите им и популяризирането на марката. Заради това днес можете да ги откриете в повече от 20 страни в цял свят, включително Малта, Австралия, Литва, Белгия и България.


Система за незалепващо покритие

Част от съдовете на SKK разполагат с първокласно незалепващо покритие Diamond 5000 Plus Non-Stick, което гарантира перфектните резултати при готвене. Благодарение на покритието съдовете са изключително здрави и издръжливи.

Системата за незалепващо покритие е четирислойна и отговаря на всички изисквания на професионалистите. Това е уникална технология, базирана на подсилен материал, чийто частиците са със сходно устройство на диамантите. Благодарение на структурата им, покритието е дълготрайно, без да му се влошават незалепващите характеристики с времето. Освен това съдовете са с висока устойчивост на надраскване и висока устойчивост на корозия. Във всяка професионална кухня се търсят съдове с подобни характеристики. Така направената инвестиция за високо качество посуда, се изплаща с дълготрайността им.

Този тип незалепващо покритие е създаден за високо интензивна професионална употреба. Освен това от бранда предлагат и ограничена доживотна гаранция, съгласно инструкциите им за употреба и грижи.

Няма как да не споменем и фактът, че поради изработката на сплавта и използваните технологии, съдовете на SKK могат да се използват от хора, които са предразположени към алергии. Така всеки човек има възможността да създаде качествена храна лесно и бързо.

 След като направите поръчка, ще се свържем с Вас за потвърждение по телефона! За допълнителна информация можете да се обадите на телефонния номер +359 87 943 7991 в интервал 09:00 - 17:00, ние сме готови да предоставим допълнителна информация. Наличната стока ще бъде доставена до 24 часа, цена за доставка до офис на Еконт е 10 лв, до адрес за сметка на клиента. 


Когато продуктите не са налични, след поръчката Ви, ще бъдат поръчани от основния склад в Нидерландия и ще бъдат доставени веднага след пристигането им в нашия склад. Доставката отнема от 1 до 2 седмици. 


MixHoreca си запазва правата да откаже поръчка и всяка сделка която не се потвърди с издадена и съответно платена авансово фактура не се смята за сключена


УОК Тенджера със стъклен капак и приставка за готвене на пара с диаметър 32см
  • Наличност: с доставка 24 часа
  • Производител: SKK
  • Модел: SKK 82759
289 лв.
Поръчай

Запитване

Ние ще Ви позвъним с информация за доставка, наличности и поръчка на продукта

Партньор на


Безплатна доставка на всички покупки над 399 лв.
Доставка до офис на Еконт 10 лв.
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.