Меню
Количка

Групобар

Производител: Fimar - Италия Модел: GP2SF
Групобар състоящ се от цитрус преса и блендер. Прахово боядисана алуминиева основа с два независими мотора. Обем на каната 1,5 литра. Скорост 500 оборота в минута за цитрус преса и 16000 оборота в минута за блендер .Технически характеристики:тегло: 9кгРазмери (ш х д х в): 210 x 380 x 490мм..
1,550 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: GP2FR
Групобар състоящ се от ледотрошачка и блендер. Прахово боядисана алуминиева основа с два независими мотора. Обем на каната 1,5 литра. Скорост 800 оборота в минута за ледотрошачката и 16000 оборота в минута за блендер .Технически характеристики:тегло: 9кгРазмери (ш х д х в):: 300 x 380 x 49..
1,630 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: GP3SFF
Групобар състоящ се от цитрус преса, фрапе миксер и блендер. Прахово боядисана алуминиева основа с два независими мотора. Обем на каната на блендера и фрапе миксера 1,5 литра. Скорост 500 оборота в минута за цитрус пресата, и 16000 оборота в минута за блендера и фрапе миксера .Техниче..
1,750 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Групобар е термин, наложил се в сферата на професионалното HoReCa оборудване за означаване на функционално комбинираните в едно тяло уреди за подготовка на напитки и течни храни.

С такъв уред разполагат много различни ХоРеКа бизнеси, чиито собственици търсят пълна оптимизация на пространството и работния процес.

Търсите висококачествен професионален групобар на конкурентна цена, който да се превърне в следващия топ помощник в вашите бар и/или кухня? MixHoReCa.com селектира специално за вас едни от най-добрите на пазара комбинирани електроуреди, които са достойни да заемат това място.

Професионални групобарове за перфектна конфигурация в кухнята

Обичате в кухнята ви всичко да е под конец и всеки процес да е максимално удобен и бърз? Нека ви предложим уникални групобарове висок клас, произведени от европейските лидери в бранша, които ще ви помогнат за целта.

Уникалното на тези комбинирани уреди е, че разполагат с няколко самостоятелни и несвързани мотора, което означава, че всяка една от функциите е с отлична мощност и ефикасност. Хиляди обороти в минута, високи скорости и чудесна ефективност ви очакват във формата на добре комбинирани електроуреди със стилен дизайн и перфектно качество.

Тук се набляга на издръжливи и здрави материали с висока степен на хигиеничност като неръждаема стомана и стъкло.

Предлагаме различни комбинации и конфигурации, включващи най-популярните бар уреди като цитрус преса, блендер, ледотрошачка, фрапе миксер и др.

Разгледайте наличните модели и поръчайте своя уникален групобар още днес през MixHoReCa.com, възползвайки се от безплатната доставка и изгодната цена.

Защо групобар – какви са отличителните предимства на уреда

Съображенията за комбиниране на няколко различни уреда в едно функционално цяло са няколко.

На първо място така се оптимизира използваното пространство и по този начин се спестява работна площ, която е изключително необходима в една натоварена професионална кухня или бар. На второ място, но не и по важност, е самата оптимизация на работния процес. Обикновено в групобар се внедряват 2 или повече уреда, които служат в последователност за приготвяне на един краен продукт, например смути или шейк.

Съответно с един цялостен уред успявате не само да спестите място, но и да си осигурите по-голяма бързина при приготвяне на крайния продукт. А това ще рефлектира и върху удовлетворението на клиентите, което е един от най-важните елементи във всеки HoReCa бизнес.

4.58 / 118
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.