Меню
Количка

Микровълнови

Производител: Maxima Модел: 09367000
Полупрофесионална Микровълновa фурнa  с капацитет 25 литра и мощност 900 вата. Широко използваема благодарение на високата си мощност и различни програми. Микровълновата има шест различни програми от ниска до висока, включително настройка за размразяване. Таймерът може да се настрои до 30 минут..
440 лв. 463 лв.
Производител: Maxima Модел: 09367010
Професионална микровълнова фурна  с капацитет 25 литра и мощност 1000 вата. Корпусът и вътрешната камера са изработени от неръждаема стомана със керамична плоча на дъното. Има 20 предварително програмирани програми  Контролният панел е много лесен за изпо..
731 лв. 770 лв.
Производител: Maxima Модел: 09367020
Професионална микровълнова фурна  с капацитет 30 литра и мощност 1800 вата.Корпусът и вътрешната камера са изработени от неръждаема стомана с керамична плоча на дъното. Има 20 предварително програмирани програми  Контролният панел е много лесен за използване и..
1,338 лв. 1,409 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Професионалните микровълнови са едни от задължителните устройства във всяка професионална кухня. Използват се в ресторанти, заведения за бързо хранене, хотели, барове. Множеството им предимства, големия капацитет и функции им позволява да обработват бързо и много храна наведнъж.

Използването им води до улесняване на персонала и бързото приготвяне на храна с малко усилия. Микровълновите фурни са ефективни и практични и носят редица предимства при обслужването на големи групи хора.

Какви са предимствата на професионалните микровълнови, които ще намерите в категорията

Професионалните микровълнови фурни имат редица предимства и се различават много от тези, които се използват в домашни условия. На първо място това, което различава една професионална микровълнова печка от обикновените е капацитетът. Можете да намерите различни микровълнови, с различен капацитет. Всички те имат много по-голям капацитет от обикновените микровълнови печки, което им позволява да обработват много повече храна наведнъж.

Те готвят храната по-бързо и равномерно, благодарение на високата си мощност. Което от своя страна е предимство при обслужването на много клиенти в професионални среди. Можете да  разгледате различни микровълнови с различни начини на управление, такива, които се управляват ръчно или с помощта на цифров дисплей.

Всички те се отличават от обикновените и по издръжливите конструкции. Професионалните микровълнови фурни са проектирани така, че да издържат на по-интензивна употреба в сравнение с домашните. Изградени са от по-здрави материали, което гарантира дългия им живот при честото им използване.

При тях също така можете да настройвате нивата на мощност и да избирате между множество програми на работа в зависимост от модела на микровълновата печка. Работата им включва режими за бързо размразяване, поддържане на топлина и готвене на определени видове храни. Всичко това улеснява до голяма степен персонала в професионалните кухни и съкращава времето за приготвяне на храната.

Също така професионалните микровълнови фурни имат по-надеждни и удобни за използване контроли. Достъпни и  с тях се работи изключително лесно. При нас ще намерите микровълнови с красив, модерен дизайн, които ще паснат отлично на интериора на всяка професионална кухня. С тях работата ще е по-удобна и ефективна, а храната ще е перфектно обработена.

Защо да поръчате професионална микровълнова от нас

На нашия сайт освен богат избор от микровълнови фурни, ще намерите и атрактивни цени, качество и удобство във всеки продукт.

Професионалните микровълнови фурни, които предлагаме се отличават със своя капацитет, мощност, издръжливост, функционалност и управление. Те са специално проектирани за големи професионални кухни и са направени така, че да улеснят процеса на работа и да могат да се използват дълго време.

4.59 / 145
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.