Меню
Количка

Цитрус преси

Електрическите цитрус преси на Maxima са лесни за използване и могат да се почистват в миялна машина. Изработени са от качествена неръждаема стомана и алуминий. Притежават двигател, благодарение на който могат да направят 32 литра сок на час. Подходящи са за всякакъв вид заведения, барове и магазини, предлагащи фрешове. Размерът им е компактен и могат да се позиционират на съвсем тесен бар плот. 

Производител: Maxima Модел: 09300027
Тази професионална цитрус преса разполага с филтър за семена и отпадъци, задвижващ вал от неръждаема стомана, топлинна защита, делукс алуминиев дизайн с черен ABS плот и защитно покритие срещу корозия и надраскване. Горен колектор за сок от ABS с чучур, мощен и тих двигател 1800 оборо..
290.00 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300028
Тази професионална цитрус преса разполага с филтър за семена и отпадъци, задвижващ вал от неръждаема стомана, топлинна защита, делукс алуминиев дизайн с черен ABS плот и защитно покритие срещу корозия и надраскване. Горен колектор за сок от ABS с чучур, мощен и&nbs..
360.00 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300029
Тази професионална цитрус преса с горна пресоваща дръжка, разполага с филтър за семена и отпадъци, задвижващ вал от неръждаема стомана, топлинна защита, делукс алуминиев дизайн с черен ABS плот и защитно покритие срещу корозия и надраскване. Горен колектор за сок о..
535.00 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.