Меню
Количка

Цитрус преси

Професионални цитрус преси, лесни за използване, лесни за почистване със свалящи се компоненти подходящи за миене в съдимиялна машина. С мощен двигател и капацитет до 32 литра сок на час. Полупрофесионални и изработени изцяло от висококачествена неръждаема стомана. 

Производител: Maxima Модел: 09300027
Професионална цитрус преса с капацитет до 32л сок на час.  С горна пресоваща дръжка, разполага с подвижен филтър за семена и отпадъци. Снабдена задвижващ вал от неръждаема стомана и водоустойчиви копчета. С термична защита, която предпазва двигателя от прегряв..
381 лв. 393 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300028
Професионална цитрус преса с капацитет до 32л сок на час.  С горна пресоваща дръжка, разполага с подвижен филтър за семена и отпадъци. Снабдена задвижващ вал от неръждаема стомана и водоустойчиви копчета. С термична защита, която предпазва двигателя от прегряване.  Делукс алуминиев дизайн ..
432 лв. 445 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300029
Професионална цитрус преса с капацитет до 32л сок на час.  С горна пресоваща дръжка, разполага с подвижен филтър за семена и отпадъци. Снабдена задвижващ вал от неръждаема стомана и водоустойчиви копчета. С термична защита, която предпазва двигателя от прегряване.  Делу..
630 лв. 649 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.