Меню
Количка

Гофретници

Производител: Maxima Модел: 09374245
Професионален гофретник за печене на фунийки за сладолед Чугунена плоча за печене с размер  ø210 x H3 мм с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо, благодарение на мощния нагревателен елемент и остава топъл по..
339 лв. 356 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365100
Професионален гофретник  с форма на сърце или класически модел гофрети. Корпус от неръждаема стомана и лесна за почистване повърхност, чугунена форма за печене с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C. Гофретникът загрява бързо, благодарение на м..
375 лв. 395 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374210
Представете си как ароматът на топло кафе и току що приготвени гофрети се носи из въздуха. С нашият Гофретник на балончета / AIR- единичен, с таймер, с термостат 50 ° C до 300 ° C вие ще приготвяте идеалните гофрети с хрупкава външност и мека вътрешност за вашите клиенти. Той е идеален за използване..
407 лв. 428 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374241
Професионален гофретник за печене на 6  рула едновременно, вкусни гофрети които се сервират на клечка. Чугунена плоча за печене с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо, благодарение на мощния нагревателен ел..
452 лв. 475 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374203
Професионален гофретник е здрав и лесен за работа, с масивна дръжка за бързо производство на 10 броя мини гофрети наведнъж.  Чугунена плоча за печене с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо, благодарени..
455 лв. 479 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374235
Професионален гофретник е здрав и лесен за работа, с масивна дръжка за бързо производство на гофрети с пчелна пита.  Чугунена плоча за печене с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо, благодарение на мощ..
459 лв. 483 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374220
Професионален гофретник е здрав и лесен за работа, с масивна дръжка за бързо производство на 5 броя чуроса наведнъж.  Алуминиеви плочи за печене с  незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо, благо..
461 лв. 485 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374201
Професионален гофретник е здрав и лесен за работа, с масивна дръжка за бързо производство на 3 броя класически белгийски вафли наведнъж.  Чугунена плоча за печене с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо..
471 лв. 496 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374246
Професионален гофретник за печене на фунийки за сладолед. Чугунени плочи за печене с размер  ø210 x H3 мм с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо, благодарение на мощния нагревателен елемент и остава топъл по време на употреба.  Кор..
475 лв. 500 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374240
Професионален гофретник за печене на 6 рула едновременно, вкусни гофрети които се сервират на клечка! Подходяща форма за 3 царевици и 3 хот-дога. Чугунена плоча за печене  с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява б..
489 лв. 515 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374242
Професионален гофретник за печене на 6 оребрени рула едновременно, вкусни гофрети които се сервират на клечка. Чугунена плоча за печене с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо, благодарение на мощния нагревателен..
492 лв. 518 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374250
Професионален гофретник за бързо производство на 6 гофрети на клечка едновременно.  Чугунена плоча за печене с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо, благодарение на мощния нагревателен елемент и остава топъл по ..
496 лв. 522 лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)

Тайната на вкусните хрупкави гофрети се крие в уреда, който се използва за тяхното приготвяне. Гофретниците са предназначени за приготвянето на любим вид закуска на много хора, което ги прави задължителен уред в заведенията за хранене, които предлагат закуски и брънчове.

Използването на гофретниците в комерсиални среди става все по-популярно. Ако и вашият ресторант предлага в менюто си вкусни гофрети в шоколад или плодове е добра идея да се сдобиете с качествен кухненски уред за тяхното приготвяне.

В категорията „Гофрети“ ще намерите широк асортимент от уреди, които се използват за приготвяне на хрупкави гофрети. Предложенията в тази категория включват и уреди подходящи за приготвяне на хот-дог, дюнери, понички и палачинки.

Ние предлагаме богат избор от кухненски уреди, с които да приготвите уникално вкусни предложения за закуска или брънч, които да включите във вашето меню.

Какво представляват гофретниците

Типичния уред познат като гофретник се състои от две плочи, които се затварят една в друга. Плочите имат форма на решетка, между която попада сместа за гофретите. По този начин се придава характерната релефна форма на вафлите тип гофрети.

Тези кухненски уреди работят с нагревателен елемент, за да се осигури равномерното разпределяне на топлината. Това позволява на тестото да се изпече еднакво от всички страни. Някои уреди, които предлагаме разполагат с термостат, чрез който може да се регулира степента на препичане.

Универсалния характер и лесната употреба на тези уреди са качествата, които ги правят любими начини за приготвяне на вкусна закуска сред любителите на домашно приготвената храна и професионалните готвачи.

Видове гофретници в онлайн магазина на MixHoReCa.com

Представяме ви богато портфолио от ресторантско оборудване, с което да предложите качествена услуга и вкусна храна. Гофретниците са един от уредите в нашето портфолио, който все повече набира популярност.

В едноименната категория ще намерите кухненски уреди то този вид в различни форми и големини, предлагащи всички характеристики на един надежден уред.

При нас ще намерите следните видове гофретници:

  • Гофретник за фунийки за сладолед;
  • Гофретник с формата на сърце;
  • Гофретник на балончета;
  • Уред за хот-дог;
  • Уред за гофрети на клечка;
  • Гофретник с форми на пеперуда;
  • Уред за чуроси;
  • Дигитален гофретник.

Ние постоянно се стараем да обновяваме портфолиото си с най-качествените кухненски уреди. MixHoReCa.com осигурява професионално оборудване за много успешни ресторанти. Предложете най-доброто на вашите клиенти и заслужете тяхната лоялност.

Повечето от уредите са подходящи за използване и в домашни условия. Пригответе вкусни гофрети за закуска в почивните дни като направите поръчка на гофретници от нашия онлайн магазин.

4.60 / 172
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.