Меню
Количка

Професионални

Производител: Silampos Модел: Low cost I glass 637122 - V76616L -100
Тaзи професионална тенджера е подходяща за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони! Изработена изцяло от неръждаема стомана 18 / 10, капсулирано дъно, Impact Disc Plus за оптимално разпределение на температурата и максимална ефективност, с тази технология не е необходимо да готви..
69 лв.
Производител: Silampos Модел: Low cost I glass 637122 - V76624L -100
Тази професионална тенджера е подходящ за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони! Изработена изцяло от неръждаема стомана 18 / 10, капсулирано дъно, Impact Disc Plus за оптимално разпределение на температурата и максимална ефективност, с тази технология не е необходимо..
105 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 11550
Серията Kerros представлява луксозна линия от кулинарни съдове с 6-звезден статус, изработени от изключително тежък лят алуминий с дебелина на стената от 5 мм. Съдовете са облицовани със специално покритие Greblon-Non-Stick-C3+ от Weilburger, Германия, което е трислойно и подсилено с керамика. Този ..
109 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Професионални тенджери за интензивна ежедневна употреба, подходящи за стъклокерамични, газови, електрически и индукционни котлони. Изработени са изцяло от специална неръждаема стомана 18/10 и  капсулирано дъно за оптимално разпределение на топлината и максимална ефективност. С тази технология не е необходимо да готвите на максимална температура. Тенджерите са полирана за красив блясък и са много лесни за почистване. Разполагаме с различни размери.

4.55 / 146
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.