Меню
Количка

Месомелачки

Благодарение на мощните месомелачки от  Maxima можете да си направите сами кайма по ваш вкус и с ваши подправки. Месомелачките могат да се използва и за смилане на зеленчуци, ядки и дори за пълнене на наденици. Електрическата месомелачка е незаменим уред във всяка професионална кухня. Maxima предлагат машини за мелене в различни размери и вариращ  капацитет - от 120 кг на час до 320 кг на час.

Производител: Maxima Модел: 09300445
Професионална месомелачка с производителност 120кг/час.  С две скорости на въртетне: напред и назад. Корпус, плоча и винтов пръстен изработени от неръждаема стомана.  Превключвател за защита на двигателя. Освен за смилане на месо, можете да го използвате и за приготвяне на хамбургери, колб..
760 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300450
Професионална месомелачка с производителност 220кг/час.  С две скорости на въртетне: напред и назад. Корпус, плоча и винтов пръстен изработени от неръждаема стомана.  Превключвател за защита на двигателя. Освен за смилане на месо, можете да го използвате и за приго..
1,139 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300455
Професионална месомелачка с производителност 320кг/час.  С две скорости на въртетне: напред и назад. Корпус, плоча и винтов пръстен изработени от неръждаема стомана.  Превключвател за защита на двигателя. Освен за смилане на месо, можете да го използвате и за приго..
1,949 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.