Меню
Количка

Месомелачки

Производител: Maxima Модел: 09300445
Професионална месомелачка с производителност 120кг/час.  С две скорости на въртетне: напред и назад. Корпус, плоча и винтов пръстен изработени от неръждаема стомана.  Превключвател за защита на двигателя. Освен за смилане на месо, можете да го използвате и за приготвяне на хамбургери, колб..
821 лв. 883 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300450
Професионална месомелачка с производителност 220кг/час.  С две скорости на въртетне: напред и назад. Корпус, плоча и винтов пръстен изработени от неръждаема стомана.  Превключвател за защита на двигателя. Освен за смилане на месо, можете да го използвате и за приго..
1,090 лв. 1,172 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300455
Професионална месомелачка с производителност 320кг/час.  С две скорости на въртетне: напред и назад. Корпус, плоча и винтов пръстен изработени от неръждаема стомана.  Превключвател за защита на двигателя. Освен за смилане на месо, можете да го използвате и за приго..
1,856 лв. 1,996 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Качествените електрически месомелачки са универсален и незаменим инструмент в професионалната HoReCa кухня, в месарници и други хранителни заведения. Може да се използват освен за смилане на месо, за приготвяне на колбаси, бургери, кюфтета, шишове, пастети и терини, обработка на зеленчуци и дори за смилане на ядки.

Тук имате възможност да надградите кухнята си, внедрявайки в нея съвременна професионална месомелачка, проектирана да отговори на изискванията на майстор готвачи и месари, както и на високите очаквания на дори и най-претенциозния клиент.

Професионални месомелачки за професионални резултати

Този мощен уред ще ви позволи да рационализирате процесите в кухнята и да превърнете обработката на месо в детска игра. Това ще ви даде възможността да предоставяте винаги най-висококачествени месни продукти и суровини на вашите ценни клиенти.

Нашите професионални месомелачки са създадени да произвеждат голямо количество смляно месо, което да отговори на високото търсене във вашия месарски магазин или ресторант с качествени месни ястия. Така винаги ще сте в готовност да доставите на взискателните си клиенти точно това, от което имат нужда – прясно приготвено месо с перфектни качества.

В MixHoReCa.com предлагаме отлична селекция от най-доброто съотношение между цена и качество, функционалност, практичност и производителност. Разгледайте каталога ни с предложения и се запознайте с техническите им параметри и характеристики, на базата на които да направите най-подходящия избор.

Електрически месомелачки, които се отличават

В портфолиото ни с професионално оборудване за обработка на храна ще откриете отличен клас месомелачки с висока производителност, подходяща за посрещане на професионални нужди - от 120 до 320 кг на час. Повечето машини от категорията са дело на нидерландския бранд Maksima, който се отличава като топ европейски производител за професионално кухненско оборудване за ресторанти и заведения.

Те са с удобни гумени крачета, осигуряващи максимална стабилност при работа и свалящи се компоненти за улеснение при почистване и с възможност за поставяне в миялна. Животът на машината се удължава, благодарение на възможността за подмяна на частите. За целта предлагаме и цял каталог с всички необходими приставки и принадлежности.

Всеки бизнес, който държи на качеството на подбираните професионални месомелачки цени своите клиенти високо, тъй като се стреми да им осигури най-високо качество месо, подготвено зад вратите на неговата кухня, центрирана върху високите резултати и удовлетворението на госта.

4.59 / 150
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.