Меню
Количка

Стойка за бутилки

Производител: Maxima Модел: 09360031
Удобна стойка за бутилки. Съхранявайте и рекламирайте в бутилки вече готовият фреш на тази елегантна стойка! Бутилка с диаметър 7,5 см11 бутилки подредени една върху другаОбщо + - 33 бутилкиРазмери (ш х д х в): 40 х 48 х 114 смПодходящ за:26Х 50X80X..
655 лв. 689 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Подредбата и организацията в професионалните кухни, ресторантите и заведенията за хранене е от ключово значение за интериора и ефективността на мястото. В нашия асортимент ще намерите много решения, с която да въдворите ред и организация в кухнята, в която работите или във вашия дом.

В категория „Стойка за бутилки“ ви представяме пособия, които ще ви помогнат да подредите бутилките, които притежавате. Предлагаме различни стойки за бутилки, които съчетават стилен дизайн и удобство.

Тези поставки могат да се използват в барове, кухни, заведения, хотели. Освен в специализирани помещения, стойките за бутилки са подходящи за поставяне във вашия хол, където да подредите любимите ви бутилки вина или друг вид алкохол.

Как да изберете стойка за бутилки

Стойките за бутилки могат да бъдат изработени от различни материали. Най-често се използваните са неръждаема стомана, PVC или пластмаса. Изборът на материал зависи от личните предпочитания или от интериора на помещението, в което ще се използват поставките за бутилки.

Тук трябва да обърнем внимание на дизайна. Той може да варира от класически и елегантен, до по-нестандартен и модерен. Стойките за бутилки за вино са едни от най-закупуваните поставки, които се предлагат в различни дизайни и могат да бъдат подходящо допълнение към интериора на модерни ресторанти или хотели.

Когато избирате стойка за бутилки също трябва да прецените капацитета на поставката. Стойките, които ви предлагаме в портфолиото на MixHoReCa.com са предназначени за организация на по-голям брой бутилки. Те имат по-големи размери и са подходящи за използване на места, където се съхраняват различни видове алкохол.

Относно подвижността има различни видове стойки за бутилки. Някои модели са статични, а други са снабдени с колелца и могат да бъдат местени според изискванията на помещението или хората, които го използват.

Преди да направите вашата покупка трябва да прецените размера на стойката. Съветваме ви да прецените мястото, където тя ще бъде поставена и да направите измервания, според които да изберете стойката за бутилки.

Доверете се на MixHoReCa.com

Качествените стойки за бутилки за вино се познават по това, че са изработени от издръжливи материали и предоставят стабилност и безопасност. Монтажът на тези постави е лесен и не изисква използването на специални инструменти.

Стойките за бутилки не само предоставят практичност в съхранение на различни видове бутилки, но и могат да бъдат стилов акцент в интериора на вашия ресторант или дом. Тези поставки допринасят за по-добрата организация на пространството и създават елегантна визия.

Ние специализираме в предлагането на кухненско оборудване за професионални кухни и целим да улесним организацията на ресторанти и хотели.

4.59 / 124
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.