Меню
Количка

Банциг

Рязането на месо не винаги е лесна задача, особено, ако е необходимо да се нарежат и костите. Обработката на месо и замразени храни е много по-лесна, по-безопасна и по-бърза, когато се извършва с помощта на мощен електрически трион за кости, банциг. Този уред ще ви позволи да работите бързо и прецизно, без да губите много време и усилия. Подходящ е и за рязане на замразени хранителни продукти, като риба или зеленчуци. Тези уреди са безопасни за употреба, дори и когато са подложени на интензивно натоварване.

Производител: Maxima Модел: 09362200
Електрически трион за месо с дебелина на рязане от 5 до 155 мм и  дължина на триона 1650 мм. Лесен за използване, само с един бутон за включване/изключване  и аварийно спиране. С висококачествения мотор, можете да използвате триона за месо и кости  без да е необходимо да правите ..
2,070 лв. 2,134 лв.
Производител: Maxima Модел: 09362205
Електрически трион за кости с дебелина на рязане от 5 до 200 мм и  дължина на триона 2040 мм. Лесен за използване и има само един бутон за включване/изключване  и аварийно спиране. С висококачествения мотор, можете да използвате триона за месо без да е необходимо д..
3,367 лв. 3,471 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.