Меню
Количка

Банциг

Производител: Maxima Модел: 09362200
Електрически трион за месо с дебелина на рязане от 5 до 155 мм и  дължина на триона 1650 мм. Лесен за използване, само с един бутон за включване/изключване  и аварийно спиране. С висококачествения мотор, можете да използвате триона за месо и кости  без да е необходимо да правите ..
2,027 лв. 2,134 лв.
Производител: Maxima Модел: 09362205
Електрически трион за кости с дебелина на рязане от 5 до 200 мм и  дължина на триона 2040 мм. Лесен за използване и има само един бутон за включване/изключване  и аварийно спиране. С висококачествения мотор, можете да използвате триона за месо без да е необходимо д..
3,298 лв. 3,471 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Банцигът е мощна машина за рязане на месо и кости, която носи редица предимства в предприятия, в които ежедневно се обработва голямо количество месо като месарски магазини, супермаркети и заведения. Електрическият лентов трион за кости е проектиран да реже с лекота и бързина големи месни парчета, което позволява да се освободи работна ръка и да се рационализира процесът по обработка на храна в професионалната кухня.

Търсите професионален банциг за месо, който да ви улесни съществено при подготовката на месните продукти и да ви спести много време в грубата разфасовка на месото? MixHoReCa.com ви представя машини за рязане на месо с кости с изключителна здравина и производителност, с които ще изпълните работната задача много по-бързо и ефикасно.

Висок клас банциг за месо – какви предимства да очаквате

Нашите високопроизводителни професионални електрически триони за месо могат да режат прецизно упорити кости и дебело месо с едно плавно движение, което е много по-безопасно, отколкото с чиста механична мощ с класически касапски ръчни инструменти.

Предлагаме висок клас оборудване за обработка на месо, в която може да разпознаете разликите, които правилния банциг за месо може да направи за вас и вашата професионална кухня. С тях ще можете да режете дори и най-здравите кости и най-жилавите дивечови меса. Подбрали сме модели с безотказни остриета и безкомпромисна мощност, проектирани специално за високоскоростно триене, така че да ви помогнат да правите бързи и чисти разрези с лекота.

Благодарение на висококачествените технологии, внедрени в работата на професионалните машини, които ви предлагаме тук, трионът може да се използва и без да се правят почивки.

За високата сигурност на оператора на машината се грижат скоростни спирачки, които анулират работата на банцига за 0,2 секунди.

За максималното удобство при работа производителите са се погрижили с конструиране на голяма работна площ на машините, специални тласкачи за месото и калибриращи плочи.

И всичко това е завършено с метални повърхности, изработени от материали, улесняващи поддържането на сигурна и безупречна хигиена.

Безплатна доставка от MixHoReCa и дълга ремонтна поддръжка

Не с колебайте повече дали да направите своята поръчка от MixHoReCa.com, а се възползвайте от безплатната ни доставка над 399 лв. и осигурения дългогодишен достъп до ремонтна поддръжка в и извън гаранция. Наличието на части за подмяна и вложеното качество в изработката на машините гарантират дълъг период на безпроблемна експлоатация.

4.63 / 131
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.