Меню
Количка

Рендета / Ножове

Производител: Maxima Модел: 09301110
Подходящо за зеленчуци, плодове, сирене, кашкавал, ядки и други хранителни продуктиЗа настъргване с размер  - 3 ммИзработено от качествена стомана..
49 лв. 52 лв.
Производител: Maxima Модел: 09301109
Подходящо за зеленчуци, плодове, сирене, кашкавал, ядки и други хранителни продуктиЗа настъргване с размер  - 4 ммИзработено от качествена стомана..
49 лв. 52 лв.
Производител: Maxima Модел: 09301111
Технически особености:Подходящ за зеленчуци и плодове като картофи, моркови, цвекло, краставици и други.Нож за нарязване на резени с размери - 4ммОстриета от качествена стоманаЗа повече информация може да направите запитване в чата или на телефон 0879 437 991..
50 лв. 53 лв.
Производител: Maxima Модел: 09301112
Технически особености:Подходящ за зеленчуци и плодове като картофи, моркови, цвекло, краставици и други.Нож за нарязване на резени с размери - 2ммОстриета от качествена стоманаЗа повече информация може да направите запитване в чата или на телефон 0879 437 991..
86 лв. 90 лв.
Производител: Maxima Модел: 09301139
Технически особености:Подходящ за меки плодове и зеленчуци и други хранителни продукти като домати, портокали, лимони, банани и други.Нож за нарязване на резени с размери - 1ммОстриета от качествена стоманаЗа повече информация може да направите запитване в чата или на телефон 0879 437 991..
86 лв. 90 лв.
Производител: Maxima Модел: 09301135
Технически особености:Подходящ за зеленчуци и плодове като картофи, моркови, цвекло, краставици и други.Нож за нарязване на резени с размери - 8ммОстриета от качествена стоманаЗа повече информация може да направите запитване в чата или на телефон 0879 437 991..
86 лв. 91 лв.
Производител: Maxima Модел: 09301134
Подходящ за рязане на картофи за пържене.Размер на рязане - 8ммОстриета от качествена стоманаНожа задължително се комбинира с нож VC450 стандартен слайсер 8мм..
86 лв. 91 лв.
Производител: Maxima Модел: 09301102
Подходящ за рязане на картофи за пържене.Размер на рязане - 10ммОстриета от качествена стоманаНожа задължително се комбинира с нож VC450 стандартен слайсер 10мм..
86 лв. 91 лв.
Производител: Maxima Модел: 09301133
Подходящ за рязане зеленчуци и плодовеЗа нарязване на кубчета с размер 8 х 8ммОстриета от качествена стоманаНожа задължително се комбинира с нож за рязане на резени - нож стандартен слайсер 4 мм или нож стандартен слайсер 8 мм ..
86 лв. 91 лв.
Производител: Maxima Модел: 09301101
Подходящ за рязане зеленчуци и плодовеЗа нарязване на кубчета с размер 10 х 10ммОстриета от качествена стоманаНожа задължително се комбинира с нож за рязане на резени - нож стандартен слайсер 4 мм, нож стандартен слайсер 8 мм или нож стандартен слайсер 10 мм..
86 лв. 91 лв.
Производител: Maxima Модел: 09301132
Подходящ за рязане зеленчуци и плодовеЗа нарязване на кубчета с размер 12 х 12ммОстриета от качествена стоманаНожа задължително се комбинира с нож за рязане на резени - нож стандартен слайсер 4 мм, нож стандартен слайсер 8 мм или нож стандартен слайсер 10 мм..
86 лв. 91 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)

За да работите ефективно в кухнята, а ястията, които приготвяте да са винаги вкусни и красиви е от съществено значение да разполагат с качествени кухненски уреди, прибори и аксесоари. За всяка кухня, а особено професионалните са нужни освен достатъчно уреди за готвене, и наличието на разнообразни и подходящи ножове и рендета.

Всеки продукт има специфичен начин на рязане или рендосване на храната, независимо дали ще я готвите и обработвате термично или използвате за украса. За всички цели в кухнята е нужно да имате специален нож или ренде. Тези така важни кухненски принадлежности улесняват и забързват процеса на готвене и помагат за постигане на симетричен и красив вид на порциите.

Какви продукти ще откриете в категорията и какви са предимствата им  

В категорията рендета/ножове на нашия сайт MixHoReCa.com ще откриете богато разнообразие от рендета и ножове с различни форми. Различите им остриета ги прави подходящи за всеки хранителен продукт, който използвате в кухнята.

Ножовете, които предлагаме са изключително остри и качествени и са предназначени както за рязане на плодове и зеленчуци за готвене, така и за такива, които ще използвате за украса на ястие.

Рендетата, които предлагаме пък се отличават с разнообразните си форми, подходящи за оформяне на плодове, зеленчуци или за направа на идеалните пържени картофи. Предлагаме и такива, които режат на кубчета. Без значение за какво ги използвате, с тях ще получите симетричен, еднакъв и красив външен вид на всеки продукт.

Знаете, че човек първо се храни с очите си, затова симетричният вид на продуктите в една порция е от огромно значение. Без значение дали приготвяте салати, десерти или други вкусни изкушения, използването на равно нарязани плодове и зеленчуци е ключов момент в професионалните кухни.

А използването на професионални кухненски ножове и рендета ще ви улесни и ще ускори готвенето и аранжирането на чинията. За удобството на всеки предлагаме продукти с различни размери, за да изберете спрямо целите си. Продуктите ни са направени от здрава, висококачествена стомана и са прецизно наточени, за да са достатъчно остри за работа.

Здравината им гарантира, че ще ги използвате дълго и ще бъдат ваши верни помощници в кухнята!

Защо да се доверите ида закупите нож или ренде от нас

Ножовете и рендетата в кухнята са задължителни елементи, за всеки който иска да създава вкусни и красиви ястия. При нас ще намерите богато разнообразие от всички нужни ножове и рендета, за да създавате шедьоври!

Всичките ни продукти са изключително устойчиви и качествени, защото работим с доказали се производители с години опит в сферата. Ако искате да работите бързо и ефективно в кухнята се погрижете за всеки един детайл. Доверете се на качеството и поръчайте подходящите ножове и рендета от нас още сега!

4.58 / 106
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.