Меню
Количка

Вертикални

Производител: Maxima Модел: 09400801
Хладилна витрина 58 литра от 0° и +12°C - Стелаж- черна от Maxima от MixHoReCa.com е перфектната комбинация от стил, функционалност и ефективност. Това я прави най-добрият избор за заведения, които искат да представят своите продукти на клиентите си по най-добрия и привлекателен начин, като същ..
918 лв. 966 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400800
Хладилните витрини са един от основните уреди за в сферата на хранително- вкусовата промишленост. С тях не само съхранявате продуктите правилно, но и можете да ги представите по начин, по който ще привлечете погледите на клиентите и ще увеличите продажбите си. Хладилна витрина 58 литра от 0° и ..
951 лв. 1,001 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400805
Професионална хладилна витрина  е с капацитет  78л. Температурен диапазон 0° и +12°C. Температурата ѝ на охлаждане може да бъде прецизно настроена, благодарение на цифров температурен контролер. Хладилната витрина е подходяща за поставяне в..
980 лв. 1,031 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400806
Професионална хладилна витрина  е с капацитет  78л. Температурен диапазон 0° и +12°C. Температурата ѝ на охлаждане може да бъде прецизно настроена, благодарение на цифров температурен контролер. Хладилната витрина е подходяща за поставяне върху бар плот.&..
988 лв. 1,040 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400811
Професионална хладилна витрина  е с капацитет  98л. Температурен диапазон 0° и +12°C. Температурата ѝ на охлаждане може да бъде прецизно настроена, благодарение на цифров температурен контролер. Хладилната витрина е подходяща за поставяне в..
1,092 лв. 1,150 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400810
Професионална хладилна витрина  е с капацитет  98л. Температурен диапазон 0° и +12°C. Температурата ѝ на охлаждане може да бъде прецизно настроена, благодарение на цифров температурен контролер. Хладилната витрина е подходяща за поставяне в..
1,099 лв. 1,157 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400816
В хранителната индустрия представянето на храна е също толкова важно, колкото и нейното качество. Ако се нуждаете от витрина в която да излагате и съхранявате сладкишите във вашето заведение, то Хладилна витрина 235 литра - за торти - стъклена - черна е идеалният избор. Защо да изберете тази ви..
2,132 лв. 2,244 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400815
Професионална хладилна витрина с капацитет 235л, идеална за сладкиши и торти. Температурен диапазон 0° и +12°C.   С LED осветление вътре. Dixell цифров регулатор на температурата. Стъклени прозорци от 4 страни (двойно остъклени). Снабдена с..
2,155 лв. 2,269 лв.
Производител: Maxima Модел: 09404030
Двойната хладилната витрина е идеалното решение за вашата кухня, заведение за хранене или магазин. Този удобен и стилно изработен хладилник поддържа голям запас от бутилки, кутии, сандвичи и други храни на оптимална температура.Двете врати, оборудвани с двойно остъкляване, осигурява не само при..
2,501 лв. 2,633 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400837
Луксозна Хладилна витрина с капацитет 300 л на колела,  идеална за пекарни, кафенета и всякакви други заведения за хранене. С цифров контролен панел можете да зададете температура между 2° и 8°C. Тази хладилна витрина за сладкиши от че..
3,857 лв. 4,060 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400842
Сладкарска Хладилна витрина с капацитет от 400L, идеална за торти, сладкиши, закуски и сандвичи. С цифровия контролен панел  температурата може да настрой  от 0° до 12°C. Хладилната витрина е снабдена със стъклени витрини навсякъде и три стъклени рафта вътре, които се регулират на вис..
4,255 лв. 4,479 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400843
Сладкарска Хладилна витрина с капацитет от 500L, идеална за торти, сладкиши, закуски и сандвичи. С цифровия контролен панел  температурата може да настрой  от 0° до 12°C. Хладилната витрина е снабдена със стъклени витрини навсякъде и три стъклени рафта вътре,&..
4,553 лв. 4,792 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Представяме ви категорията Вертикални студени витрини, където ще намерите специализирани хладилници със стъкло, които са предназначени за съхранение на храни и напитки при ниски температури. Тези витрини позволяват изложението на тяхното съдържание пред клиентите на ресторанта, магазина или друго място за хранене.

Вертикалните витрини да подходящи за изложението на напитки, сладкарски изделия и други хранителни продукти, чиято цел е да грабнат вниманието на клиентите на заведението. Този тип витрини не заемат много място, което ги прави подходящи за използване в залата на ресторанти, хотели и други заведения за хранене, където е визуалното представяне на продуктите е от съществено значение.

Вертикалните студени витрини са оборудване с изключително значение, тъй като допринасят за дълготрайността и свежестта на храните и напитките, които се съдържат в тях.

Функции и характеристики на вертикалните студени витрини

Тези уреди имат предлагат възможността за съхранение на хранителни продукти при определени температури като в същото време са изложени пред клиентите на заведението или магазина. Вертикалните студени витрини са оборудвани с прозрачни врати, което позволява изложението на тяхното съдържание.

По този начин се привлича вниманието на клиентите към определен хранителен продукт. Това прави вертикалните студени витрини много подходящи за представяне на десерти с изкушаващ външен вид.

Витрините, които ви предлагаме са снабдени със системи за регулиране на температурата, което позволява поддържането на оптимални условия според наличните продукти в тях. Този тип витрини са оборудвани с вертикално поставени рафтове и стелажи, където се подреждат продуктите.

Рафтовете в повечето витрини са регулируеми по височина и наклон, което позволява свобода в потребата на стоките, които се съхраняват вътре. Моделите витрини, които сме подбрали в портфолиото на MixHoReca.com са снабдени са с LED осветление и прецизен механизъм на охлаждане. По този начин се осигурява равномерно разпределяне на въздуха във витрината.

Дизайн, стил и вместимост на витрините

Вертикалните студени витрини в нашия онлайн магазин се предлагат в различни дизайни и стилове, за да отговарят на визията и интериора на търговското помещение. При нас ще намерите модели витрини с различни размери, вместимост и предназначение.

С това разнообразие от вертикални витрини ви предлагаме широк избор от оборудване, което да отговори на вашите специфични изисквания. Някои модели са имат вградени енергоефективни системи, които осигуряват икономичност на енергията, с което може да намалите разходите за ток на вашия бизнес.

Разгледайте нашето богато портфолио от вертикални студени витрини и се запознайте с техните индивидуални характеристики. Всички стоки в нашия онлайн магазин се предлагат с определен гаранционен период.

За допълнителна информация направете запитване на посочения номер.

4.59 / 112
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.