Меню
Количка

Тостери

Производител: Maxima Модел: 09300045
Професионален тостер за 4 филийки, изработен отнеръждаема стомана с заоблени ръбове. Приготвяте тостове и сандвичи бързо и лесно, включва тава за трохи. Тостерът е оборудван с копче за управление, което ви позволява да включвате всички слотове или само част тях. Таймер, за да изпичате филиите както ..
367 лв. 394 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300050
Професионален тостер за 6 филийки, изработен от масивна неръждаема стомана с кръгли ръбове. Предназначен е за работа в професионална кухня и отговаря на всички европейски правни изисквания. За вкусна закуска, обяд или брънч, приготвяте тостове и сандвичи бързо и лесно, включ..
420 лв. 451 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300430
Професионален контактен грил включва чугунени оребрени плочи с размер 22см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готвите. Контактната..
423 лв. 455 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300436
Професионална контактен грил включва чугунени оребрени плочи с размер 33,5см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готвите. Контактна..
471 лв. 506 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374170
Професионална преса за сандвичи подходяща за бързо производство на 2 сандвича  С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC.  Скарата е с високо качество и е подходяща за професионална употреба за хранителната индустрия и сладкарниците. ..
472 лв. 507 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300435
Професионална контактен грил включва  две чугунени оребрени плочи с размер 22см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готви..
673 лв. 724 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300437
Професионална контактен грил включва чугунени гладки плочи с размер 22см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готвите. Контактната с..
703 лв. 756 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300055
Професионален ролков тостер с капацитет за 150 филийки на час, също така подходящ и за кифлички. Разполага с копче за регулиране на скоростта на пътеката, с което може да се регулира скоростта. Светлинният индикатор за температурата показва, когато тостерът достигн..
914 лв. 983 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300056
Професионален ролков тостер с капацитет за 300 филийки на час, също така подходящ и за кифлички. Разполага с копче за регулиране на скоростта на пътеката, с което може да се регулира скоростта. Светлинният индикатор за температурата показва, когато тостерът достигн..
1,108 лв. 1,191 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300057
Професионален ролков тостер с капацитет за 450 филийки на час, също така подходящ и за кифлички. Разполага с копче за регулиране на скоростта на пътеката, с което може да се регулира скоростта. Светлинният индикатор за температурата показва, когато тостерът достигне пра..
1,176 лв. 1,265 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Представяме ви кухненски помощници, които ще ви влязат в употреба в приготвянето на вкусни и хрупкави тостове. Тостовете представляват препечени филийки хляб, които могат да се изпозлват за направата на сандвичи. Те са популярен вид закуска, която се предлага в заведения, ресторанти и хотели.

С уредите, които ви предлагаме в категорията тостери вие ще успеете да приготвите хрупкави тостове, към които може да добавите още продукти, за да ги превърнете във вкусна и питателна закуска.

Тостерите са изключително популярни в домакинствата, тъй като предлагат бързо и лесно приготвяне на леко хапване. Уредите са почти задължителни в кухните на ресторанти и хотели, където се налага приготвянето на голямо количество храна.

Тези уреди могат да спестят много време на готвачите в професионални кухни. Чрез тях се приготвя хрупкави филийки хляб, към които може да добавите месо, колбаси, сирена или конфитюр, за да създадете любим сандвич.

Тостерите могат да се намерят и в кухните на много домакинства. Уредите са идеални за приготвяне на закуска на цялото семейство, като предлагат бързо и ефективно решение за приготвяне на тостове за няколко души едновременно.

Специалните функции на тостерите

Кухненските уреди от този тип се състоят от две или четири вертикални прегради, наречени слотове, в които се поставят филии хляб. Тостерът работи на принципа на нагряване на поставените между слотовете филии хляб.

Преградите се затварят, след което започва процеса по нагряване на хляба. Уредите са снабдени с нагревателни елементи, които осигуряват равномерно разпределяне на топлината. По този начин се гарантира изпичането на хляба от двете страни, създавайки хрупкава коричка и мека средичка.

Някои от предлаганите модели тостери са снабдени с различни настройки за регулиране на степента на препичане на тостовете. Това позволява на потребителите на уреда или професионалните готвачи да изберат степента на препичане според техните лични предпочитания.

Изберете професионален тостер от MixHoReCa.com

Ние предлагаме кухненско оборудване за професионални кухни, в които се приготвя голямо количество храна. В нашето портфолио сме подбрали специални уреди тип тостер, които да отговорят на обема на работа във вашето заведение или хотел.

Представяме ви един от най-добрите уреди на пазара - Конвейерен тостер. С него може да приготвите до 450 филийки на час и да спестите ценно време. Този тостер е подходящ и за приготвяне на кифлички.

Конвейерен тостер има много функции, които улесняват работата с уреда. Тостерът разполага с копче за регулиране на скоростта и светлинен индикатор за показване на температурата. Уредът е направен от неръждаема стомана, което позволява лесната му и бърза поддръжка и почистване.

4.61 / 140
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.