Меню
Количка

Студени витрини

Производител: Maxima Модел: 09400801
Професионална хладилна витрина  е с капацитет  58л. Температурен диапазон 0° и +12°C. Температурата ѝ на охлаждане може да бъде прецизно настроена, благодарение на цифров температурен контролер. Хладилната витрина е подходяща за поставяне в..
966 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400800
Професионална хладилна витрина  е с капацитет  58л. Температурен диапазон 0° и +12°C. Температурата ѝ на охлаждане може да бъде прецизно настроена, благодарение на цифров температурен контролер. Хладилната витрина е подходяща за поставяне в..
1,001 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400805
Професионална хладилна витрина  е с капацитет  78л. Температурен диапазон 0° и +12°C. Температурата ѝ на охлаждане може да бъде прецизно настроена, благодарение на цифров температурен контролер. Хладилната витрина е подходяща за поставяне в..
1,031 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400806
Професионална хладилна витрина  е с капацитет  78л. Температурен диапазон 0° и +12°C. Температурата ѝ на охлаждане може да бъде прецизно настроена, благодарение на цифров температурен контролер. Хладилната витрина е подходяща за поставяне върху бар плот.&..
1,040 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400811
Професионална хладилна витрина  е с капацитет  98л. Температурен диапазон 0° и +12°C. Температурата ѝ на охлаждане може да бъде прецизно настроена, благодарение на цифров температурен контролер. Хладилната витрина е подходяща за поставяне в..
1,150 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400810
Професионална хладилна витрина  е с капацитет  98л. Температурен диапазон 0° и +12°C. Температурата ѝ на охлаждане може да бъде прецизно настроена, благодарение на цифров температурен контролер. Хладилната витрина е подходяща за поставяне в..
1,157 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400836
Хладилна настолна витрина с капацитет 100L, бяла с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се врат..
1,417 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400831
Настолна хладилна витрина с капацитет 100L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н. Разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се врати в зад..
1,425 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400847
Хладилна настолна витрина с капацитет 120L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите с..
1,696 лв.
Производител: Maxima Модел: 09404020
Професионална хладилна витрина с капацитет 360л. Регулиране на температура от 0° до +10°C.  С панел за рекламна цел и вътрешно осветлеие. Снабден и с четири регулируеми рафта от неръждаема стомана и ефективна система за охлаждане с вентилатор. С хладилен агент R600..
1,790 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400845
Настолна студена витрина с капацитет 120L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се..
1,831 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400850
Хладилна настолна витрина с капацитет 160L с 2 регулируеми решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. ..
1,999 лв.
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)

Студената витрина е функционално допълнение, от което всяка професионална кухня може да натрупа предимства. Те обикновено се поставят на видимо място в салона, където може да изиграе ролята на фокусна точка за клиентите, привлечени от презентираните продукти. Други видове студени витрини пък се използват в заведенията за бързо хранене като изключително полезен помощник в бързото приготвяне на храната директно пред очите на нейния консуматор.

Представяме ви отличния каталог на MixHoReCa.com, съдържащ всички типове студени витрини, необходими на различните видове ХоРеКа бизнеси, които са избрали да приближат своите продукти до очите на клиентите, така че да привлекат тяхното внимание още от вратата. Този търговски подход осигурява положително визуално въздействие, което насърчава любопитството към най-прясното от вашето меню.

Какви видове студени витрини предлагаме тук

Това е мястото за професионални решения, затова в този раздел представяме само висококачествени уреди, които ще осигурят максимални преимущества на вашия бизнес. В каталога ни с различни видове студени витрини ще откриете:

Към тях ще добавяме и най-новото в сегмента, изработено от производителите, с чиито висококачествени ХоРеКа стоки работим.

Тук ще намерите уникални студени витрини за луксозни барове и ресторанти, които да се впишат отлично в облика на вашето заведение. Асортиментът ни разполага и с перфектните хладилни витрини за супермаркети и заведения за бързо хранене, където скоростното приготвяне на храната е от особено значение за удовлетворението на клиентите.

Какво отличава професионалните студени витрини на MixHoReCa

Предлагаме хладилни витрини в най-различни размери и капацитети, което позволява да съобразите покупката си максимално с нуждите на вашия бизнес.

Те осигуряват отличен цикъл на охлаждане, който предотвратява натрупването на големи маси лед. Голяма част от охлаждащите уреди тук не работят със CFC (хлорофлуоровъглерод), което ги прави по-екологично решение, в сравнение с традиционните хладилни електоруреди. Температурната регулация става с помощта на цифрови контролери, осигуряващи висока прецизност.

Много от предложенията в нашия онлайн магазин за професионално кухненско оборудване за бързо хранене са изработени от неръждаема стомана. Това гарантира тяхната продължителна безпроблемна експлоатация и улеснява почистването на всеки един от елементите на уреда.

4.62 / 135
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.