Меню
Количка

Съдомиялни машини

Производител: Maxima Модел: 09210470
Универсална поставка за съдомиялна машина 50 x 50 см от ,,Maxima''.Височина 10 см. За повече информация може да направите запитване в чата или на телефон: 0879 437 991..
135 лв. 139 лв.
Производител: Maxima Модел: 09210471
Поставка - стелаж за съдомиялна машина 50 x 50 см от Maxima.Височината е 10 смМоже да направите запитване в чата или на телефон: 0879 437 991..
152 лв. 156 лв.
Производител: Maxima Модел: 09210472
Поставка - стелаж за съдомиялна машина 50 x 50 см  от ,,Maxima''Височината е 10 смЗа почвече информация може да направите запитване в чата или на телефон: 0879 437 991..
152 лв. 156 лв.
Производител: Maxima Модел: 09240000
Тази изключителна чашомиялна машина е незаменима за ресторанти и заведения, където е необходимо бързо и ефективно измиване на стъклени съдове. Със своите компактни размери и предно зареждане, тя се адаптира лесно към ограниченото кухненско пространство.С изключителната си производителност, тя бързо ..
2,398 лв.
Производител: Maxima Модел: 09240020
Тази компактна и мощна съдомиялна машина е идеално решение за малки заведения или в кухни с ограничено пространство. С дизайн за предно зареждане, тя е подходяща за професионални кухни.Със своята специално разработена програма за измиване, тази съдомиялна машина гарантира безкомпромисно почистване н..
2,553 лв.
Производител: Hendi Модел: 230299
Чашомиялната със своите удобства и качествени характеристики е идеалното решение за хотели, ресторанти, кафенета и други заведения, които изискват ефективно измиване на чаши, чинии, прибори за хранене и други подобни предмети.Машината разполага с електромеханично управление, което е много удобно за ..
2,560 лв.
Производител: Maxima Модел: 09240010
Чашомиялните машини от Maxima са доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Този модел чашомиялна е много подходящ за малки помощения, пор..
2,688 лв.
Производител: Hendi Модел: 233016
Чашомиялната със своите удобства и качествени характеристики е идеалното решение за хотели, ресторанти, кафенета и други заведения, които изискват ефективно измиване на чаши, чинии, прибори за хранене и други подобни предмети.Тази чашомиялна разполага с електромеханично управление, което е много удо..
2,715 лв.
Производител: Hendi Модел: 233009
Чашомиялната със своите удобства и качествени характеристики е идеалното решение за хотели, ресторанти, кафенета и други заведения, които изискват ефективно измиване на чаши, чинии, прибори за хранене и други подобни предмети.Машината разполага с електромеханично управление, което е много удобно за ..
2,715 лв.
Производител: Maxima Модел: 09200805
Съдомиялните машини от Maxima са доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Бърза и ефективна малка съдомиялна машина с предно зареждане, измив..
2,739 лв. 2,824 лв.
Производител: Maxima Модел: 09240030
Съдомиялните машини от Maxima са доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Бърза и ефективна малка съдомиялна машина с предно зарежд..
2,868 лв.
Производител: Maxima Модел: 09200990
Чашомиялните машини от Maxima са доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Този модел чашомиялна е много подходящ за малки помещения, поради по-мал..
2,957 лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)

В една натоварена професионална кухня, съдомиялната е ключов електроуред за справяне с темповете на работа и осигуряване на перфектна хигиена на съдовете. Доказано е, че миялните машини могат да унищожат повече от 99.9% от бактериите заедно с остатъците от храна по съдовете, което трудно би могло да бъде постигнато с ръчно миене на посудата. Затова е важно да заложите на качествена професионална машина, която ще посрещне нуждите на вашия бизнес.

MixHoReCa.com ви представя каталог с различни видове професионални съдомиялни машини, в който всеки ХоРеКа бизнес бързо може да открие най-доброто, според спецификите на работа в ресторанта, заведението или бара. Вникнете в нашите предложения с отлично качество, открояващи се на европейския пазар със своята функционалност, ефикасност, икономия и оптимално разпределение.

Страхотни модели професионални съдомиялни машини от висок клас

В този раздел поместваме няколко вида машини за миене на съдове, чаши, прибори и готварска посуда като:

  • Съдомиялни с предно зареждане;
  • Професионални чашомиялни;
  • Компактни мини съдомиялни (40 х 40);
  • Конзолни свободностоящи съдомиялни;
  • Съдомиялни машини за едра посуда и големи съдове.

Също така предлагаме и универсални поставки за професионална миялна машина в стандартни размери.

Избор на подходящата професионална съдомиялна машина

Професионалните миялни с предно зареждане могат да бъдат разположени под или върху маса или плот, в зависимост от тяхната големина. Те са подходящи за по-малки кухни или барове. Те обикновено разчитат само на 1 рафт, в който се поместват съдовете.

В сравнение с класическите съдомиялни 45 см, с които повечето домакинства разполагат, тези професионални машини имат по-бърз цикъл на измиване, така че не се налага да се чака час или повече, за да получите идеално чисти съдове.

Чашомиялната се различава от обикновената съдомиялна по това, че има удобни поставки за различни видове чаши – за вода, вино и пр. Специфичното тук е, че уредът работи при доста високи температури, но използва по-малко водно налягане, за да се предпазят крехките стъклени съдове от счупване.

Ако пък имате достатъчно голяма кухня, която е доста натоварена, към универсалната професионална миялна машина може да добавите конзолна съдомиялна за едра посуда, в която да се мият тенджери, тави и др. обемисти съдове.

В MixHoReCa.com получавате безплатна доставка при поръчка над 399 лв., гаранция и дългосрочно следгаранционно обслужване.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.