Меню
Количка

Ледотрошачки

Производител: Hendi Модел: 695708
С ледотрошачката с ръчно задвижване, изработена от хромирана цинкова сплав, можете лесно да приготвите свеж лед за вашите любими напитки или за събитията, които организирате. Тя е практично и елегантно допълнение към вашата кухня или бар, предоставяйки ви удобство и качествено смилане на леда.Острие..
180 лв.
Производител: Hendi Модел: 271520
Ледотрошачката е иновативно устройство, създадено да преобразува обикновения лед в малки частици, осигурявайки ви прохладни напитки и приятни коктейли. С голяма си улей, изработена от здрава ABS пластмаса, и корпус от полирана неръждаема стомана, тази ледотрошачка е изключително издръжлива и дълготр..
292 лв.
Производител: Hendi Модел: 271599
Ледотрошачката BarUp е предназначена за интензивна употреба в натоварени барове, и се отличава с висока мощност и ефективност. Снабдена с чаша и остриета от неръждаема стомана AISI 301, тази трошачка осигурява издръжливост и дълготрайност. Корпусът на двигателя е изработен от лят алуминий, който пре..
943 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: ROGM
Професионална трошачка за лед, идеална за приготвяне на гранит и коктейли. Kорпус от алуминиева сплав с покритие Mикропревключвател на капака. Чаша и група остриета от неръждаема стомана. Регулиране на размера на натрошен лед. Производство на лед на парчета за коктейли.Технически характеристики:тегл..
960 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Професионални ледотрошачки идеални за приготвяне на гранит и коктейли, произведени от италианската фирма Fimar

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.