Меню
Количка

Котлони

Производител: Maxima Модел: 09371000
Този висококaчествен индукционен котлон от Maxima за професионална и домашна употреба разполага със стъклен плот, таймер от 0 - 180 минути, защита от прегряване,  сензорен панел, LCD дисплей и таймер, десет степенна настройка на температурата и здрав ABS корпус. Индукционните котлони ..
169 лв. 178 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371080
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествена котлон за домашна и професионална употребаОборуд..
370 лв. 390 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371070
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен котлон за домашна и професионална упо..
405 лв. 426 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374070
Котлон за палачинки с диаметър на котлона 40см. Мощен уред с оптимален топлообмен за бързо приготвяне на големи порции палачинки. Плочата е изработена от чугун, с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точно к..
440 лв. 463 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371040
Индукционните котлони от Maxima са доказали се във времето. С корпус от неръждаема стомана и висококачествен стъклен плот, тези котлони не само изглеждат стилни, но и са много издръжливи. Със сензорен панел, LCD дисплей и таймер, котлонът е лесен за употреба и контрол. Таймерът може да бъде настроен..
448 лв. 472 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371050
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен Уок котлон за домашна и професионална..
502 лв. 528 лв.
Производител: Hendi Модел: 147801
Газовият хокер Kitchen Line е идеален избор за заведения и професионални кухни. Той е специално проектиран, за да отговори на нуждите на интензивното готвене и да осигури ефективност и надеждност.С модела Kitchen Line можете да използвате газови източници като пропан бутан, а също така с включеният ..
662 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371030
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен котлон за домашна и професионална упо..
753 лв. 793 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374071
Котлон за палачинки с 2 броя плочи с  диаметър 40см. Мощен уред с оптимален топлообмен за бързо приготвяне на големи порции палачинки. Плочата е изработена от чугун, с не залепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да р..
774 лв. 815 лв.
Производител: Hendi Модел: 147276
XL хокерът представлява надеждно и висококачествено решение за вашите готварски нужди, като ви осигурява функционалност, безопасност и удобство в едно компактно и стилно изпълнение. Моделът работи на пропан-бутан, но е снабден с преобразуватели, за да може да бъде използван и с природен газ. Ра..
910 лв.
Производител: Maxima Модел: 09391550
В света на гастрономията, готвенето е изкуство, което изисква не само умения, но и правилните уреди. В тази непрекъснато развиваща се индустрия, електрическият котлон за готвене представлява неотделима част от професионалната кухня. С високо ниво на функционалност, издръжливост и ефективност, Електр..
935 лв. 985 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371010
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен котлон за домашна и професионална упо..
1,089 лв. 1,147 лв.
Показва 1 до 12 от 50 (5 страници)

Започнали сте мечтания бизнес и предстои да оборудвате неговата професионална кухня, в която ще започнат да се случват кулинарни чудеса? Или пък от дълги години сте в бранша и отново е дошъл моментът за обновяване на вярно служилото ви готварско оборудване с нови съвременни попълнения?

MixHoReCa.com има пълен набор от кухненски уреди за изграждане на една уникална професионална кухня, в която процесите са оптимизирани, а клиентското удовлетворение е на най-висок пиедестал. В настоящия раздел представяме страхотен каталог с професионални котлони, които се използват ежедневно в ХоРеКа кухните и през които преминава почти всяко издадено ястие.

Висококачествени котлони за професионални кухни на изгодна цена

Уредите, които включваме в нашите каталози, са създадени да осигуряват превъзходна производителност за максимално дълго време при висока ежедневна натовареност. Затова са си заслужили определението „професионални“ и заедно с него своето място в нашия онлайн магазин.

Не претъпкваме каталозите ни с прекалено много предложения, но включваме достатъчно разнообразие, така че всеки да може да намери най-добрата конфигурация за нуждите на своя ХоРеКа бизнес. Ето и какви са предложенията ни в този раздел:

  • Електрически котлони;
  • Котлони на газ, включително газови хокери (с хромирани горелки);
  • Професионални керамични котлони;
  • Класически чугунени котлони;
  • Котлони за палачинки;
  • Котлонни плочи.

Професионалният електрически котлон бързонагряващ поставените върху него съдове с продукти осигурява скоростното започване на готвенето и позволява експресната смяна на температурата на готвене. Това има ключово значение за правилната обработка на продуктите и максимално ефективно използване на енергията в готвенето.

Предлагаме най-различни конфигурации, сред които единични котлони, двойни, четворни, петорни и шесторни (с едно, 2, 4, 5 или 6 гнезда, горелки или плочи). Тук ще откриете перфектния базов кухненски уред за малката, средна и голяма професионална кухня, който ще осигури бързо приготвяне на ястията и ще позволи на готвача да работи с още по-голяма прецизност.

Имаме и специални уок котлони – на газ или индукционни, които са специално разработени да осигурят оптимално нагряване на автентични уок съдове за готвене за предлагането на автентични азиатски ястия.

Газови, индукционни, керамични и електрически котлони от MixHoReCa

Нашите електрически котлони се отличават с уникална мощност и сигурни защити от прегряване, прецизни настройки за температурен контрол, изработка от висококачествени неръждаеми елементи и чудесна практичност, функции и ефективност. Поръчайте още сега своя професионален електрически котлон бързонагряващ и се възползвайте от безплатната доставка над 399 лв.

4.54 / 129
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.