Меню
Количка

Електрически

Производител: Maxima Модел: 09365159
Професионална електрическа скара, с гладка плоча с размери 36 х 39 см. Има гладка плоча от 8 мм стомана със сатенено покритие. Регулиране на температурата между 0ºC и 300ºC. Оборудвана със светлинен индикатор за температурата. Подходяща за интензивна ежедневна упот..
376 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365161
Професионална електрическа скара, с оребрена повърхност с размери 36 х 39 см. Има плоча от 8 мм стомана със сатенено покритие. Регулиране на температурата между 0ºC и 300ºC. Оборудвана със светлинен индикатор за температурата. Веднага след като светлината изгасне, может..
423 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300072
Професионална електрическа скара, с гладко оребрена плоча с размери 55 х 36 см. Регулиране на температурата между 0ºC и 300ºC. Оборудвана със светлинен индикатор за температурата. Веднага след като светлината изгасне, можете да започнете да печете. Благодарение на силния нагреват..
439 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365160
Професионална електрическа скара, с оребрено/гладка плоча с размери 36 х 39 см. Има гладка плоча от 8 мм стомана със сатенено покритие. Регулиране на температурата между 0ºC и 300ºC. Оборудвана със светлинен индикатор за температурата. Подходяща за интензивна ежедн..
443 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300065
Професионална електрическа скара, с гладка плоча с размери 55 х 36 см. Регулиране на температурата между 0ºC и 300ºC. Оборудвана със светлинен индикатор за температурата. Веднага след като светлината изгасне, можете да започнете да печете. Подходяща за интензивна ежедневна у..
453 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365162
Професионална електрическа скара, с гладка плоча с размери 36 х 39 см с хромирано огледално покритие.. Регулиране на температурата между 0ºC и 300ºC. Оборудвана със светлинен индикатор за температурата. Веднага след като светлината изгасне, можете да започнете да печете. Бла..
453 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300070
Електрическата скара с оребрена плоча с  размери 55х36см със сатенено покритие. Регулиране на температурата между 0ºC и 300ºC. Оборудвана със светлинен индикатор за температурата. Веднага след като светлината изгасне, можете да започнете да печете. Благодарение на силния нагреват..
503 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365163
Професионална електрическа скара, с гладка плоча с размери 548 х 365 мм и с дебелина на плочата  6 милиметра с хромирано покритие. Регулиране на температурата между 70ºC и 300ºC. Оборудвана със светлинен индикатор за температурата. Веднага след като светлината изгасне, может..
566 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300080
Професионална електрическа скара, с гладка/оребрена плоча с размери 735 х 415 мм и с дебелина на плочата  6 мм. Регулиране на температурата между 70ºC и 300ºC. Две зони с отделни термостата. Оборудвана със светлинен индикатор за температурата. Подходяща за интензивна еж..
710 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300075
Професионална електрическа скара, с гладка плоча с размери 735 х 415 мм и с дебелина на плочата  6 милиметра. Регулиране на температурата между 70ºC и 300ºC. Две зони с отделни термостата. Със светлинен индикатор за температурата. Подходяща за интензивна ежедневна употр..
742 лв.
Производител: Hendi Модел: 268605
Електрическа тръбна ролкова скара за наденички - 52х40см. е с корпус от неръждаема стомана е идеалното допълнение към вашето заведение. Тя предлага редица функции и характеристики, които ще допринесат за качеството на вашите гриловани ястия.С бързото загряване и възстановяване на топлината, скарата ..
839 лв.
Производител: Hendi Модел: 268735
Независимо дали сте професионален готвач или собственик на заведение, нашата скара е перфектното средство за приготвяне на вкусни и атрактивни ястия. С нея ще постигнете перфектни резултати и ще удовлетворите и най-изисканите вкусове на вашите клиенти.Корпусът на скарата е изработен от неръждаема ст..
887 лв.
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)

Електрическите скари са незаменим помощник в професионалните кухни. Те се използват за бързо и качествено изпичане на месото и се захранват чрез ток. Електрическите скари са компактни и лесни за употреба, което ги прави предпочитан метод за готвене на месо в домашни условия. Поради добрата им ефективност често се използват и в професионалните кухни, където бързото и качествено приготвяне на храната е от значение.

Използването на този уред не изисква специални умения и почти никакви усилия. След като включите скарата е електрозахранването трябва да изчакате парадността на уреда да загрее до подходящата температура и след това да наредите месото или другите продукти, които искате да пригответе върху повърхността на скарата.

Изборът на електрически скари не е трудна задача, ако сте запознати с главните характеристики на този уред. Ако не сте, следвайте съветите на експертите от MixHoReCa.com.

Как да изберете електрическа скара

Следва да ви дадем няколко съвета, които ще ви помогнат да направите покупката на най-подходящи уред, който да задоволи вашите изисквания. Първо трябва да определите скара с какво покритие търсите. Според покритието скарите се делят на два вида: от неръждаема стомана или скара с керамично покритие.

Отделно скарите с керамично покритие могат да са оребрени или с гладка повърхност. Определете кои вид ще ви свърши по-добра работа и отговаря повече на вашите изисквания и очаквания. Предимство на скарите с керамично покритие е, че те са незалепващи.

Друга важна специфика при избор на електрическите скари е наличието на терморегулатор. Някои скари разполагат с това чудесно допълнение, което помага за регулиране на температурата и по-доброто изпичане на мястото.

Обикновено повечето скари загряват до температура до 230 градуса. Ако уреда не разполага с регулатор означава, че всеки път при използване температурата ще е 230. Ако искате обаче да приготвите месото по-малко препречено е добре да изберете скара с регулатор на температурата.

Мощността на уредите също от ключово значение за приготвянето на храната по ваш вкус. Това е основна характеристика, която да вземете предвид при покупката на електрическа скара. От мощността зависи колко бързо ще загрее скарата. Моделите с висока мощност са подходящи за оборудване в професионалните кухни, където бързото приготвяне на храната е от значение.

В нашето портфолио ще намерите електрически скари, които притежават най-доброто от всички описани характеристики. Ние предлагаме много модели на електрическите уреди в различни размери и с различни функции.

Някои от уредите имат покритие от неръждаема стомана, а други са с керамична повърхност. Разгледайте предлаганите модели и изберете уредът, с който да приготвите най-апетитните ястия от менюто на вашия ресторант.

4.59 / 143
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.