Меню
Количка

Панери за хляб

Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63759
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Технически особености на продукта:Размери: 25 х 25 смВисочина: 9,5 смМатериал: хромирана стомана, платЦвят: пепел от розиПроизводител: BLOMUS, ГерманияИнструкции за пране на плата:• В пералня ма..
72 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63761
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памучен плат. Технически особености на продукта:Размери: 25 х 25 смВисочина: 9,5 смМатериал: хромирана стомана, платЦвят: сиво-синПроизводител: BLOMUS, ГерманияИнструкции за пране на плата:• В пералня ..
72 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63757
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Технически особености на продукта:Размери: 20 х 20 смВисочина: 9,5 смМатериал: хромирана стомана, платЦвят: графитПроизводител: BLOMUS, ГерманияИнструкции за пране на плата:• В пералня машина пр..
72 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63752
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Технически особености на продукта:Размери: 20 х 20 смВисочина: 9,5 смМатериал: хромирана стомана, платЦвят: мръсно бялоПроизводител: BLOMUS, ГерманияИнструкции за пране на плата:• В пералня маши..
72 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63667
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Предлага се в два размера (S и L ) и в следните цветове: екрю, кафяво, зелено, червено, сиво и черно.Технически особености на продукта:Размери: 20 х 20 смВисочина: 9,5 смМатериал: хромирана стомана, п..
72 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63871
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Технически особености на продукта:Размери: 20 х 20 смВисочина: 9,5 смМатериал: праховобоядисана стомана, памучен платЦвят: черенПроизводител: BLOMUS, ГерманияИнструкции за пране на плата:• В пер..
72 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63769
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памукТехнически особености на продукта:Размери: 30 х 13 смВисочина: 9,5 смМатериал:  хромирана стомана, памучен платЦвят: графитПроизводител: BLOMUS, ГерманияИнструкции за пране на плата:• В пералн..
79 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63676
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Предлага се в следните цветове: екрю, зелено, червено, сиво и черно.Технически особености на продукта:Размери: 32 х 14 смВисочина: 9,5 смМатериал: хромирана стомана, памучен платЦвят: сивПроизводител:..
79 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63873
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Технически особености на продукта:Размери: 13,7 х 31,5 смВисочина: 9 смМатериал: праховобоядисана стомана, памучен платЦвят: черенПроизводител: BLOMUS, ГерманияИнструкции за пране на плата:• В п..
79 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63668
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Предлага се в два размера (S и L ) и в следните цветове: екрю, кафяво, зелено, червено, сиво и черно.Технически особености на продукта:Размери: 25 х 25 смВисочина: 9,5 смМатериал: хромирана стомана, п..
85 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63758
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Технически особености на продукта:Размери: 25 х 25 смВисочина: 9,5 смМатериал: хромирана стомана, памучен платЦвят: мръсно бялоПроизводител: BLOMUS, ГерманияИнструкции за пране на плата:• В пера..
95 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63872
Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Технически особености на продукта:Размери: 25 х 25 смВисочина: 9,5 смМатериал: праховобоядисана стомана, платЦвят: черенПроизводител: BLOMUS, ГерманияИнструкции за пране на плата:• В пералня маш..
95 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)

Красиви и практични панери за хляб с различна форма и размери, изработени от висококачествени материали. Вътрешната част е от памучен плат, като предлагаме в различни разцветки, а външната част е от хромирана или праховобоядисана стомана. Поддръжката е лесна, тъй като текстилния калъф може да се сваля и пере в пералня при температура до 40º С. Чудесен аксесоар и допълнение за вашата изискана и добре подредена трапеза!

4.64 / 113
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.