Меню
Количка

Блог RSS Feed

19 май Разликите между гриловете за дюнер: Как да изберете най-подходящият модел?
0 17
При избора на грил за вашата кухня, има множество възможности, които трябва да се вземат предвид. Въпреки че марката може да бъде важен фактор, има и други характеристики, които трябва да бъдат разгледани. В тази статия ще разгледаме някои от основни..
20 апр. Защо да си вземем ловератор?
0 87
Защо да си вземем ловератор? Ловератора е уред който затопля чинии. Изработен е от метална конструкция. Могат да бъдат отворени с едно или две гнезда върху които се нареждат чиниите или като шкаф. Те са предназначени с различен капацитет и събират ра..
06 апр. Как да изберем съдомиялна машина
0 133
Как да изберем съдомиялна машина На пазара се предлага голямо разнообразие професионални миялни машини. Те се различат по размер, цикъл на миене, размери на кошницата , с предно или конзолно отваряне. Затова ако не търсим съдомиялна по точно определе..
28 март Как да изберем подходяща конвекторна фурна?
0 99
Как да изберем подходяща конвекторна фурна?  Конвекторната фурна е изработена от неръждаема стомана, с нагревателни елементи отдолу и отгоре и работи с конвекция. Но какво всъщност означа конвекция? Конвекцията представлява движение на топлината в ця..
23 март Видове професионални фурни
0 114
Видове професионални фурни  В днешно време технологията е на много по-високо ниво и борбата на пазара е голяма.  Това не е по-различно при гамата от професионални уреди, които са достъпни за всеки собственик на заведение тип ресторант, бързо хранене ..
13 март Всеки ресторант трябва да разполага с професионално оборудване и висококвалифициран персонал
0 88
Ресторантът е бизнес, който е насочен към обслужване на голям брой клиенти, затова храната и обслужването трябва да са на ниво. Поради тази причина е много важно ресторантът да е оборудван с уреди, предназначени за неговото натоварване.Добрият рестор..
13 февр. Проектиране на кухни от MixHoReCa
0 131
Проектиране на кухни от Mixhoreca Проектирането на кухни е процес, през който трябва да премине всеки собственик на заведение за хранене. В него основната част не са просто масите, на които клиентите ще се хранят. Задължително условие е да имате и пр..
08 февр. Какви разрешителни са необходими, за да отворим ресторант
0 185
Ресторантът е страхотен бизнес, с който може да се заеме всеки нов или опитен предприемач. Той представлява заведение за хранене, което изисква както регистрация под формата на фирма, така и уверения за безопасност, а също и няколко други особености...
23 ян. Кой е подходящият конвектомат за вашата кухня
0 292
Кой е подходящият конвектомат за вашата кухня Професионалното оборудване на разнообразни заведения за сервиране на храни и напитки е от съществено значение за качествения работен процес. Налични са богати възможности за оптимизиране на производството..
20 ян. Каква е разликата между планетарен миксер и тестомесачка?
0 212
Каква е разликата между планетарен миксер и тестомесачка? Има разнообразни видове професионални миксери на пазара, които идват със съответните плюсове, минуси, качества и цена. Функционалностите им се различават повече или по малко в зависимост за ка..
11 ян. Какви уреди ще са ни нужни при отваряне на заведение за дюнери
0 383
Какви уреди ще са ни нужни при отваряне на заведение за дюнериАко искате да отворите заведение за дюнери, то ще имате нужда от ясен план как да го направите. В този план е необходимо да се включат необходимите разрешения, нужните уреди, яснота по отн..
09 ян. Защо е важно да имаме отделни подготвителни зони в кухнята?
0 230
Защо е важно да имаме отделни подготвителни зони в кухнята?Когато оборудвате професионалната си кухня, евентуално ще стигнете до въпроса – къде и как да разположа всичко това. Отговорът на този въпрос не е еднозначен. Еднозначно е обаче едно – зоните..
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.