Меню
Количка

Блог RSS Feed

23 май Как да поддържате и почиствате професионалните фритюрници?
0 30
Фритюрниците са неразделна част от професионалните кухни. В ресторантите, заведенията за бързо хранене и барове, те се използват за създаването на вкусни хрупкави пържени картофи, пилешки крилца, риба и чипс. Ако не се почистват правилно и редовно, т..
17 май Какви съдове да изберете за индукционни котлони?
0 62
Индукционното готвене революционализира начина, по който готвим, то предлага множество предимства пред останалите методи, включително безопастност, енергийна ефективност и прецизен контрол на температурата. Важно е обаче да се отбележи, че не всички ..
10 май Уок тигани: Видове, предимства и прложение
0 100
Уок тиганите имат дълга история, която започва в Китай през 12 век. Първоначално те са били направени от глина и са били използвани за варене на ориз и други зърнени култури, като са поставяни върху открит огън. По-късно, през династията Мин (1368-16..
03 май Как да планирате и обзаведете перфектната кухня за вашият хотел?
0 102
Ресторанта в хотела играе решаваща роля за осигуряване на безпроблемно обслужване на гостите и поддържане на високи стандарти. Ефективната кухня изисква внимателно планиране, избор на подходящо оборудване и спазване на строги мерки за безопасност. В ..
26 апр. Ключови фактори при избора на електрически нож за дюнер
0 157
В последните години дюнерите се превърнаха в една от най-популярните храни в много култури по света. С нарастващото търсене на това ястие, собствениците на заведения за бързо хранене и ресторантите започнаха да ги включват в своите менюта. Приготвяне..
19 апр. Как ефективно да замразявате продуктите, за да запазите техните качества?
0 191
С повишаването на температурите през пролетта и лятото хората излизат повече навън и заетоста на заведенията значително се увеличава. С тази повишена активност е изключително важно да се гарантира, че ключовите съставки са винаги на разположение и че..
12 апр. Неръждаема стомана или алуминий за вашето професионално оборудване
0 202
За обоудването на всяка кухня често се прави избор между неръждаема стомана и алуминий. Заради изключителните си свойства и двата материала широко се използват в ресторантьорството, но кой е най подходящият за вашата кухня. В тази статия ще разгледам..
05 апр. Насоки за избор между конвектомат, конвекторна фурна и пекарна
0 280
Изборът между конвектомат, конвекционна фурна и фурна за печене може да бъде труден за собствениците на ресторанти и пекарни. Всяка от тези фурни има своите уникални характеристики и предимства, които ги правят подходящи за различни видове кухни. В т..
29 март Правилна поддръжка на професионалните уреди, за да имат по-дълъг живот
0 249
Превантивната поддръжка е ключова стратегия за удължаване на живота на вашето кухненско оборудване. Редовните проверки могат да помогнат за идентифициране на потенциални проблеми, преди те да станат сериозни.За да ги избегнете, създайте график за ред..
22 март Как да изберете най-добрият ледогенератор за вашето заведение
0 306
Всяко заведение се нуждае от ледогенератор, за да може да предложи на клиентите си освежаващи напитки. Ефективната машина за лед може значително да подобри работния процес, докато неподходящият модел може да доведе до недоволни клиенти и повишаване н..
15 март Професионално кухненско оборудване за детски градини: Инвестиция в здравето и благосъстоянието на децата
0 290
Всяка детска градина в България осигурява храна за малчуганите, които посещават. Детските заведения са отговорни за осигуряване на безопасността и доброто здраве на децата по време на техния престой. Следователно наличието на качествено кухненско обо..
08 март Mашини за обработка на тесто и ламинатори : Еволюция, разработка и приложение в хранителната индустрия
0 337
Производството на хранителни продукти претърпява значителни промени през годините, като технологичният напредък играе ключова роля в оптимизирането на процесите и повишаването на качеството на крайния продукт. Сред тези иновации, машините за обработк..
Показва 1 до 12 от 58 (5 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.