Меню
Количка

Блог RSS Feed

23 ян. Кой е подходящият конвектомат за вашата кухня
0 118
Кой е подходящият конвектомат за вашата кухня Професионалното оборудване на разнообразни заведения за сервиране на храни и напитки е от съществено значение за качествения работен процес. Налични са богати възможности за оптимизиране на производството..
20 ян. Каква е разликата между планетарен миксер и тестомесачка?
0 82
Каква е разликата между планетарен миксер и тестомесачка? Има разнообразни видове професионални миксери на пазара, които идват със съответните плюсове, минуси, качества и цена. Функционалностите им се различават повече или по малко в зависимост за ка..
11 ян. Какви уреди ще са ни нужни при отваряне на заведение за дюнери
0 235
Какви уреди ще са ни нужни при отваряне на заведение за дюнериАко искате да отворите заведение за дюнери, то ще имате нужда от ясен план как да го направите. В този план е необходимо да се включат необходимите разрешения, нужните уреди, яснота по отн..
09 ян. Защо е важно да имаме отделни подготвителни зони в кухнята?
0 95
Защо е важно да имаме отделни подготвителни зони в кухнята?Когато оборудвате професионалната си кухня, евентуално ще стигнете до въпроса – къде и как да разположа всичко това. Отговорът на този въпрос не е еднозначен. Еднозначно е обаче едно – зоните..
07 ян. Избор на оборудване за ресторанти
0 89
Избор на оборудване за ресторантиОтварянето и по-късното поддържане на ресторанти изисква снабдяване с подходящо оборудване. Нужно е щателно обмисляне, за да се изпипа до съвършенство всяка една подробност, която ще оказва влияние върху представянето..
05 ян. Необходими уреди при отваряне на бар
0 79
Отварянето на бар изисква щателна подготовка не само що се отнася до изваждане на необходимите разрешителни, намиране на място и персонал, но и оборудването. То трябва да е висококачествено, добре избрано и на подходяща цена. Какво, всъщност, ни тр..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.