Меню
Количка

Кафемелачки

Производител: Maxima Модел: 08804501
Професионална кафемелачка с контейнер за зърна с вместимост 500гр и време за смилане от 6 мин.  Можете да регулирате меленето, както и дозировката на смлените зърна и времето за смилане на зърната. Контейнерът за зърна е прозрачен и изработен от плас..
607 лв.
Производител: Maxima Модел: 08804525
Професионална кафемелачка с контейнер за зърна с вместимост 2 кг. Можете да смелите 500g кафе на зърна за 5 минути.  Можете да регулирате меленето, както и дозировката на смлените зърна и времето за смилане на зърната. Контейнерът за зърна е прозрачен и израбо..
966 лв.
Производител: Maxima Модел: 08804550
Професионална кафемелачка с контейнер за зърна с вместимост 2 кг, автоматична със сензор. Можете да смелите 500g кафе на зърна за 5 минути.  Можете да регулирате меленето, както и дозировката на смлените зърна и времето за смилане на зърната. Ко..
993 лв.
Производител: Maxima Модел: 08804580
Професионална кафемелачка с контейнер за зърна с вместимост 1000 гр. Можете да смелите 500g кафе на зърна за 5 минути.  Можете да регулирате меленето, както и дозировката на смлените зърна и времето за смилане на зърната. Контейнерът за зърна е прозр..
1,009 лв.
Производител: Maxima Модел: 08804560
Професионална кафемелачка с контейнер за зърна с вместимост 2 кг. Оборудван със сензорен екран на множество езици. Можете да смелите 500g кафе на зърна за 5 минути.  Можете да регулирате меленето, както и дозировката на смлените зърна и времето за см..
1,153 лв.
Производител: Maxima Модел: 08804590
Професионална кафемелачка с контейнер за зърна с вместимост 2 кг. Оборудвана със сензорен екран на няколко езика. Можете да смелите 500g кафе на зърна за 5 минути. Автоматично дозиране за кафе. Можете да регулирате меленето, както и дозировката на смленит..
1,599 лв.
Производител: Hendi Модел: F4E
Кафемелачка  - контейнер 500гр с дигитален дисплей  и функция за автоматично (единично или двойно еспресо) и ръчно смилане.  Можете да регулирате меленето, както и дозировката на смлените зърна и времето за смилане на зърната. Кафемелачката разполага с пр..
1,788 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Професионална кафемелачка – това е ключът към ароматното кафе с уникален вкус, което кара хората да се връщат отново и отново на същото място, в което са отпили от любимата сутрешна гореща напитка.

Ако във вашето заведение се предлага кафе и все още не разполагате с кафемелачка за еспресо, MixHoReCa.com е вашето място. На сайта ни може да разгледате страхотен каталог с професионални решения за осигуряване на висококачествено кафе, направено от току-що смлени зърна с уникално активиран аромат и усъвършенствани вкусови характеристики.

Професионални мелачки за кафе с отлично качество и достъпна цена

Съотношението между предложеното качество, функционалността на уреда и крайната цена е изключително важно за бизнеса. Затова в нашия магазин преглеждаме с особено внимание възможностите на пазара и избираме онова професионално оборудване за бар, което ще задоволи най-добре потребностите на нашите клиенти. Съответно работим с марки, които не само заслужават вниманието ви, но и всеки похарчен лев за инвестицията.

Разгледайте каталога ни с професионални кафемелачки цените на които са напълно адекватни на осигуреното качество и ефективност за бизнеса. В него осигуряваме необходимото разнообразие, така че да имате възможност да закупите перфектно съответстваща професионална кафемелачка на нуждите на вашето заведение, бар, кафене или ресторант.

Разполагаме с модели с различен капацитет – както по-компактни уреди, събиращи до 500 гр. кафе, така и средни варианти с 500 гр. и електрически кафемелачки с контейнери от по 1 кг и 2 кг. Някои от тях предлагат функции като порционер, автоматичен сензор, позиционер и автоматично дозиране.

Притеснява ви, че шумът от уреда за смилане на кафени зърна ще бъде твърде висок за гостите на вашето заведение? Предлагаме ви да изберете безшумен модел, при който няма повод за притеснение по отношение на нивата на шума.

Винаги вкусно и прясно кафе с професионални електрически кафемелачки

Постигнете идеално фина и гладка текстура на прясно смляното кафе, според предпочитанията ви за сервиране и осигурете на клиентите си незабравимо сутрешно преживяване с любимата напитка за събуждане и ободряване през целия ден.

В MixHoReCa.com сме подбрали професионални кафемелачки с отлични параметри, качествена изработка, в която са вложени надеждни износоустойчиви материали. Тъй като говорим за професионално качество, тук производителността и ефективността са от основно значение. С нашите предложения може да смилате удобно количество кафе за нула време и да се радвате на дълбокия аромат на кафето за дълго време.

4.57 / 137
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.