Меню
Количка

Бързо Хранене

Производител: Maxima Модел: 09374245
Професионален гофретник за печене на фунийки за сладолед Чугунена плоча за печене с размер  ø210 x H3 мм с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо, благодарение на мощния нагревателен елемент и остава топъл по..
339 лв. 356 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374090
Професионален уред  за палачинки, с който можете лесно и бързо да изпечете до 25 вкусни мини палачинки едновременно.  Плочата е изработена от чугун с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете ..
341 лв. 359 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365100
Професионален гофретник  с форма на сърце или класически модел гофрети. Корпус от неръждаема стомана и лесна за почистване повърхност, чугунена форма за печене с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C. Гофретникът загрява бързо, благодарение на м..
375 лв. 395 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300590
Професионална преса за хамбургери с порционираща плоча Ø 100 мм, подходяща за приготвяне на хамбургери, пилешки бургери, рибни бургери, зеленчукови бургери и веган бургери. Количеството съставки, които поставяте в пресата за хамбургер, определя дебелината на вашия хамбургер.  Пресата за хамбург..
383 лв. 403 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300580
Професионална Хот-дог машина за нагряване на кренвирши. Нагревателят за хот дог е изработен от неръждаема стомана и има капак, за да не се губи топлината, докато колбасите са вътре. Светлинният индикатор показва точно кога водата е с правилната температура и колбасите м..
402 лв. 423 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374210
Професионален Гофретник за гофрети  с балончета с хрупкава външна част и мека вътрешност. Благодарение на въртящата се функция, вафлите се изпичат равномерно до златисто кафяво от двете страни. Корпус от неръждаема стомана и лесна за почистване повърхност, чугунена..
407 лв. 428 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300591
Професионална преса за хамбургери с порционираща плоча Ø 130 мм, подходяща за приготвяне на хамбургери, пилешки бургери, рибни бургери, зеленчукови бургери и веган бургери. Количеството съставки, които поставяте в пресата за хамбургер, определя дебелината на вашия хамбургер.  Пре..
407 лв. 428 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374125
Котлон за палачинки подходящ за приготвянето на 9 броя американски палачинки ф8 см.  Плочата е изработена с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точно кога плочата е достатъчно гореща, има удобен светлинен индика..
413 лв. 434 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374130
Професионален уред  за понички, с който можете лесно и бързо да изпечете до 25 вкусни мини понички едновременно.  Плочата е изработена от чугун с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точн..
432 лв. 455 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374070
Котлон за палачинки с диаметър на котлона 40см. Мощен уред с оптимален топлообмен за бързо приготвяне на големи порции палачинки. Плочата е изработена от чугун, с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точно к..
440 лв. 463 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374241
Професионален гофретник за печене на 6  рула едновременно, вкусни гофрети които се сервират на клечка. Чугунена плоча за печене с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C.  Гофретникът загрява бързо, благодарение на мощния нагревателен ел..
452 лв. 475 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374012
Електрически уред за понички подходящ за бързо производство на 15 броя мини понички едновременно.  Плочата е изработена от алуминий, с незалепващо покритие. Плочите за печене се нагряват бързо и равномерно, благодарение на мощния нагревателен елемент. С регулируемият термостат можете да за..
453 лв. 477 лв.
Показва 1 до 12 от 100 (9 страници)

В съвремието на бързите обороти, качественото оборудване за бързо хранене се оказва ключов елемент във веригите и заведенията за скоростно приготвяне на храна. За да отговорите на нуждите на клиентите, които се налага да хапват на крак е необходимо да разполагате с мощни уреди, приготвящи храната на достатъчно бързи обороти, но при спазване на изискванията за най-доброто ѝ приготвяне и постигане на отличен вкусов резултат.

Разбирайки тази нужда, ние от MixHoReCa.com създадохме цялостно портфолио с всички най-търсени видове уреди за приготвяне на бърза храна, подбирайки най-доброто на пазара, което предлагаме за закупуване с няколко клика в онлайн магазина ни.

Професионално оборудване за бързо хранене, на което може да разчитате

Основна ценност в MixHoReCa е да набавим на бизнеса ефективни решения, които не само да са му в услуга, но да се окажат в центъра на неговия успех. Затова оборудването за бързо хранене, което включваме в каталога ни се отличава с изключително качество, висока производителност, дълъг експлоатационен живот и лесна употреба.

Предлагаме и оптимално разнообразие, според естеството на бързата храна, която желаете да предлагате или вече предлагате в своя кът за изкусителни бързи вкусотии. В каталога ни с професионално оборудване за бързо хранене включваме:

На практика тук може да закупите най-важните професионални уреди за бързо приготвяне на вкусна храна, които ще ви улеснят максимално в бързото завършване на поръчките на вашите клиенти.

В асортимента ни ще откриете само качествени европейски стоки, които заслужват да станат част от професионалната екипировка на вашата бърза кухня за сътворяване на кулинарни чудеса, водещи до облизване на пръстите.

Какво отличава професионалните уреди за бързо хранене на MixHoReCa

С ресторантското оборудване на MixHoReCa.com имате възможност да избирате измежду уредите на реномирани производители, които са изградили стабилно име в индустрията. Те се отличават със страхотна функционалност, ненадмината производителност, експлоатационна издръжливост, практичен дизайн и удобство при работа. А всичко това е ключ към успеха на вашия бизнес за бързо хранене и закуски.

Изберете европейското качество и поръчайте още днес професионално оборудване за бързо хранене на разумна цена, правейки инвестиция, която ще ви се отплати щедро.

4.60 / 145
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.