Меню
Количка

За нас

MixHoReCa – професионално оборудване за ресторанти и заведения

MixHoReCa е търговска марка на компанията П. Панайотов ЕООД и присъства на българския пазар от 2018 годинаНалична за българските потребители е изцяло дигитална платформа, специализирана в представянето на висококачествено кухненско ХОРЕКА оборудване, което всеки един от Вас може лесно и удобно да поръча. Давайки си сметката, че всеки един ресторант, всяко едно заведение, без значение от капацитета му, има нужда от това да предоставя висококачествена храна на своите клиенти, екипът на компанията  представя всякакъв тип оборудване, което може да се поръча буквано с няколко кликвания на мишката. 


Какво е един шеф готвач без необходимото оборудване?

На този въпрос всички знаем отговора, следователно е време да помислите за обзавеждането на модерна, качествена и добра кухня, а когато направите тази инвестиция, то тя ще се отплати в много кратки срокове.  MixHoReCa.com предлагаме само и единствено висококачествено ХОРЕКА оборудване и консумативи, подходящи за Ресторанти, Хотели, барове, специфични лечебни заведения, столови и много други обекти.   


Посещавайки дигиталната платформа, Вие ще можете да подберете точно тези устройства, точно това кухненско оборудване, от което Вашите кулинарни експерти имат нужда. Няма да преувеличим, ако кажем, че именно сърцето на един ресторант е кухнята, следователно не бива да правите компромиси с качеството, що се касае за уредите, които ще закупите, изберете качественото, здравото и надеждното, а във времето сами е се уверите, че сте направили правилния избор.


Нашата Мисия: Да изградим доверие у нашите клиенти с цел дългосрочно партньорство! 


Нашите Ценности: Коректно и уважително отношение към служители, клиенти и партньори!


Нашата Визия: Прозрачност, доверие и взаимно уважение! Ние сме готови да Ви помогнем, когато имате нужда от: Консултация с експерт; Нужда от ново обзавеждане за кухнята на ресторанта; Препоръки и мнения, касаещи; Професионалните кухни;  Проектиране на нова кухня

Всякакви други въпроси, запитвания, коментари. За Ваше улеснение, давайки си сметката, че сте заети и ангажирани, представяме информация за бърза обратна връзка:

Телефон: 087 943 7991 Имейл: office @ mixhoreca.com

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.