Меню
Количка

Машини за почистване на миди

Производител: Fimar - Италия Модел: LCF 5
Машина за почистване на миди с капацитет на зареждане 3/5 кг. Производителност 60кг/час. Конструкция от неръждаема стомана AISI 304 – горен капак от прозрачен поликарбонат – предпазни микропревключватели. Таймер 0 ÷ 4 минути.  Автоматична пускане&nbs..
3,090 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: LCF10М
Машина за почистване на миди с капацитет на зареждане 6/10 кг. Производителност 120кг/час. Конструкция от неръждаема стомана AISI 304 – горен капак от прозрачен поликарбонат – предпазни микропревключватели. Таймер 0 ÷ 4 минути.  Автоматична пускане&n..
3,310 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Мидите са една от най-обичните морски храни от мнозина, но приготвянето им може да бъде трудоемко и да отнеме време. Чистенето на мидите често е досадно и дълго занимание и ако обслужвате голям брой клиенти е просто невъзможно да се справите сами с почистването им, без уреди. 

За улеснение на всеки, работещ в професионална кухня на помощ идват машините за почистване на миди. Тези машини бързо, лесно и ефикасно почистват мидите, за да спестите време от подготовка им и да си осигурите доволни клиенти.

Какви машини за почистване на миди ще откриете при нас

В категорията машини за почистване на миди на нашия сайт MixHoReCa.com можете да разгледате и закупите висококачествени машини, които да улеснят подготовката на мидите. Те са изработени от неръждаема стомана и са произведени в Италия.

Високото им качество гарантира, че ще се използват дълго време и ще са ваши верни помощници. Машините са почистване на миди са ценни за всяка професионална кухня, която сервира този морски деликатес. Почистващите отделения на машините с непрекъсната циркулация на вода, почиства мидите идеално от замърсявания и примеси по бърз и лесен начин.

Машините, които ви предлагаме са с автоматично пускане на водата, за да ви е още по-лесно използването им. Всеки ресторант, сервиращ морска храна би увеличил ефективността си с този вид машини.

Използването на продуктите от категорията освен, че ще улесни и спести време на всеки, приготвящ миди, ще намали евентуалните човешки грешки в подготовката на мидите за готвене. Работата с тях е лесна и бърза, а качеството и ефективността са гарантирани.

Защо да ни се доверите и да поръчате машина за почистване на миди от нас 

Продуктите за професионални кухни в нашия сайт, освен, че са високоефективни, разнообразни и здрави, са и от съществено значение за приготвянето на храна. Приготвянето на морска храна има своите специфики и ако искате да сте най-добрите и да не карате клиентите си да чакат, то избора на машини за почистване на миди ще ви помогне  много.

Работим с доказани производители с години опит в сферата, за да сме сигурни, че до вас – нашите клиенти ще достига само най-доброто от пазара. За ефективността на една кухня е важно качественото и разнообразно оборудване, а с пазаруването от нас, ще си осигурите такова, на атрактивни цени.

Ние предлагаме всичко нужно за една професионална кухня, за малки и голени кухни, ресторанти, хотели и заведения за бързо хранене. Разгледайте богатото ни разнообразие и се погрижете за всеки един детайл в кухнята си!

4.61 / 144
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.