Меню
Количка

Сувид машини

Производител: Maxima Модел: 09500000
Maxima Sous Vide 8.5L е хубава и компактна sous vide машина. Су Вид готвене с точност от 0,3C. Добре изолирано и приятно тихо sous vide готвене. Регулиране на времето и температурата.Хубав и компактен sous vide уредЗначителен капацитет до 8,5 лТемпературата и времето се регулират отделноБезпрецедент..
449 лв. 472 лв.
Производител: Maxima Модел: 09500500
Maxima Sous Vide е хубава и компактна sous vide машина. Су Вид готвене с точност от 0,1C. Добре изолирано и приятно тихо sous vide готвене. Регулиране на времето и температурата.Хубав и компактен sous vide уредЗначителен капацитет до 20,0 лТемпературата и времето се регулират отделноБезпрецедентна п..
483 лв. 508 лв.
Производител: Maxima Модел: 09500600
Maxima Sous Vide е хубава и компактна sous vide машина. Су Вид готвене с точност от 0,1C. Добре изолиран и приятно тихо готвене. Регулиране на времето и температурата.Хубав и компактен sous vide уредЗначителен капацитет до 30,0 лТемпературата и времето се регулират отделноБезпрецедентна прецизност д..
531 лв. 559 лв.
Производител: Maxima Модел: 09500700
Sous Vide Су Вид Уредът е компактна машина за готвене във вакуум, с капацитет 12.5 л. Готви с прецизност до 0.1 °C. Добре изолиран и тих при готвене. Времето и температурата на готвене се регулират. Водата в резервоара се загрява постепенно, като максимално достижима температура е 99ºC, благодарение..
798 лв. 840 лв.
Производител: Hendi Модел: 225448
Представяме ви уред за су вид готвене, който притежава всички необходими характеристики, за да отговори на нуждите на всеки ресторант. Той осигурява перфектни резултати при приготвяне на меса, плодове, зеленчуци и всичко останало, за което се сетите, до съвършенство и с лекота.Дистанционерът на уред..
842 лв.
Производител: Maxima Модел: 09500800
Maxima Sous Vide е хубава и компактна sous vide машина. За ''Sous-vide'' готвене с точност от 0,1C. Добре изолиран и приятно тихо sous vide готвене. Регулиране на времето и температурата.Хубав и компактен sous vide уредЗначителен капацитет до 28,0 лТемпературата и времето се регулират отделноБезпрец..
1,231 лв. 1,296 лв.
Производител: Hendi Модел: 225479
Фурната с ниска температура е перфектното оборудване за заведение, което цели качествено приготвяне на храна чрез бавен и прецизен процес.С възможност за индивидуално регулиране на температурата в сърцевината, фурната позволява на готвачите да постигнат перфектни резултати при приготвянето на месо, ..
2,970 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Представяме ви иновация в приготвянето на вакуумирани храни. Това са су вид уредите, които са специализирани машини за бързото и вкусното приготвяне на вакуумирани храни чрез иновативна техника.

Методът, който се използва чрез тези уреди се нарича су вид и представлява равномерно нагряване на храната. Хранителните продукти се поставят в уреда след като се затворят във вакуумирана опаковка и се потапят във вода с контролирана температура.

Резултатът е вкусна и добре приготвена храна, която ще спечели сърцата на клиентите на вашето заведение. Су вид уредите са подходящо оборудване за професионални кухни, където се цени бързината на приготвяне на храната, не за сметка на качеството.

Характеристики на су вид уредите – как да изберете правилното кухненско оборудване

При избора на су вид уреди трябва да сте запознати с общите характеристики на машина, за да успеете да изберете оборудването, което най-адекватно отговаря на вашите нужди. Тези уреди предлагат иновативен начин на приготвяне на храна и притежават следните качества:

  • Контролирана температура

Уредите са оборудвани със системи за регулиране на температурата, което помага на храната да бъде приготвена според определени изисквания. Тази техника е монтирана в сърцевината на уреда и управлява температурния диапазон, според спецификите на хранителните продукти, които се приготвят.

  • Равномерно готвене

Су вид уредите предлагат равномерно приготвяне на храната. Това се дължи на специална технология, която помага за запазването на сочността и текстурата на храната.

  • Запазване на състава и вкуса на храната

Поради равномерния процес на приготвяне на храната се успява да се запази нейния вкус и аромат. Това е един чудесен метод за приготвяне на хранителни продукти без да се губи техния специфичен вкус.

  • Приготвяне на храната в определен час

Някои су вид машини предлагат допълнителната функция, която дава възможност за предварително задаване на час, в който да бъде приготвена храната. Това позволява гъвкавост при приготвянето на предварително зададени менюта в заведенията за бързо хранене.

  • Лесно използване и почистване

Су вид машините са лесни за използване, защото са снабдени с интуитивни системи за работа. Освен това не изискват много време за почистване и поддръжка.

Снабдете вашата професионална кухня със специализирани уреди, които да ви помогнат в качественото и бързо приготвяне на храната. Направете поръчка на су вид уред от онлайн магазина на MixHoReca.com.

4.60 / 108
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.