Меню
Количка

Безконтактни мивки

Производител: Hendi Модел: 810316
Кухненската мивка с колянно задвижване е изработена от висококачествена неръждаема стомана, което гарантира нейната издръжливост и дълготрайност. Тя е създадена с цел да отговори на изискванията на съвременната кухня и да предложи практичност и функционалност.Мивката има стилен и елегантен дизайн, к..
472 лв.
Производител: Hendi Модел: 810309
Представяме ви кухненска мивка с иновативни функционалности и изчистен дизайн. Тя е проектирана с високо ниво на хигиена и удобство за използване. За да включите водата, просто натискате коляното върху предния панел, който позволява безконтактно управление и предотвратява пренасянето на микроби.Мивк..
506 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Мивките инокс, които предлагаме в този продуктов раздел са част от неутралното ни професионално оборудване за кухня от неръждаема стомана, което може да се впише в абсолютно всяка професионална кухня, в която качеството е на почит. Качествените мивки от неръждаема стомана са страхотно попълнение в кухнята на всеки ХоРеКа бизнес и са дълготрайна инвестиция в качеството, ефективността и практичността на кухненското оборудване.

Разлистете страниците на онлайн каталога ни със страхотни безконтактни мивки и закупете своята следваща професионална мивка от неръждаема стомана, с която да замените старата и изхабена принадлежност с понижена функционалност.

Предимствата на неръждаемата конзолна безконтактна мивка

Професионалните безконтактни мивки от неръждаема стомана служат за осигуряване на санитарно и ефективно решение за бизнеси, в които хигиената и удобството са от решаващо значение.

Специалната безконтактна технология носи множество предимства като повишава многократно хигиената и освен това спестява употребеното количество вода. Те са щадящи към природния ресурс, издръжливи са и са лесни за поддръжка, а освен това имат и красив естетичен нетурален вид.

Традиционните дръжки за мивки могат да бъдат рай за микробите и бактериите. Чрез елиминиране на дръжките и активиране на водния поток с коляно, например, се редуцира риска от разпространение на патогени.

Качествената конзолна безконтактна мивка от неръждаема стомана е устойчива на корозия, предлага гладка непорьозна повърхност, която е лесна за почистване и издръжливост на редовна дезинфекция и излагане на различни почистващи препарати. Запазва хигиенните си свойства във времето и е изключително хигиенично решение. Освен това професионалните мивки неръждавейка издържат на високи температури, без да се изкривяват или деформират.

Неръждаемата стомана е нереактивна и не повлиява вкуса на измитата храна в коритото. Неслучайно се използва широко в индустрии със строги хигиенни изисквания, включително в хранително-вкусовата промишленост.

Кухненски мивки от неръждаема стомана на атрактивна цена

Искате да повишите хигиената и безопасността във вашата кухня? Изберете качествена мивка неръждаема стомана на достъпна цена от MixHoReCa.com и оборудвайте своя бизнес с най-доброто решение, гарантиращо пълна сигурност и функционалност. Качествена водна връзка, удобно свързване към водопровода, ефективно оттичане и допълнителни аксесоари са само част от предимствата на артикулите в категорията.

Продуктите ни са европейски производство и идват с 1-годишна гаранция, както и следгаранционно обслужване, гарантирано и с наличност на сменяеми части. За поръчки над 399 лв. не се начислява такса за доставка.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.