Меню
Количка

Безконтактни мивки

Производител: Hendi Модел: 810316
Кухненската мивка с колянно задвижване е изработена от висококачествена неръждаема стомана, което гарантира нейната издръжливост и дълготрайност. Тя е създадена с цел да отговори на изискванията на съвременната кухня и да предложи практичност и функционалност.Мивката има стилен и елегантен дизайн, к..
472 лв.
Производител: Hendi Модел: 810309
Представяме ви кухненска мивка с иновативни функционалности и изчистен дизайн. Тя е проектирана с високо ниво на хигиена и удобство за използване. За да включите водата, просто натискате коляното върху предния панел, който позволява безконтактно управление и предотвратява пренасянето на микроби.Мивк..
506 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Мивките инокс, които предлагаме в този продуктов раздел са част от неутралното ни професионално оборудване за кухня от неръждаема стомана, което може да се впише в абсолютно всяка професионална кухня, в която качеството е на почит. Качествените мивки от неръждаема стомана са страхотно попълнение в кухнята на всеки ХоРеКа бизнес и са дълготрайна инвестиция в качеството, ефективността и практичността на кухненското оборудване.

Разлистете страниците на онлайн каталога ни със страхотни безконтактни мивки и закупете своята следваща професионална мивка от неръждаема стомана, с която да замените старата и изхабена принадлежност с понижена функционалност.

Предимствата на неръждаемата конзолна безконтактна мивка

Професионалните безконтактни мивки от неръждаема стомана служат за осигуряване на санитарно и ефективно решение за бизнеси, в които хигиената и удобството са от решаващо значение.

Специалната безконтактна технология носи множество предимства като повишава многократно хигиената и освен това спестява употребеното количество вода. Те са щадящи към природния ресурс, издръжливи са и са лесни за поддръжка, а освен това имат и красив естетичен нетурален вид.

Традиционните дръжки за мивки могат да бъдат рай за микробите и бактериите. Чрез елиминиране на дръжките и активиране на водния поток с коляно, например, се редуцира риска от разпространение на патогени.

Качествената конзолна безконтактна мивка от неръждаема стомана е устойчива на корозия, предлага гладка непорьозна повърхност, която е лесна за почистване и издръжливост на редовна дезинфекция и излагане на различни почистващи препарати. Запазва хигиенните си свойства във времето и е изключително хигиенично решение. Освен това професионалните мивки неръждавейка издържат на високи температури, без да се изкривяват или деформират.

Неръждаемата стомана е нереактивна и не повлиява вкуса на измитата храна в коритото. Неслучайно се използва широко в индустрии със строги хигиенни изисквания, включително в хранително-вкусовата промишленост.

Кухненски мивки от неръждаема стомана на атрактивна цена

Искате да повишите хигиената и безопасността във вашата кухня? Изберете качествена мивка неръждаема стомана на достъпна цена от MixHoReCa.com и оборудвайте своя бизнес с най-доброто решение, гарантиращо пълна сигурност и функционалност. Качествена водна връзка, удобно свързване към водопровода, ефективно оттичане и допълнителни аксесоари са само част от предимствата на артикулите в категорията.

Продуктите ни са европейски производство и идват с 1-годишна гаранция, както и следгаранционно обслужване, гарантирано и с наличност на сменяеми части. За поръчки над 399 лв. не се начислява такса за доставка.

4.63 / 110
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.