Меню
Количка

Колбасорезачки

Производител: Maxima Модел: 09300490
Професионална Колбасорезачка с диаметър на ножа 22 см е подходяща за нарязване на перфектни филийки месо, хляб или сирене. Дебелината на рязане между 1 и 12 мм на парче.  Тих двигател с 300 оборота в мунита. Благодарение на удобната дръжка, слайсъра е безопасен и лесен за уп..
829 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300495
Професионална Колбасорезачка с диаметър на ножа 25 см е подходяща за нарязване на перфектни филийки месо, хляб или сирене. Дебелината на рязане между 1 и 12 мм на парче.  Тих двигател с 300 оборота в мунита. Благодарение на удобната дръжка, слайсъра е безопасе..
950 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300500
Професионална Колбасорезачка с диаметър на ножа 30 см е подходяща за нарязване на перфектни филийки месо, хляб или сирене. Дебелината на рязане между 1 и 12 мм на парче.  Тих двигател на работа. Благодарение на удобната дръжка, слайсъра е безопасен и лесен за ..
1,280 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Запознайте се с един професионален кухненски помощник, който с лекота реже колбаси и филета на перфектни и равни парчета. Колбасореачките са задължителни уреди в кухнята на всяко заведение за хранене. С тяхна помощ може да създадете красиви и вкусни плата с колбаси, които са перфектно изрязани на тънки слайсове.

Колбасорезачките разполагат с наклонено острие, което е изработено от неръждаема стомана. То може да се регулира според изискванията за дебелината и големината на нарязаните хранителни продукти.

Както следва от името този уред се използва главно за нарязването на колбаси, но е възможно да влезе в употреба за рязане на сирена, зеленчуци и месо.

Как да изберете професионална резачка за колбаси

Колбасорезачките са професионални уреди, които се използват в специализираните кухни на супермаркети и заведения за хранене. Тези машини предлагат изключително предимство в подготовката и рязането на колбаси, хляб, сирена и месо, а също и спестяват много време.

Тези уреди са разработени с цел да улеснят и ускорят процеса на приготвяне на храна, като предоставят следните характеристики и функционалности:

  • Регулиране на дебелината

Машините за рязане на колбаси разполагат с различни по големина остриета, които са специализирани в рязането на хранителни продукти по прецизен начин с цел получаване на определена големина на парчетата.

  • Специализирани ножове

Колбасоразачките са снабдени със специализирани ножове, които са направени от закалена неръждаема стомана. Това определя функционалността на уредите, която отговаря за запазване на целостта на хранителния продукт и предотвратява стичането на сокове и мазнини от колбасите.

  • Сигурност при използване

Машините за рязане на колбаси са проектирани с налични на защитни механизми и допълнителни функции, които гарантират безопасността при използването на уредите.

Колбасорезачките, които ви предлагаме в онлайн магазина на MixHoReca.com са изключително здрави уреди, които предлагат надеждност и дълготрайност в работата. Тези уреди са задължителен помощник в професионалните кухни и помагат за спестяването на много време и усилия, които рязането на ръка може да отнеме.

Колбасорезачка цена – направете поръчка от нас

Ние предлагаме изгодни и достъпни цени на професионално кухненско оборудване. В нашия онлайн магазин ще намерите няколко вида специализирани колбасорезацки, които могат да влязат в употреба във всяка кухня в ресторанти, супермаркети и заведения за хранене от всякакъв тип.

Разгледайте нашето портфолио и направете поръчка на избрани от вас машини за рязане на колбаси.

4.60 / 126
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.