Меню
Количка

Палачинки

Производител: Maxima Модел: 09374090
Професионален уред  за палачинки, с който можете лесно и бързо да изпечете до 25 вкусни мини палачинки едновременно.  Плочата е изработена от чугун с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете ..
359 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374070
Котлон за палачинки с диаметър на котлона 40см. Мощен уред с оптимален топлообмен за бързо приготвяне на големи порции палачинки. Плочата е изработена от чугун, с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точно к..
373 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374125
Котлон за палачинки подходящ за приготвянето на 9 броя американски палачинки ф8 см.  Плочата е изработена с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точно кога плочата е достатъчно гореща, има удобен светлинен индика..
419 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374122
Професионален уред  за палачинки подходящ за приготвянето на 9 броя американски палачинки ф7,5 см.  Плочата е изработена с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точно кога плочата е достатъчно ..
493 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374121
Котлон за палачинки подходящ за приготвянето на 4 броя американски палачинки ф10 см.  Изработена от алуминиева плоча  с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точно кога плочата е достатъчн..
536 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374120
Професионален уред  за палачинки подходящ за палачинка с размер 215мм. Плочата е изработена от чугун с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точно кога плочата е достатъчно гореща, има удобен с..
546 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374131
Професионален уред  за палачинки, с който можете лесно и бързо да изпечете до 50 вкусни мини палачинки едновременно.  Плочата е изработена от чугун с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете ..
576 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374071
Котлон за палачинки с 2 броя плочи с  диаметър 40см. Мощен уред с оптимален топлообмен за бързо приготвяне на големи порции палачинки. Плочата е изработена от чугун, с не залепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да р..
815 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Неделя сутрин започва с порция вкусни палачинки. Дали у дома или на заведение, палачинките са най-добрия начин да подсладите почивния си ден и да прекарате време със семейството. В онлайн магазина на MixHoReCa.com предлагаме професионални уреди за палачинки, които гарантират, че ще приготвите най-вкусната закуска за вашето семейство или за клиентите на вашето заведение.

Уредите, които ще намерите в категория „Палачинки“ са специализирани кухненски помощници предназначени за лесно и бързо приготвяне на любимата закуска на много хора. Кухненските уреди за палачинки са популярни в домакинството и в професионалните кухни, защото позволяват лесното приготвяне на вкусна закуска.

Палачинките, които ще успеете да направите с уредите предлагани в нашето портфолио ще имат перфектна тънка текстура. Те могат да бъдат сервирани с различни добавки. Феновете на сладката закуска могат да подсладят деня си с палачинки със шоколад или различни видове сладка. Добавете банани, ягоди или други любими плодове за щипка свежест.

Има хора, които предпочитат солените палачинки пред сладките. Може да натрошите сирене или да подредите шунка и кашкавал върху палачинката преди да я завиете. Изборът е ваш, защото вие най-добре знаете какво ще удовлетвори вкусовите ви рецептори.

Функции на уредите за палачинки

На пазара, както и в асортимента на нашия онлайн магазин има иновативни уреди за палачинки, които предлагат много функции. Някои от тях са снабдени с термостат, чрез които може да регулирате степента на препичане. Други уреди имат таймер, който ще ви помогне да следите по-лесно времето за приготвяне.

Ще намерите и уреди снабдени с индикатори за готовност, които показват кога уреда е готов за използване. Всички тези функции улесняват процеса по приготвяне на палачинки.

Кухненските помощници в тази категория са изработени от неръждаема стомана. Корпусът направен от този материал се почиства лесно, което допринася за качествената поддръжка на уреда.

Какви уреди за палачинки предлагаме

Уредите за палачинки представени в нашето портфолио имат различни размери и форми. При нас ще намерите разнообразие от кухненски помощници, които да ви помогнат да приготвите много на брой вкусни палачинки.

Ние предлагаме двоен котлон за палачинки тип креп, който е снабден с две плочи за големи палачинки. Друг уред, който се използва в професионалните кухни е Машина за мини палачинки. С нея може едновременно да приготвите 50 мини палачинки, които да сервирате на вашите клиенти. Може да поръчате и уред за американски палачинки, за да приготвите палачинки с по-плътна текстура.

Разгледайте всички уреди в категорията и изберете тези, които най-добре ще ви послужат за приготвяне на предлаганите храни във вашето меню.

4.59 / 147
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.