Меню
Количка

Машини за чуроси

Производител: Maxima Модел: 09368050
Висококачествена пълначка за месо и машина за чуроси с капацитет на пълнене 3 литра, с вертикално пълнене. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворена с уплътнение. Изработена изцяло от..
466 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368051
Висококачествена пълначка за колбаси и чуроси с капацитет на пълнене 5 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е доб..
479 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368052
Пълначка за месо и чуроси с капацитет на пълнене 7 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворена с ..
529 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368053
Висококачествена пълначка за месо и чуроси с капацитет на пълнене 10 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре..
619 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368054
Висококачествена пълначка за месо и чуроси с капацитет на пълнене 12 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре..
636 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368055
Висококачествена пълначка за месо с голям цилиндър с капацитет на пълнене от 15 литра, с които лесно можете да правите големи количества наденица. Вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране..
731 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374060
Ръчна мaшина за пълнене на чуроси  с сосове, кремове, конфитюр или шоколад. Машината разполага с дозатор от 5 литра с тънка дюза, благодарение на което пълненето може да се извърши с точност и прецизност. Дозата на пълнене се определя от самия натиск, като лост се натиска надолу. Изра..
1,233 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Ние от MixHoReCa предлагаме разнообразие от модели за пълнене на чуроси с различен капацитет. Те са изработени от високачествена неръждаема стомана. 
4.61 / 127
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.