Меню
Количка

Хладилни маси с гранитен плот

Производител: Maxima Модел: 09400200
Ако имате пицария, ресторант или друго заведение в което се предлагат прясно приготвени пици, то непременно ви трябва удобно място, където да съхранявате продуктите за тях.Тази хладилна маса, която MixHoReCa.com ви представя разполага с две врати, гранитен плот и място за съхранение на всичките ви с..
1,820 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400207
Хладилна маса за пици с две врати и стъклена надстройка. С гранитен плот и надстройка за 5 х GN 1/6, изработена от неръждаема стомана и капацитет 285L. Температурата се регулира с помощта на цифровия температурен контролер между 0 и 10ºC. Охлаждаща система с вентилатор. Благодарение на уникалния цик..
1,890 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400205
Хладилна маса за пица с луксозна довършена конструкция от неръждаема стомана с гранитна работна площ. Капацитет за 8 x 1/6 GN.3 здрави врати от неръждаема стоманаС гранитна работна площКапацитет за 8 x 1/6 GNВключително регулируеми рафтове (по една на врата)Вместимост 400LЦифров контрол на температу..
2,589 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400208
Хладилна маса за пица с луксозна довършена конструкция от неръждаема стомана с гранитна работна площ. Капацитет за 8 x 1/6 GN. Снабден със стъклена витрина.С 3 здрави врати от неръждаема стоманаС гранитна работна площКапацитет за 8 x 1/6 GNВключително регулируеми рафтове (по една на врата)Вмест..
2,690 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-S903PZ
Професионална хладилна маса за пица със статично охлаждане и температурен диапазон +2°C до + 8°C. Корпус от неръждаема стомана AISI 304. Електрически нагревателен елемент около рамката на вратата за предотвратяване на кондензация. Електронен контрол на температурата с цифров термостат..
3,200 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400210
Представяме ви нашата иновативна хладилна станция за приготвяне на пици, която ще бъде идеалното допълнение към всяка кухня, която цени качеството и удобството. Тази маса съчетава елегантен дизайн и функционалност, осигурявайки перфектното работно пространство за създаване на възхитителни пици. Неза..
3,560 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-PZ2600TN
Професионална хладилна маса за пица с динамично охлаждане и температурен диапазон +2°C до + 8°C. Корпус от неръждаема стомана AISI 304. Електрически нагревателен елемент около рамката на вратата за предотвратяване на кондензация. Електронен контрол на температурата с цифров термостат...
3,700 лв.
Производител: Amitek - Италия Модел: AK1612TN
Професионална хладилна маса за пица с динамично охлаждане и температурен диапазон -2°C до + 8°C. Корпус от неръждаема стомана AISI 304. Електрически нагревателен елемент около рамката на вратата за предотвратяване на кондензация. Електронен контрол на температурата с цифров термо..
3,900 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-PZ3600TN
Професионална хладилна маса за пица с динамично охлаждане и температурен диапазон +2°C до + 8°C. Корпус от неръждаема стомана AISI 304. Електрически нагревателен елемент около рамката на вратата за предотвратяване на кондензация. Електронен контрол на температурата с цифров термостат...
3,980 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-PZ2610TN
Професионална хладилна маса за пица с динамично охлаждане и температурен диапазон +2°C до + 8°C. Корпус от неръждаема стомана AISI 304. Електрически нагревателен елемент около рамката на вратата за предотвратяване на кондензация. Електронен контрол на температурата с цифров термостат...
4,200 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Професионалните маси за пица с гранитен плот са снабдени с охладени отделения, в които се съхраняват отделните продукти за приготвянето на една прясна майсторска пица. Използването им гарантира поддържането на правилна температура на всички съставки, които трябва да останат максимално свежи и вкусни.

Искате да подобрите качеството на своята работа при приготвяне на пици и други тестени изделия, изискващи прясно опичане? Не само ще осигурите по-добра свежест на продуктите, но и ще оптимизирате работния процес, скъсявайки времето за приготвяне на храната с помощта на професионална хладилна маса за пици с гранитен плот.

Как да изберете професионална маса за пица с гранитен плот за готвене

Не само самата изработка и оптимално конфигуриране имат значение тук. Материалът е особено важен. Той трябва да е напълно устойчив на окисляване и корозия, тъй като ще бъде изложен непрекъснато на течни съставки в кухнята. А също така и трябва да гарантира безупречна хигиена и лекота при почистване. Най-доброто решение е масата да е изработена от неръждаема стомана, а плотът да е гранитен, защото материалът е идеален за месене и разточване на тесто за пици.

Трябва да прецените пространството и нуждата от достатъчно място с оглед натовареността на кухнята с оглед поръчките на пици. За да консумира по-малко енергия, масата трябва да е разположена колкото се може по-далече от горещите точки на кухнята.

Важно е да помислите и за допълнителните интегрирани компоненти, гарантиращи максималната функционалност. Отделенията за топинги над гранитния плот са удобен начин за съхраняване на гарнитурите, които да останат винаги свежи. Стъклената витрина е страхотна опция, ако искате клиентите ви да наблюдават пряко процеса на приготвяне на тяхната пица. Чекмеджетата под масата са идеални за съхраняване на парчетата тесто, готови за употреба.

Професионални хладилни маси за пица с гранитен плот на клик разстояние

MixHoReCa.com разполага с отличен каталог с най-качествените модели хладилна маса за пици с гранитен плот на отличилите се като лидери европейски производители като Amitek, Forcar (Италия) и Maxima (Нидерландия). Тук може да разгледате маси с различен капацитет, с 2 или 3 крила (хладилни отделения), с или без чекмеджета, а също така и с витрина и отделения за гарнитури.

Разгледайте нашите страхотни предложения и не се колебайте да поръчате още днес своята нова професионална маса с гранитен плот за пици на изгодна цена, грижейки се за подема на своя бизнес.

4.59 / 135
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.