Меню
Количка

Белачки

Производител: Maxima Модел: 09300470
Ако искате да улесните процеса на почистване и белене на картофи, моркови и ряпа в професионалната си кухня, нашата автоматична картофобелачка е перфектното решение. С капацитет от 8 кг белене и измиване на картофи и цикъл от 2-3 минути, тази машина може да обработва до 160 кг на час. Технологията н..
1,674 лв. 1,800 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300475
Автоматична Картофобелачка с капацитет 15 кг белене и измиване на картофи, 2-3 минутен цикъл до 300 кг на час.  От горната страна на машината влиза чистата вода, която задвижва картофите по шкурката и гарантира равномерно белене. За бързо и ефективно почистване в долната част е разпол..
1,929 лв. 2,074 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300485
Луксозна Автоматична Картофобелачка с капацитет 15 кг белене и измиване на картофи, 2-3 минутен цикъл до 300 кг на час. Оборудвана с вграден таймер и специален бутон, който подпомага избутването на готовите зеленчуци от машината. Прозрачен горен капак, за наблюдаване на..
2,339 лв. 2,515 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300486
Автоматична картофобелачка с капацитет 20 кг белене и измиване на картофи, 2-3 минутен цикъл до 400 кг на час. Оборудвана с вграден таймер и специален бутон, който подпомага избутването на готовите зеленчуци от машината. Прозрачен горен капак, за наблюдаване на про..
2,387 лв. 2,567 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300480
Автоматична Картофобелачка с капацитет 30 кг белене и измиване на картофи, 2-3 минутен цикъл до 600 кг на час.  От горната страна на машината влиза чистата вода, която задвижва картофите по шкурката и гарантира равномерно белене. За бързо и ефективно почистване в долнат..
2,563 лв. 2,756 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Автоматичните белачки за зеленчуци елиминират необходимостта от ръчно изпълнение на операцията. Това носи изключителни предимства на ХоРеКа предприятията, които ежедневно обработват голямо количество кореноплодни, тъй като една такава машина помагаща съществено за максимално оптимизиране на процеса на предварителната обработка на храната. По този начин печели време и още свободна работа ръка, а резултатите са категорични всеки път.

Имате нужда от уред, който да ви даде всички тези предимства? В MixHoReCa.com предлагаме едни от най-добрите професионални електрически белачки за зеленчуци, с които работата ще върви много по-лесно и скоростно. Разгърнете каталогът ни на страницата и открийте какво отличава тези професионални уреди от обикновената работа с ръчна белачка.

Заложете на професионална електрическа белачка за картофи

Ако ви е писнало от безкрайно белене на картофи, репи, цвекло, моркови и други кореноплодни, висококачествените професионални електрически картофобелачки в нашия онлайн магазин са точно за вас. Тук може да избирате от няколко модела с различен капацитет, според ангажираността на кухнята ви в беленето на зеленчуци.

Повечето модели тук работят на базата на скоростно задвижване на кръглата тава с шкуреща повърхност, върху която се поставят кореноплодните зеленчуци. Стените в цилиндричния съд, в който са поместени зеленчуците също са обсипани със специален материал с грапав завършек, който осигурява ефективното автоматично белене на зеленчука.

Може да изберете професионална белачка за зеленчуци, която осигурява стотици килограми обработена продукция за час или комбинирана машина с допълнителна функция за измиване на зеленчуците, след тяхното ефективно обелване. Това ще намали още повече операциите за предварителна обработка на храната, така че след изваждането на картофите, да преминете направо към тяхното рязане, ако такова се планира да бъде извършено.

Имаме и модели, които разполагат с функция за контрол на скоростта и степента на обелване, с оглед постигане на по-прецизни резултати, според желанията на оператора.

Правилният избор на белачка за зеленчуци ви очаква в MixHoReCa

Пазаруването на професионално оборудване никога не е било толкова лесно и достъпно. С MixHoReCa.com имате достъп до едни от най-отличаващите се европейски марки професионално кухненско оборудване, което пасва идеално на всяка модерна и високопроизводителна професионална кухня, търсеща страхотни резултати при оптимална ефективност.

Открийте тук своята перфектна професионална електрическа белачка за картофи, която може да бъде използвана от всеки служител, независимо то готварските умения, които притежава.

4.59 / 116
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.