Меню
Количка

Вакуум машини

Производител: Maxima Модел: 09500200
Професионална Вакуум Машина с дължина на запечатващата лента 310мм, кратко време на запечатване от 2 секунди. Уредът е снабден с двойна помпа. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Функция за импулсен вакуум на меки продукти. Опакова напълно херметично месо, риба, зеленчуци, плодове и течности ка..
542 лв. 570 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501000
Професионална Вакуум Машина с дължина на запечатващата лента 310мм, кратко време на запечатване от 2 секунди. Подходяща за бързо и плътно херметично опаковане на месо, риба, зеленчуци и плодове. Уредът е снабден с двойна помпа. Процесът е напълно автоматичен. Времето на вакуумиране, вакуумното наляг..
711 лв. 748 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501100
Професионална Вакуум Машина с дължина на запечатващата лента 406мм, кратко време на запечатване от 2 секунди. Подходяща за бързо и плътно херметическо опаковане на месо, риба, зеленчуци, плодове и течности като сосове, сосове и супи. Вакуумното опаковане на храната спестява място. Уредът е снабден с..
849 лв. 893 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501300
Професионална Вакуумно Опаковъчна Машина е подходяща за торби с размери до 25 х 25 см. Оборудвана е със специална помпа, която работи без масло и няма нужда от поддръжка. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Регулируем и лесен за използване цифров контролен панел. Подходяща е за сухи продукти и т..
1,071 лв. 1,127 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501200
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 25 х 40 см. Оборудвана е със специална помпа, която работи без масло и няма нужда от поддръжка. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване, температурата на..
1,975 лв. 2,079 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300216
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 25 х 40 см. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99сек., температурата на запечатване, вакуумното налягане и времето за охлаждане. Изработена изцял..
2,074 лв. 2,183 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300220
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 25 х 40 см. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99сек, температурата на запечатване, вакуумното налягане и времето за охлаждане. Изработена изцял..
2,210 лв. 2,326 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300230
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 30 х 40 см. Напълно автоматизиран процес. С удобния за потребителя контролен панел можете да зададете настройките на опаковъчната машина според нуждите. Изработена изцяло от неръждаема стомана. Подходяща за опаковане на големи ..
3,180 лв. 3,348 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300225
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 40 х 50 см. Напълно автоматизиран процес, при който машината за вакуумно опаковане произвежда херметични и компактни опаковки. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99 секунди, температурат..
3,258 лв. 3,429 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300227
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 40 х 50 см. Напълно автоматизиран процес, при който машината за вакуумно опаковане произвежда херметични и компактни опаковки. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99 сек., температурата н..
3,747 лв. 3,944 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300229
Професионална Вакуум Машина с голям производствен капацитет благодарение на голямата си камера. Камерата има две запечатващи пръти, така че можете да използвате две торби с максимум 50 x 55 cm едновременно Напълно автоматизиран процес. С удобния за потребителя контролен панел можете да зададете наст..
5,747 лв. 6,050 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300228
Професионална Вакуум Машина с висок производствен капацитет благодарение на двете отделни камери за запечатване. Всяка камера има две запечатващи пръти, така че можете да използвате две торби с максимум 50 x 55 cm едновременно. Напълно автоматизиран процес. С удобния за потребителя контролен панел м..
9,776 лв. 10,290 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

В бързото развитие на вашия HoReCa бизнес рано или късно ще се наложи да започнете да използвате вакуумиращи машини. Професионалните уреди за вакуумиране на храна и течности са безценно оборудване, което позволява достигането на по-високи стандарти за качество на храните, ефективност и рентабилност в работата в професионалната кухня.

Инвестицията в качествен уред за вакуумиране на храна може да повиши удовлетвореността на клиентите, да доведе до намаляване на оперативните разходи и рационализиране на работните процеси зад приготвянето и съхранението на храната. Затова MixHoReCa.com разполага с изчерпателен каталог с различни размери вакуумиращи машини, от който всеки ХоРеКа бизнес може да се снабди с отговарящ на нуждите му професионален уред.

Професионален уред за вакуумиране на храни – правилната инвестиция

В продуктовия раздел предлагаме достатъчно разнообразие, което осигурява отговор на различните нужди на бизнеса. Разполагаме както с по-големи вакуумиращи машини с изключително голям производствен капацитет, предназначени да послужат за опаковането на голямо количество храна за единица време, така и по-компактни уреди, идеални за малък и среден бизнес, а също и за домашна употреба за вихрещите се в кухнята любители готвачи.

Тези машини може да се използват и само за запечатване, без изсмукване на въздуха и създаване на вакуум, в зависимост от конкретните ви предпочитания.

Предимства на качествената професионална кухненска вакуумираща машина

Използването на професионален уред за вакумиране и запечатване спомага за удължаване срока на годност на зеленчуци, меса, плодове и други пресни продукти. Премахването на въздуха от опаковката помага за предотвратяване на растежа на бактерии, плесени и дрожди. Може да се използва и за ефективно съхранение на остатъци и съответно намаляване на изхвърлената храна и редуциране на разходите.

Така запазвате свежестта, вкусовете, текстурите и ароматите на съставките за възможно най-дълго време. Това е особено важно за деликатни продукти като билки и морски дарове.

Вакуумното запечатване също така може да се използва за по-дълбоко проникване на подправките и попиване на маринатата в храната, което издига вкусовия профил на храната неимоверно. Така се запазват и естествените сокове, крехкостта и сочността на продуктите.

Освен това редовното използване на професионални уреди за вакумиране може в дългосрочен аспект да доведе до спестяване на разходи и редуциране разхищението на храна чрез намаляване на отпадъчния продукт. Също така вакуумирането допринася за по-оптимизираното съхранение на продуктите при използване на по-малко място в хладилника или фризера, а също така осигурява перфектно поддържане на хигиената на храната.

Вакуум машините са ценна добавка за всяка кухня, затова бъдете сигурни, че при проектирането на кухнята в хотела, ще добавите и този важен уред.

4.62 / 133
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.