Меню
Количка

Витрини за зреене на месо

Производител: Forcar- Италия Модел: G-GDMA46
Професионални витрина за стареене на месо. Със стъклена врата за директно наблюдение на подправянето и стареенето на продукта. Контролирана и безопасна среда благодарение на стермицидната UV лампа. Автоматично изпарение на конденза.Постоянен контрол на температурата, влажността и вентилаци..
3,900 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-GDMA120
Професионални витрина за стареене на месо. Със стъклена врата за директно наблюдение на подправянето и стареенето на продукта. Контролирана и безопасна среда благодарение на стермицидната UV лампа. Автоматично изпарение на конденза.Постоянен контрол на температурата, влажността и вентилаци..
5,250 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-GDMA180
Професионални витрина за стареене на месо. Със стъклена врата за директно наблюдение на подправянето и стареенето на продукта. Контролирана и безопасна среда благодарение на стермицидната UV лампа. Автоматично изпарение на конденза. Постоянен контрол на температурата, влажността и вен..
5,750 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Витрините за зреене на месо са професионални уреди, използвани за контролиране на стареенето на месото в редица ресторанти, месарници и специализирани бутикови магазини за месо. По този начин със специални системи за контрол се създават оптимални условия за зреене на месото.

С тези витрини, процеса може да се наблюдава, а резултата за качествата и вкуса на различните видове меса е забележим. Витрините за зреене на месо са основен елемент, за да узрее месото по най-добрия начин, давайки най-наситения вкус на всеки продукт.

Какви са предимствата на витрините за зреене на месо, които ще откриете в категорията

Витрините за зреене на месо, които ще откриете в нашата категория са удобни, практични и подходящи за различни видове месо. Те контролират зреене на месото чрез специални стермициднати UV лампи, за да подобрят вкуса и текстурата му. Разполагат със системи за контрол на влажността, температурата и се охлаждат с вентилатори, за дас се създадат възможно най-подходящите условия за зреенето на месото.  

Процесът на зреене на месо е известени, като сухо зреене, а оставянето на месото да зрее на определени влажност и температура носи много позитиви за вкуса и качествата му. Витрините за зреене на месо, които предлагаме са с прозрачни врати, за да наблюдавате процеса, във всяка от тях има определен брой кукички, на които да закачите месото.

За да започне зреенето уредите трябва да се настроят на най-оптималните условия, а месото да се наблюдава периодично, за да видите дали се развива по правилния начин. След като месото узрее, то може да бъде сервирано за консумация или да се съхрани за бъдеща употреба. Това зависи от предпочитанията на клиента и от това дали става въпрос за месарница или ресторант.

Витрините за зреене на месо са изключително важни елементи, за подобряване на вкуса и текстурата на различни видове меса. Чрез тях можете да предоставите на клиентите си идеален продукт и информация за процеса на зреене.

Тези витрини се използват на местата, където се отнасят отговорно кум високото качество на месото, там където има стремеж към това да се предостави най-добрия продукт на всеки клиент. Затова този тип витрини са особено важни за всеки, които иска да продава качествено и вкусно месо.

Защо да ни се доверите при избора на витрина за зреене на месо

При нас можете да намерите качествени витрини за зреене на месо, оборудвани с всичко нужно за успех в процеса. Предлагаме разнообразни опции от доказали се производители. Те са направени за професионално използване, а резултатите от тях са забележими по вкуса и текстурата на месото.

4.58 / 144
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.