Меню
Количка

Печки

Производител: Hendi Модел: 225707
Това е професионална печка, която е подходяща за използване с природен газ. В комплекта е включен и преобразувател за газ пропан, който позволява превключване на горелките за използване с различен вид газ.Плотът на печката е снабден с общо 3 големи горелки, всяка с мощност от 3,0 kW. Това ви осигуря..
3,874 лв.
Производител: Maxima Модел: 09394997
Професионалната луксозна печка ,,Maxima'' от Серия 700 е идеална за ежедневно интензивно готвене, което я прави подходяща за вашата натоварена кухня. Разполага с четири котлона, изработени от тежък чугун с диаметър 22 см и фурна с хромирана решетка на три нива. В нея може да поставите 2/1 GN тави, к..
4,339 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398500
Готварските печки на газ с 4  котлона и  фурна. С чугунени решетки и хромираните газови горелки осигуряват голяма мощност и бързо горене. Освен това котлонът е с дълбочина 90 см. Това я прави идеална за използване с големи тигани. Горелките са оборудвани с пилотна пламък и има пр..
4,556 лв.
Производител: Hendi Модел: 225882
Тази готварска печка с комбинация от газови котлони и конвекционна фурна предлага висока производителност, надеждност и функционалност за готвене в професионални кухни, ресторанти, хотели, кетъринг компании и други заведения за хранене. Разполагате с четири горелки - две с мощност 3,5 kW и две ..
4,848 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396013
Печката с корпус, изграден изцяло от неръждаема стомана, която не само придава модерен и привлекателен външен вид, но също така осигурява устойчивост на корозията и дълготрайност.Печката е стабилна и тежка, което я прави подходяща за интензивна употреба в професионални кухни. С компактни размери, фу..
5,252 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396005
Готварските печки за готвене  от Maxima са доказани със стотици хиляди продажби, много от тях в западна Европа. С история започваща през 1974 година, нидерландската компания се е усъвършенствала в методите на производство на ХОРЕКА оборудване и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - це..
5,319 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396015
Надеждност, мощност и функционалност - това са ключовите думи, описващи тази газовата печка с електрическа фурна. За готвачите, които ценят високото качество и се стремят към перфектни резултати в кухнята, тази печка е незаменим партньор. Изберете Професионална готварска печка с 4 газови котлона и е..
5,449 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396002
Професионална печка на газ от серия 700 е проектирана за интензивна ежедневна употреба в натоварени професионални кухни. Изцяло изградена от неръждаема стомана, което прави конструкцията и много издръжлива. Печкатата разполага с 4 котлона на газ с хромирани горелки, Пиезо електрическо запалване..
5,526 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396014
Надеждност, мощност и функционалност - това са ключовите думи, описващи тази газовата печка с електрическа фурна. За готвачите, които ценят високото качество и се стремят към перфектни резултати в кухнята, тази печка е незаменим партньор. Изберете Професионална готварска печка с 4 газови котлона и е..
5,599 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398505
Готварските печки с 4 газови котлона и  електрическа фурна. С чугунени решетки и хромираните газови горелки осигуряват голяма мощност и бързо горене. Освен това котлонът е с дълбочина 90 см. Това я прави идеална за използване с големи тигани.  Горелките са оборудвани с пилотна пл..
6,209 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398507
Готварските печки с 6 газови  котлона и  електрическа фурна с шкаф за съхранение.  С чугунени решетки и хромираните газови горелки осигуряват голяма мощност и бързо горене. Освен това котлонът е с дълбочина 90 см. Това я прави идеална за използване с големи тигани.  Гор..
7,733 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398525
Професионална електрическа готварска печка с четири котлона (30х30см)  и широка фурна. Температурата се регулира в 6 настройки за всеки котлон отделно между 90 и 450°C. със защита срещу прегряване. Фурната е подходяща за съдове GN 2/1, като съдовете могат да се пос..
7,756 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)

Готварската печка е комбинирано готварско оборудване, без което нито една кухня не може, независимо дали говорим за професионална или обикновена такава. Съвсем спокойно можем да кажем, че това е сърцето на кухнята и липсата на този комплексен готварски уред би ни лишил от най-вкусните гозби и сладкиши, които можем да сложим на трапезата.

Затова и изборът на професионални комбинирани готварски печки е основен елемент в изграждането на една истински функционална и ефективна съвременна професионална кухня и трябва да му се отдели необходимото внимание. MixHoReCa.com ви улеснява като ви представя на едно място най-доброто от пазара на професионални електрически печки за готвене в настоящия продуктов раздел.

Професионална печка за готвене – пътят към успеха почва от тук

Готварската печка е комбиниран уред, който съвместява в себе си двата най-често използвани в кухнята помощници – фурната за печене и котлоните.

Огромно предимство е съвместяването на тези две функции за термична обработка на храната в един комплексен уред. Това позволява по-бързото приготвяне на храни, които имат нужда от обработка на котлон и фурна и удобното им преместване от едното на другото място. Освен това осигурява по-добра енергоефективност, което е от изключителна важност за бизнеса, в който оборудването се ползва ежедневно и то десетки пъти.

Професионалната готварска печка може да работи на електричество и/или газ като са възможни различни комбинации в метода на работа на двата отделни готварски уреда, внедрени в хомогенния ѝ дизайн.

Всеки успешен ХоРеКа бизнес се нуждае от своята висококачествена, ефективна и стилна професионална готварска печка, която бързо се превръща в центъра на кухнята.

Какви готварски печки се предлагат в MixHoReCa

В MixHoReCa.com предлагаме отлично разнообразие от вариации - с електрически чугунени, керамични или индукционни котлони или такива на газ, като е възможна и конфигурация с няколко различни видове котлони. Фурната може да бъде със затопляне на газ или електрическо.

В зависимост от модела, който търсите вратата на фурната може да бъде изцяло метална или със стъклен отвор за наблюдение на процеса на изпичане на ястията и сладкишите, приготвяни в нея.

Разполагаме с няколко серии печки за готвене, в които съвсем спокойно може да изберете своята следваща професионална печка за готвене от висок клас, която ще ви служи вярно дълги години. За тази цел разчитаме на европейски производители на професионално готварско оборудване като Maxima и HENDI, които наблягат на висококачествените материали, уникалната производителност и удобство.

4.53 / 157
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.