Меню
Количка

Печки

Готварските печки от серия 600 и серия 700 на Maxima са създадени за тежко натоварване и ежедневна интензивна употреба. Подходящи са за професионални кухни на ресторанти, хотели и други заведения за хранене. Печките за ХОРЕКА оборудване могат да бъдат на газ или на електричество в зависимост от модела. Изработени са от масивна и качествена неръждаема стомана и се предлагат на адекватни цени.

Производител: Maxima Модел: 09396005
Готварските печки за готвене  от Maxima са доказани със стотици хиляди продажби, много от тях в западна Европа. С история започваща през 1974 година, нидерландската компания се е усъвършенствала в методите на производство на ХОРЕКА оборудване и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - це..
4,600 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396002
Готварските печки на газ от Maxima са доказани със стотици хиляди продажби, много от тях в западна Европа. С история започваща през 1974 година, нидерландската компания се е усъвършенствала в методите на производство на ХОРЕКА оборудване и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Тази г..
5,249 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.