Меню
Количка

Полиращи машини

Производител: Maxima Модел: 09380001
Тази иновативна машина за полиране на стъклени чаши е насочена към постигане на кристална чистота и безупречен блясък. С нашата полираща машина за стъкло, вие инвестирате в перфектната визия и хигиена на вашите стъклени чаши.Вече няма нужда да се тревожите за останали следи от миризма или петна по с..
2,669 лв.
Производител: Maxima Модел: 09380000
Ефективната полираща машина за чаши, която ви представяме гарантира безупречна чистота и блясък.Специално разработените четки са проектирани да се справят с различни форми и структури на чаши, включително тези с дълбоко дъно или нестандартен ръб. Капацитетът й да полира между 600 и 700 чаши на час п..
3,119 лв.
Производител: Maxima Модел: 09380002
Създайте незабравимо впечатление на своите клиенти, като инвестирате в нашата иновативна полираща машина за прибори за хранене! Независимо дали управлявате ресторант, хотел или кетъринг бизнес, този уникален инструмент ще направи чудеса за визията и хигиената на вашите прибори. Почистете, Полир..
3,414 лв.
Производител: Maxima Модел: 09380003
Машината за полиране на прибори за хранене е полезно и практично оборудване, което може да бъде от голяма полза за различни видове заведения и бизнеси в сферата на храненето и обслужването на клиентите.Защо е важно за вашия бизнес да имате машина за полиране на прибориМашината обработва големи колич..
4,616 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Полирането на ръка вече е остаряла практика и много рядко се използва в съвременния ХоРеКа бизнес. Ако все още разчитате на такова, най-вероятно вече е време да помислите за оптимизиране на процеса и да обмислите дали да не заложите на качествена машина, която ще извършва работата вместо вас.

MixHoReCa.com предлага професионални решения за всяка кухня, в която практичността, удобството и бързината на процесите са на почит. А с една качествена полираща машина бързо ще постигате безупречност до блясък като фин завършек на всяко поднесено с финес блюдо в изискания ви ресторант или хотел.

Какво прави полиращата машина толкова специална

Машините за полиране на чаши и прибори са предназначени за ефективно изсушаване и излъскване на стъклени чаши и прибори за хранене. В една натоварена кухня времето е от съществено значение, а този уред може да ускори значително процеса, в сравнение с ръчното подсушаване и полиране.

Залагането на такива в професионалната кухня допринася за поддържане на изключително високи стандарти на обслужване и естетика. Освен това този тип машини може да са оборудвани с допълнителни функции като високотемпературно сушене и дезинфекция, които помагат за унищожаването на бактериите.

Какви полиращи машини предлага MixHoReCa

В MixHoReCa.com сме се посветили да предоставяме само най-доброто, а тук го предлагаме в европейско качество. Основно имаме 2 типа машини тук – полираща машина за прибори и полираща машина за чаши (стъклени).

Полиращите машини за чаши едновременно изсушават и полират стъклени чаши с помощта на насочена струя от топъл въздух и специални въртящи се меки четки, изработени от деликатен материал.

Предлагаме полиращи машини за прибори, работещи с помощта на гранули, изработени от екологичен материал, задвижвани от вибрации. Получава се обработка, подобна на полиране, която може да премахне остатъци от твърда вода, котлен камък, бактерии, прашинки и дори корозия. Допълнителната функция с ултравиолетова светлина осигурява безупречна и неподражаема хигиена, която не може да се постигне само с полиране на ръка.

Без усилие, без следи от капки, без отпечатъци от пръсти и без срам за сервитьора – инвестицията наистина си заслужава!

В раздела „кухня“ може да откриете още много удобни уреди за улесняване на процесите в кухнята, включително бързозагряващи индукционни уреди, висококачествени съдомиялни машини и планетарни миксери.

4.62 / 146
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.