Меню
Количка

Полиращи машини

Производител: Maxima Модел: 09380001
Тази иновативна машина за полиране на стъклени чаши е насочена към постигане на кристална чистота и безупречен блясък. С нашата полираща машина за стъкло, вие инвестирате в перфектната визия и хигиена на вашите стъклени чаши.Вече няма нужда да се тревожите за останали следи от миризма или петна по с..
2,311 лв.
Производител: Maxima Модел: 09380000
Ефективната полираща машина за чаши, която ви представяме гарантира безупречна чистота и блясък.Специално разработените четки са проектирани да се справят с различни форми и структури на чаши, включително тези с дълбоко дъно или нестандартен ръб. Капацитетът й да полира между 600 и 700 чаши на час п..
2,827 лв.
Производител: Maxima Модел: 09380002
Създайте незабравимо впечатление на своите клиенти, като инвестирате в нашата иновативна полираща машина за прибори за хранене! Независимо дали управлявате ресторант, хотел или кетъринг бизнес, този уникален инструмент ще направи чудеса за визията и хигиената на вашите прибори. Почистете, Полир..
3,414 лв.
Производител: Maxima Модел: 09380003
Машината за полиране на прибори за хранене е полезно и практично оборудване, което може да бъде от голяма полза за различни видове заведения и бизнеси в сферата на храненето и обслужването на клиентите.Защо е важно за вашия бизнес да имате машина за полиране на прибориМашината обработва големи колич..
4,441 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Създайте незабравимо впечатление на своите клиенти, като инвестирате в нашите иновативни полиращи машини за прибори за хранене и чаши! Осигурете си невероятен блясък и хигиена, които ще впечатлят вашите клиенти и ще подобрят визията на вашето заведение.
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.