Меню
Количка

Кухненски везни

Производител: Hendi Модел: 580028
Везната е изключително функционално и надеждно устройство, предназначено за прецизно измерване на теглото на различни материали и съставки. С водоустойчив корпус от висококачествени материали като ABS и неръждаема стомана е издръжлива и може да се използва при всякакви условия.Вграденият LED дисплей..
120 лв.
Производител: Hendi Модел: 580226
Кухненската везна с корпус от неръждаема стомана, вграден цифров LCD дисплей и възможност за измерване до 5000 грама, предлага комбинация от стил, удобство и надеждност за всеки кулинарен ентусиаст.Със своя лек и компактен дизайн, везната е лесна за пренасяне и съхранение, която е прави идеална за и..
130 лв.
Производител: Hendi Модел: 580233
Тази везна е надеждно и практично устройство, което предоставя точни измервания и удобство при работа. Тя е идеален помощник в дома, кухнята, лабораторията, аптеката или работното място, където е необходима прецизност при измерването на теглото.Устройство е предназначено за прецизно измерване на тег..
190 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Прецизността е високо ценено качество в кухнята, особено когато става въпрос за сложни рецепти и боравене с продукти в зададено по предписания на шеф готвача съотношение. А при разработка и въвеждане на нови рецепти за обновяване на менюто, работата под точен грамаж е задължителна.

За тази цел на всяка професионална (и не само) кухня са ѝ необходими не само точни, но изключително прецизни кухненски везни с функции за разнообразни измервания, според продукта и различните видове мерки. MixHoReCa.com отново има най-доброто за вашия бизнес и в тази категория, в която включваме вносни висококачествени кухненски везни, подходящи за професионална употреба във всяка модерна и просперираща ХоРеКа кухня.

Електронна кухненска везна – точността е преди всичко

В този раздел представяме няколко модела кухненски везни, които са специално създадени да отговорят на нуждите на бизнеса с висока точност, уникална издръжливост и отлични допълнителни функции, носещи добавъчни предимства.

Разполагаме с везни с капацитет до 5, 10 и 15 кг, които измерват с точност до грам и позволяват текущо наблюдение на изменението на теглото на продукта върху везната. Наблягаме на моделите с плоска повърхност, тъй като те предлагат най-голяма мултифункционалност и върху тях могат да се поставят не само хранителни продукти, но и съдове с такива.

Гладката повърхност и липсата на шевове и ръбове улесняват почистването на уреда за измерване и гарантират отличната хигиена в кухнята. Удобното захранване на везните с помощта на батерии и техните компактни размери позволяват лесното им пренасяне и съхранение, както и висок комфорт при работа.

Висококачествените ни електронни кухненски везни могат да се използват не само в професионално оборудваните кухни, но и в дома, в лаборатории, аптеки и други места, на които се налага ежедневно измерване на грамаж.

Стилният им и неутрален дизайн ще пасне на всеки съвременен кухненски интериор с лекота.

Кухненски везни от MixHoReCa – изберете качеството днес

Търсите перфектната електронна кухненска везна, която да използвате за приготвянето на завладяващи сладкиши, за което е необходима завидна прецизност и непроменима точност? MixHoReCa.com е вашият магазин за ресторантско оборудване, защото тук намира място само най-доброто от света на принадлежностите за кухня.

Може да поръчате още днес, за да може утре вече да се приближавате още повече до заветната цел – приготвянето на уникални сладкиши и ястия, които не познават аналог и връщат клиентите отново и отново именно във вашата сладкарница или ресторант.

4.57 / 133
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.