Меню
Количка

Картофобелачки

Производител: Maxima Модел: 09300470
Ако искате да улесните процеса на почистване и белене на картофи, моркови и ряпа в професионалната си кухня, нашата автоматична картофобелачка е перфектното решение. С капацитет от 8 кг белене и измиване на картофи и цикъл от 2-3 минути, тази машина може да обработва до 160 кг на час. Технологията н..
1,710 лв. 1,800 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300475
Автоматична Картофобелачка с капацитет 15 кг белене и измиване на картофи, 2-3 минутен цикъл до 300 кг на час.  От горната страна на машината влиза чистата вода, която задвижва картофите по шкурката и гарантира равномерно белене. За бързо и ефективно почистване в долната част е разпол..
1,970 лв. 2,074 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300485
Луксозна Автоматична Картофобелачка с капацитет 15 кг белене и измиване на картофи, 2-3 минутен цикъл до 300 кг на час. Оборудвана с вграден таймер и специален бутон, който подпомага избутването на готовите зеленчуци от машината. Прозрачен горен капак, за наблюдаване на..
2,389 лв. 2,515 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300486
Автоматична картофобелачка с капацитет 20 кг белене и измиване на картофи, 2-3 минутен цикъл до 400 кг на час. Оборудвана с вграден таймер и специален бутон, който подпомага избутването на готовите зеленчуци от машината. Прозрачен горен капак, за наблюдаване на про..
2,439 лв. 2,567 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300480
Автоматична Картофобелачка с капацитет 30 кг белене и измиване на картофи, 2-3 минутен цикъл до 600 кг на час.  От горната страна на машината влиза чистата вода, която задвижва картофите по шкурката и гарантира равномерно белене. За бързо и ефективно почистване в долнат..
2,618 лв. 2,756 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Белене на картофи – един толкова прост и семпъл процес, който обаче може да отнеме много ценно време в кухнята. Когато в съответния ХоРеКа бизнес се използват тонове картофи на ежедневна база, е важно да се помисли за оптимизацията на този процес. Затова и много закусвални за бързо хранене и столове разчитат на доставки на готови за готвене картофи.

Ако вашият бизнес се занимава с подготовката на кореноплодни в големи количества – нашите професионални картофобелачки са точното решение за вас. Те ще заменят старите износени и вече неефективни уреди и ще оптимизират максимално продукцията, носейки по-добри крайни резултати.

Мощни и практични картофобелачки, обработващи стотици килограми на час

В MixHoReCa.com наблягаме изключително на комбинацията от високо качество, страхотна производителност, лекота на употреба и съответстваща им цена. Разчитаме на професионални решения за кухня от водещи европейски производители като Maxima, които излизат на челни позиции на пазара за висококачествено оборудване за ХоРеКа бизнеси.

Уникалните модели, които ще откриете в онлайн магазина ни обработват картофите по два начина – чрез обелване и измиване. Освен за картофи, тези картофобелачки може да се използват и за обработката на други видове кореноплодни като цвекло, различни видове ряпа и моркови. Осигуряват равномерно обелване на зеленчуците и изключителна производителност.

Разполагаме с модели, които могат да обработват от 160 до 600 кг на час, с вместимост за единичен цикъл на белене от 8 до 30 кг. Всяка машина от каталога разполага със здрава връзка за вода и практичен изход за отпадъци. Компонентите на оборудването са изработени от висок клас неръждаема стомана (инокс). Някои от моделите ни предлагат и видимост по време на процеса на обработка за следене на прогреса.

Предлагаме и електрическа белачка за картофи с вграден таймер, филтърна тавичка за отпадъци от неръждаема стомана, свалящ се резервоар и бутон за избутване на готовия продукт навън след приключване на операцията по обелване и измиване.

В каталога ни ще откриете висококачествена професионална картофобелачка с абразивно покритие на стената на резервоара от carborundum – силициев карбид, която почиства картофите бързо, лесно и ефективно. Уредите са лесни за употреба, а свалящите им части се почистват с лекота.

Доверете се на професионалното качество

Оборудвайте своята професионална кухня с висококачествени решения за оптимизиране на всички повтарящи се и времеемки процеси. Това е мястото, където може да закупите своята професионална картофобелачка, която да издържи години ежедневно натоварване и ще възвърне вашата инвестиция многократно.

4.49 / 111
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.