Меню
Количка

Машини за пуканки

Производител: Maxima Модел: 9506007
Представяме ви нашата първокласна Количка за машина за пуканки, проектирана да подобри мобилността и ефективността на вашия бизнес. С нея можете да транспортирате и поставите удобно и стабилно на открити пространства вашата машина за пуканки. Кажете сбогом на ограниченията на фиксираните места ..
365 лв. 384 лв.
Производител: Maxima Модел: 09506005
Представяме ви нашата нова Професионална машина за пуканки, идеална за партита, панаири или кино вечери. Той е проектиран да бъде лесен за употреба, като ви позволява да създавате вкусни пуканки само с няколко прости стъпки.Какви са възможностите на Професионална машина за пуканки?Машината за пуканк..
614 лв. 646 лв.
Производител: Maxima Модел: 9506006
Професионалната машина за пуканки е неизменна за всеки празник, фестивал или кино. Тя предлага лесно и бързо приготвяне на вкусни пуканки, които са готови за консумация за минути. Машината за пуканки е удобна за използване и осигурява непрекъснат поток от ароматни и хрупкави пуканки, които няма да о..
992 лв. 1,044 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Представяме ви нашите нови професионални машини за пуканки, идеални за партита, панаири или кино вечери. Със своя елегантен дизайн, лесна употреба и впечатляващо представяне, тези машини за пуканки ще издигнат вашето събитие до нови висоти.

0.00 / 1
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.