Меню
Количка

Вакуум машини

Производител: Maxima Модел: 09500200
Професионална Вакуум Машина с дължина на запечатващата лента 310мм, кратко време на запечатване от 2 секунди. Уредът е снабден с двойна помпа. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Функция за импулсен вакуум на меки продукти. Опакова напълно херметично месо, риба, зеленчуци, плодове и течности ка..
559 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501300
Професионална Вакуумно Опаковъчна Машина е подходяща за торби с размери до 25 х 25 см. Оборудвана е със специална помпа, която работи без масло и няма нужда от поддръжка. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Регулируем и лесен за използване цифров контролен панел. Подходяща е за сухи продукти и т..
936 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501100
Професионална Вакуум Машина с дължина на запечатващата лента 406мм, кратко време на запечатване от 2 секунди. Подходяща за бързо и плътно херметическо опаковане на месо, риба, зеленчуци, плодове и течности като сосове, сосове и супи. Вакуумното опаковане на храната спестява място. Уредът е снабден с..
959 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300216
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 25 х 40 см. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99сек., температурата на запечатване, вакуумното налягане и времето за охлаждане. Изработена изцял..
1,913 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501200
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 25 х 40 см. Оборудвана е със специална помпа, която работи без масло и няма нужда от поддръжка. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване, температурата на..
2,079 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300220
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 25 х 40 см. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99сек, температурата на запечатване, вакуумното налягане и времето за охлаждане. Изработена изцял..
2,313 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300230
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 30 х 40 см. Напълно автоматизиран процес. С удобния за потребителя контролен панел можете да зададете настройките на опаковъчната машина според нуждите. Изработена изцяло от неръждаема стомана. Подходяща за опаковане на големи ..
3,086 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300225
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 40 х 50 см. Напълно автоматизиран процес, при който машината за вакуумно опаковане произвежда херметични и компактни опаковки. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99 секунди, температурат..
3,096 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300227
В съвременната професионална кухня, ефективното съхранение на храна е от съществено значение. За да се предотвратите разхищението и да използвате оптимално пространството в хладилниците и фризерите, ви е необходима вакуумна опаковъчна машина. Тези уреди осигуряват перфектно херметично запечатване, к..
3,944 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300229
Професионална Вакуум Машина с голям производствен капацитет благодарение на голямата си камера. Камерата има две запечатващи пръти, така че можете да използвате две торби с максимум 50 x 55 cm едновременно Напълно автоматизиран процес. С удобния за потребителя контролен панел можете да зададете наст..
5,609 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300228
Професионална Вакуум Машина с висок производствен капацитет благодарение на двете отделни камери за запечатване. Всяка камера има две запечатващи пръти, така че можете да използвате две торби с максимум 50 x 55 cm едновременно. Напълно автоматизиран процес. С удобния за потребителя контролен панел м..
10,290 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

За всяка професионална кухня е важно да се работи с винаги свежи, вкусни продукти, за да са доволни всички клиенти. Но купуването и приготвянето на свежи продукти всеки ден е трудоемко, отнема време и много пари.

За улеснение на всеки, работещ в професионална кухня и за запазването на свежестта и всичките качества на хранителните продукти, на помощ идват вакуум машините. Вакуум машините за опаковане на храна, помагат за съхраняването на разнообразни твърди и течни продукти по-дълго, за да могат да се използват при готвене и да се съхраняват свежи.

Тези иновативни уреди са проектирани, така че да извличат въздуха от опаковката, създавайки вакуум, който предотвратява окисляването и развитието на микроорганизми, които да развалят храната.

Какви са предимствата на вакуум машините и какви продукти ще откриете в категорията

В категорията вакуум машини на нашия сайт MixHoReCa.com можете да разгледате разнообразни машини за вакуумиране на всякакъв вид храна. Те са подходящи за интензивно ползване в професионална кухня и дават възможност за опаковане на големи количества храна за кратко време.

Предлагаме както по-малки, така и по-големи вакуум машини, с автоматичен цикъл на работа за максимално улеснение и спестяване на време. Различните модели ви дават възможност да избирате спрямо кухнята си и капацитета, с който разполагате. Можете да изберете машини, на които сами да регулирате времето на вакуумиране, вакуумното налягане, времето за запечатване и температурата на запечатването, спрямо желанията и целите ви.

Без значение коя машина изберете, всичките ни продукти удължават срока на използване на различните храни, като опаковат изцяло херметично плодове, зеленчуци, месо и риба и различните течности, сосове и сладолед. Те не променят качеството на храната, а поддържат свежестта ѝ за по-дълъг период от време. Липсата на въздух във вакуумното опаковане, позволява на храната да запази вкуса си непроменен, за да е готова за използване, когато ви потрябва.

Вакуум опаковката прави продуктите по-компактни и удобни за съхранение в хладилника или фризер, а използването на машините е бързо и удобно.

Защо да ни се доверите и да закупите вакуум машина от нас

При закупуването на вакуум машинна за редовна употреба за дълго време е важно да изберете качествени продукти, с които ви е удобно да работите. Нашите автоматични вакуум машини са идеалното решение за бърза и лесна работа в кухнята.

Ние работим с най-добрите производители на пазара, а продуктите и са здрави и устойчиви. При нас ще откриете огромно разнообразие от вакуум машини, съчетаващи здравина ефективност и удобство за работа с тях. Поръчайте избраната машина от сайта ни още сега и се уверете в качеството на продуктите ни сами!

4.60 / 117
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.