Меню
Количка

Сокоизстисквачки

Производител: Fimar - Италия Модел: PC700
Центрофуга за твърди плодове и зеленчуци. Конструкция от неръждаема стомана и пластмаса, подходяща за контакт с храни.  Автоматично изхвърляне на пулпа. Размер на отвора ø 70 mm. Скорост 2800 оборота в минута Пластмасов контейнер за отпадъци. Предпазен микропревключвател на куката на горния кап..
185 лв.
Производител: Hendi Модел: 695906
Ръчната цитрус преса е идеалното средство за приготвяне на свежи и вкусни цитрусови напитки. Този елегантен модел притежава няколко важни характеристики, които го правят практичен и удобен за употреба.Тя е произведена от висококачествена неръждаема стомана, която осигурява здравина и устойчивост при..
192 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300027
Професионална цитрус преса с капацитет до 32л сок на час.  С горна пресоваща дръжка, разполага с подвижен филтър за семена и отпадъци. Снабдена задвижващ вал от неръждаема стомана и водоустойчиви копчета. С термична защита, която предпазва двигателя от прегряв..
381 лв. 393 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300028
Професионална цитрус преса с капацитет до 32л сок на час.  С горна пресоваща дръжка, разполага с подвижен филтър за семена и отпадъци. Снабдена задвижващ вал от неръждаема стомана и водоустойчиви копчета. С термична защита, която предпазва двигателя от прегряване.  Делукс алуминиев дизайн ..
432 лв. 452 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300029
Професионална цитрус преса с капацитет до 32л сок на час.  С горна пресоваща дръжка, разполага с подвижен филтър за семена и отпадъци. Снабдена задвижващ вал от неръждаема стомана и водоустойчиви копчета. С термична защита, която предпазва двигателя от прегряване.  Делу..
630 лв. 649 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: CJ900
Центрофуга , подходяща за изцеждане на твърди плодове и зеленчуци.  Скорост на въртене - 2800 оборота в минута. Пластмасов контейнер за отпадъци. Резервоар, филтър и диск от неръждаема стомана. Контейнер за отпадъчни продукти. Автоматично изхвърляне на отпадъч..
1,600 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Професионални фреш машини! Автоматични машини за фреш с капацитет от 300 до 800 мл. фреш за 1 минута. Подходящи за големи магазини, туристически обекти, кетъринг фирми, хотели и големи професионални кухни . Цитрус преси за барове, малки кухни и любителите на фреш у дома! 
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.