Меню
Количка

Хоризонтални

Производител: Maxima Модел: 09400836
Хладилна настолна витрина с капацитет 100L, бяла с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се врат..
1,417 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400831
Настолна хладилна витрина с капацитет 100L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н. Разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се врати в зад..
1,425 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400845
Настолна студена витрина с капацитет 120L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се..
1,583 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400847
Хладилна настолна витрина с капацитет 120L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите с..
1,589 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400850
Хладилна настолна витрина с капацитет 160L с 2 регулируеми решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. ..
1,753 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400821
Хладилна витрина върху стойка с капацитет от 225 литра, тази лесна за преместване хладилна витрина е идеална за охлаждане на най-разнообразни продукти. Температурата ѝ може да се настрои изключително прецизно, благодарение на цифровия температурен контролер. Подходяща е за гастронорми с раз..
3,066 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400820
Хладилна витрина върху стойка с капацитет от 175 литра, тази лесна за преместване хладилна витрина е идеална за охлаждане на най-разнообразни продукти. Температурата ѝ може да се настрои изключително прецизно, благодарение на цифровия температурен контролер.&n..
3,519 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Професионалната хоризонтална хладилна витрина носи неоспорими предимства, когато е използвана правилно за презентиране на пресни продукти и вече приготвени сладкиши, десерти и печива в сладкарници, ресторанти, кафенета и други типове ХоРеКа заведения.

Тя е незаменим помощник за естетично излагане на най-доброто от кухнята при запазване на неговите неустоими вкусови качества, прийом който помага за отваряне на апетита на гостите на вашето заведение и погалва тяхното любопитство към уникалните неща, които вашето меню може да им предложи.

Висококачествени хоризонтални витрини за винаги перфектна презентация

Пожелаването започва първо от окото. Затова и добрата презентация е в основата на кулинарното изкуство и е главно оценявано качество в истински добрите ресторанти. Затова в MixHoReCa.com наблягаме на професионално оборудване за презентиране, което не само ще спомогне храната ви да изглежда още по-вкусна, но и ще запази отличното ѝ качество, което да не отстъпи по нищо на отличната презентация.

За целта на вашето внимание предоставяме каталог с висококачествени професионални хоризонтални витрини, в който ще откриете различни дизайни и големини електроуреди за представяне на пресни храни. В раздела ще откриете големи настолни витрини със задно или предно отваряне и няколко рафта в различни цветове, както и по-малки витрини, предназначени да стоят върху стойка или плот.

Уникалните им технически характеристики ги правят предпочитан избор, тъй като осигуряват прецизен температурен контрол и бързо и лесно почистване. Изработени са от неръждаеми материали, които гарантират дългия живот на професионалното кухненско оборудване за барове, сладкарници, ресторанти, пекарни и хотели. Може да избирате измежду бял, черен цвят или инокс.

Основно тук работим с марката Maxima, която се е доказала на пазара с качеството на сходни видове професионални кухненски принадлежности.

Изборът е лесен с MixHoReCa

Каталогът ни не е безкраен, но разполага с всичко необходимо за изграждането и организирането на една професионална кухня на мечтите. Наблягаме 3 главни характеристики – качество, функционалност и естетика, а перфектната комбинация от тях може да срещнете във всеки един уред, независимо дали става въпрос за хоризонтална хладилна витрина или друг важен помощник.

Предлагаме и необходимото гаранционно обслужване в срока на гаранция на продукта, а след него продължаваме да осигуряваме възможност за експертна поддръжка на професионалното оборудване, закупено от нас. Предлагаме безплатна доставка над 399 лв.

4.59 / 133
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.