Меню
Количка

Хоризонтални

Производител: Maxima Модел: 09400836
Хладилна настолна витрина с капацитет 100L, бяла с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се врат..
1,374 лв. 1,417 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400831
Настолна хладилна витрина с капацитет 100L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н. Разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се врати в зад..
1,382 лв. 1,425 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400847
Хладилна настолна витрина с капацитет 120L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите с..
1,645 лв. 1,696 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400845
Настолна студена витрина с капацитет 120L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се..
1,776 лв. 1,831 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400850
Хладилна настолна витрина с капацитет 160L с 2 регулируеми решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. ..
1,939 лв. 1,999 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400820
Хладилна витрина върху стойка с капацитет от 175 литра, тази лесна за преместване хладилна витрина е идеална за охлаждане на най-разнообразни продукти. Температурата ѝ може да се настрои изключително прецизно, благодарение на цифровия температурен контролер.&n..
3,255 лв. 3,293 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400821
Хладилна витрина върху стойка с капацитет от 225 литра, тази лесна за преместване хладилна витрина е идеална за охлаждане на най-разнообразни продукти. Температурата ѝ може да се настрои изключително прецизно, благодарение на цифровия температурен контролер. Подходяща е за гастронорми с раз..
3,426 лв. 3,532 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Професионалната хоризонтална хладилна витрина носи неоспорими предимства, когато е използвана правилно за презентиране на пресни продукти и вече приготвени сладкиши, десерти и печива в сладкарници, ресторанти, кафенета и други типове ХоРеКа заведения.

Тя е незаменим помощник за естетично излагане на най-доброто от кухнята при запазване на неговите неустоими вкусови качества, прийом който помага за отваряне на апетита на гостите на вашето заведение и погалва тяхното любопитство към уникалните неща, които вашето меню може да им предложи.

Висококачествени хоризонтални витрини за винаги перфектна презентация

Пожелаването започва първо от окото. Затова и добрата презентация е в основата на кулинарното изкуство и е главно оценявано качество в истински добрите ресторанти. Затова в MixHoReCa.com наблягаме на професионално оборудване за презентиране, което не само ще спомогне храната ви да изглежда още по-вкусна, но и ще запази отличното ѝ качество, което да не отстъпи по нищо на отличната презентация.

За целта на вашето внимание предоставяме каталог с висококачествени професионални хоризонтални витрини, в който ще откриете различни дизайни и големини електроуреди за представяне на пресни храни. В раздела ще откриете големи настолни витрини със задно или предно отваряне и няколко рафта в различни цветове, както и по-малки витрини, предназначени да стоят върху стойка или плот.

Уникалните им технически характеристики ги правят предпочитан избор, тъй като осигуряват прецизен температурен контрол и бързо и лесно почистване. Изработени са от неръждаеми материали, които гарантират дългия живот на професионалното кухненско оборудване за барове, сладкарници, ресторанти, пекарни и хотели. Може да избирате измежду бял, черен цвят или инокс.

Основно тук работим с марката Maxima, която се е доказала на пазара с качеството на сходни видове професионални кухненски принадлежности.

Изборът е лесен с MixHoReCa

Каталогът ни не е безкраен, но разполага с всичко необходимо за изграждането и организирането на една професионална кухня на мечтите. Наблягаме 3 главни характеристики – качество, функционалност и естетика, а перфектната комбинация от тях може да срещнете във всеки един уред, независимо дали става въпрос за хоризонтална хладилна витрина или друг важен помощник.

Предлагаме и необходимото гаранционно обслужване в срока на гаранция на продукта, а след него продължаваме да осигуряваме възможност за експертна поддръжка на професионалното оборудване, закупено от нас. Предлагаме безплатна доставка над 399 лв.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.