Меню
Количка

Зеленчукорезачки

При нас ще откриете висококачествени зеленчукорезачки, с които може да нарежете зеленчуците на филийки, кубчета, пържени картофи или жулиени. С различна производсителност и голям избор от дискове за рязане с различни размери.

Марките, с които работим са Maxima и Fimar, затова ще останете очаровани от съотношението качество - цена.


Производител: Maxima Модел: 09300510
Резачката за домати тип слайс с дебелина 4 мм. Кухненски инструмент със здрава конструкция от неръждаема стомана.  Остри назъбени ножове от неръждаема стомана, които нарязват перфектни резени без да ги повреждат или накъсват.  Остриетата се свалят, което правят уреда лесен за поч..
309 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300235
Зеленчукорезачка за професионална употреба, за ресторанти, дюнер кебап и други заведения за бързо хранене. Различни размери за рязане, филийки, кубчета, чипс или жулиени. С тази зеленчукорезачка заготовките за пържени картофи, салати, мусака и повечето храни от менюто ви стават за минути. ..
1,390 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: TV3000RN
Професионална зеленчукорезачка подходяща за плодове, зеленчуци,  сирене, сух хляб, шоколад или ядки. Различни размери за рязане, филийки, кубчета, чипс или жулиени, с капацитет на работа, до 300 кг. на час. Тяло изработено от неръждаема стомана AISI430, с широк отвор удобен за обработка на..
2,000 лв.
Производител: Maxima Модел: 09399303
Професионална резачка за чипс с входящ капацитет от 13-15 кг, производителност 1000-1500кг на час, в зависимост от формата и размера на картофа. Подходяща за ресторанти и други предприятия за обществено хранене, в които трябва да се правят голямо количество пържени картофи. С включен блок ..
11,900 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.