Меню
Количка

Зеленчукорезачки

Производител: Hendi Модел: 630402
Представяме ви перфектната ръчна резачка за картофи с нож от неръждаема стомана, специално разработен, за да направите рязането на картофите бързо, лесно и безупречно. Тази резачка е незаменим помощник във вашата кухня и предоставя множество удобства.С нейните четири остриета с ширина от 6, 9 и 13 м..
356 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300510
Резачката за домати тип слайс с дебелина 4 мм. Кухненски инструмент със здрава конструкция от неръждаема стомана.  Остри назъбени ножове от неръждаема стомана, които нарязват перфектни резени без да ги повреждат или накъсват.  Остриетата се свалят, което правят уреда лесен за поч..
410 лв. 422 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300235
Ако сте професионалист в готварството, търсите качествени инструменти, които да улеснят работата ви. Това е причината зеленчукорезачката е незаменима част от вашия кухненски инвентар. Нашата зеленчукорезачка е идеална за ресторанти, дюнер кебап и други заведения за бързо хранене, където кухнята тряб..
1,512 лв. 1,559 лв.
Производител: Hendi Модел: 231807
Зеленчукорезачката е незаменим кухненски уред, за ресторанти, бързо хранене, кетъринг и за всяко заведение в което се обработват големи количество зеленчуци. Този модерен уред предлага бързо и прецизно рязане и настъргване, което значително улеснява работата на кухненския персонал.С издръжлив корпус..
1,736 лв.
Производител: Hendi Модел: 231852
Тази зеленчукорезачка е подходяща за различни видове заведения, включително ресторанти, хотели, кетъринг компании,  дюнерджийници и заведения за бързо хранене и други подобни места, където се приготвят големи количества храна и е необходимо зеленчуците да се обработват бързо и ефектив..
2,009 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: TV3000RN
Професионална зеленчукорезачка подходяща за плодове, зеленчуци,  сирене, сух хляб, шоколад или ядки. Различни размери за рязане, филийки, кубчета, чипс или жулиени, с капацитет на работа, до 300 кг. на час. Тяло изработено от неръждаема стомана AISI430, с широк отвор удобен за обработка на..
2,050 лв.
Производител: Maxima Модел: 09399303
Професионална резачка за чипс с входящ капацитет от 13-15 кг, производителност 1000-1500кг на час, в зависимост от формата и размера на картофа. Подходяща за ресторанти и други предприятия за обществено хранене, в които трябва да се правят голямо количество пържени картофи. С включен блок ..
7,204 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

При нас ще откриете висококачествени зеленчукорезачки, с които може да нарежете зеленчуците на филийки, кубчета, пържени картофи или жулиени. С различна производсителност и голям избор от дискове за рязане с различни размери.

Марките, с които работим са Maxima и Fimar, затова ще останете очаровани от съотношението качество - цена.


Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.