Меню
Количка

Зеленчукорезачки

Производител: Hendi Модел: 630402
Представяме ви перфектната ръчна резачка за картофи с нож от неръждаема стомана, специално разработен, за да направите рязането на картофите бързо, лесно и безупречно. Тази резачка е незаменим помощник във вашата кухня и предоставя множество удобства.С нейните четири остриета с ширина от 6, 9 и 13 м..
356 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300510
Резачката за домати тип слайс с дебелина 4 мм. Кухненски инструмент със здрава конструкция от неръждаема стомана.  Остри назъбени ножове от неръждаема стомана, които нарязват перфектни резени без да ги повреждат или накъсват.  Остриетата се свалят, което правят уреда лесен за поч..
401 лв. 422 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300235
Професионалните готвачи знаят колко важно е наличието на качествени инструменти, които могат да улеснят работата им и да подобрят качеството на храната, която създават. Един такъв инструмент е зеленчукорезачката, която става все по-популярна в кухните на ресторантите, бързо хранене, дюнерджийници и ..
1,481 лв. 1,559 лв.
Производител: Maxima Модел: 09307000
В професионалните кухни подготовката на зеленчуците и плодовете преди обработка е една от най-трудоемките и отнемащи време задачи. С тази професионална машина за рязане на зеленчуци, процесът на готвене става по-бърз и по-удобен, като същевременно се поддържа висок стандарт на хигиена и чистота. С к..
1,614 лв. 1,699 лв.
Производител: Hendi Модел: 231807
Зеленчукорезачката е незаменим кухненски уред, за ресторанти, бързо хранене, кетъринг и за всяко заведение в което се обработват големи количество зеленчуци. Този модерен уред предлага бързо и прецизно рязане и настъргване, което значително улеснява работата на кухненския персонал.С издръжлив корпус..
1,736 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: TV3000RN
Професионална зеленчукорезачка подходяща за плодове, зеленчуци,  сирене, сух хляб, шоколад или ядки. Различни размери за рязане, филийки, кубчета, чипс или жулиени, с капацитет на работа, до 300 кг. на час. Тяло изработено от неръждаема стомана AISI430, с широк отвор удобен за обработка на..
2,050 лв.
Производител: Maxima Модел: 09399303
Професионална резачка за чипс с входящ капацитет от 13-15 кг, производителност 1000-1500кг на час, в зависимост от формата и размера на картофа. Подходяща за ресторанти и други предприятия за обществено хранене, в които трябва да се правят голямо количество пържени картофи. С включен блок ..
6,844 лв. 7,204 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Представяме ви разнообразие от иновативни кухненски уреди, които ще улеснят работата ви в подготовката на вкусни кулинарни шедьоври. В категорията „Зеленчукорезачки“ ви предлагаме машини предназначени за по-бързата подготовка на заготовки от зеленчуци в кухнята. Тези уреди са създадени с цел да подобрят ефективността и прецизността в приготвянето на храна в професионални кухни, където темпото е от значение.

Зеленчукорезачките предоставят удобство и бързина при изпълнение на кухненски задачи в ресторанти, хотели и места за хранене, където приготвянето на вкусна храна за кратко време това, което клиентите очакват.

Машините за рязане на зеленчуци, които предлагаме в нашето портфолио се отличават с добра производителност и голям избор на дискове за рязане на зеленчуци с различни размери и форми.

Отличителни характеристики на зелечукорезачките

Тези професионални уреди имат специални характеристики. Различните модели зеленчукорезачки са оборудване с няколко видове режещи ножове или приставки. Това позволява на професионалните готвачи да изберат между различни форми и размери на рязане, за да създадат най-подходящия облик на храната, която приготвят.

По този начин се улеснява приготвянето на разнообразни зеленчукови ястия като салати, разядки, супи или декорации за храна. Повечето модели предлагат и регулирането на дебелината на рязане, което позволява на приготвящите заготовката да избират подходящата дебелина на зеленчуците.

Съвременните зеленчукорезачки са създадени с фокус върху безопасността и удобството на потребителя. Много от тях са оборудвани безопасни механизми за заключване и лесни за почистване части, което улеснява поддръжката и грижата за уреда.

Някои модели дори предлагат възможности за съхранение на допълнителни аксесоари или ножове, което ги прави компактни и удобни за ползване в ограничени кухненски пространства.

Зеленчукорезачките са задължителен уред за всяко професионална кухня, тъй като предлагат улесняване на процеса по подготовка на храната. Тези машини са идеално решение за готвачите, които ценят своето време и искат бързо да приготвят вкусни кулинарни изкушения.

Уредите за рязане на зеленчуци също са подходящи за хора, които са се посветили на здравословното хранене и искат да спестят от времето си в подготовката на полезна и питателна храна.

Комбинация между функционалност и иновативен дизайн

В портфолиото на MixHoReCa.com ви предлагаме модерни зеленчукорезачки представители на марките Maxima и Fimar. Моделите са оборудвани с високотехнологични материали и интелигентни дизайни, които ги правят идеални за професионални готвачи.

Функционалността на уредите включва различни видове ножове и приставки, с което потребителите могат да изберат исканата от тях форма и размери. Това е особено полезно при приготвянето на ястия, за които се изисква определена консистенция на съставките.

Разгледайте моделите, които се предлагат в категорията „Зеленчукорезачки“ и изберете попълнение към вашата професионална кухня.

4.59 / 150
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.