Меню
Количка

Обработка на храна

Производител: Maxima Модел: 09300510
Резачката за домати тип слайс с дебелина 4 мм. Кухненски инструмент със здрава конструкция от неръждаема стомана.  Остри назъбени ножове от неръждаема стомана, които нарязват перфектни резени без да ги повреждат или накъсват.  Остриетата се свалят, което правят уреда лесен за поч..
379 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300440
Професионална машина за месени на кайма  с капацитет до 7,5 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане.  Смесителя за кайма е оборудван със сачмени лагери с уплътнение. Възможност за въртене в две..
416 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368010
Професионална Механична Месобъркачка  с капацитет до 7,5 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане.  Оборудван със сачмени лагери с уплътнение. Възможност за въртене в две посоки. Подходящ за сме..
443 лв.
Производител: Hendi Модел: 282571
Нашата машина за пълнене на колбаси представлява върховното съчетание от надеждност, удобство и функционалност. Изработена от висококачествена неръждаема стомана. С двускоростната си система за бавно и бързо пълнене, тази машината предоставя най-висок стандарт и качество в производството на колбаси...
460 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368050
Висококачествена пълначка за месо и машина за чуроси с капацитет на пълнене 3 литра, с вертикално пълнене. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворена с уплътнение. Изработена изцяло от..
466 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368011
Професионална Механична Месобъркачка  с капацитет до 16 кг месо.  Корпуса и остриетата са изработени от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане. Функция за накланяне със заключващи се позиции.  Оборудван със сачме..
483 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368100
С този професионален oкрехкотител за месо можете да обработите голямо количество месо и да го сервирате сочно и крехко. Уредът замества чука за месо, само че е получавате перфектните парчета месо почти без усилия.ОписаниеСигурно знаете, че за да направите месото сочно и крехко, трябва първо да г..
526 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300442
Професионална Механична Месобъркачка  с капацитет до 22,5 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане.  Оборудван със сачмени лагери с уплътнение. Възможност за въртене в две посоки...
533 лв.
Производител: Hendi Модел: 282588
Добре дошли в света на иновативната кулинария с нашата машина за пълнене на колбаси. Съчетавайки здравина и практичност, този уред не само осигурява надеждност и дълготрайност, но и гарантира лесна поддръжка чрез сваляемите си части. С двускоростната си система за пълнене, предлагаме на нашите клиен..
537 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300441
Професионална Механична Месобъркачка  с капацитет до 15 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане.  Оборудван със сачмени лагери с уплътнение. Възможност за въртене в две посоки. П..
560 лв.
Производител: Hendi Модел: 282090
Нашата машина за пълнене на колбаси представлява върховното съчетание от надеждност, удобство и функционалност. Изработена от висококачествена неръждаема стомана. С двускоростната си система за бавно и бързо пълнене, тази машината предоставя най-висок стандарт и качество в производството на колбаси...
583 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368105
С този професионален oкрехкотител за месо можете да обработите голямо количество месо и да го сервирате сочно и крехко. Уредът замества чука за месо, само че е получавате перфектните парчета месо почти без усилия.ОписаниеСигурно знаете, че за да направите месото сочно и крехко, трябва първо да г..
619 лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)

Предварителната обработка на храната е ключов елемент в една професионална кухня, в която всичко се приготвя на място. Затова в MixHoReCa.com отделихме цял раздел за професионални уреди за обработка на храна, които правят процеса по-ефективен, продуктивен, бърз, лесен и с константно качествени резултати.

Тук залагаме на многократно доказали се марки, сред лидерите на европейския пазар, сред които Maxima, Hendi и Amitek, за да ви предоставим достъп до истински професионални решения, които бизнесът ви заслужава. Разгърнете страниците на нашия онлайн каталог с различни функционални машини, които механизират работата и така я извеждат до необходимото професионално ниво с консистентен резултат.

Професионални уреди за обработка на храна на атрактивна цена

В селекцията ни включваме различни видове професионални ръчни машини и електроуреди за специфично предварително или окончателно обработване на храна. Те ще ви помогнат да режете, смилате, оформяте, смесвате, окрехкотяване, почиствате, месите, пълните, пасирате, белите, опушвате, дехидратирате, вакуумирате, ламинирате и опаковате с по-малко усилие и повече ефикасност.

Изборът на качествена и функционална машина за обработка на храна оптимизира работата в кухнята и осигурява високото качество, което бизнесът ви търси, за да удовлетвори своите клиенти. Затова в каталога ни включваме всичко необходимо за пълно оптимизиране на процесите в професионалната кухня, ресторант, заведение или предприятие за ръчно приготвяне на майсторски храни, печива, сладкиши или колбаси:

Доверете се на качеството на нашите професионални уреди

Неслучайно повечето уреди, които предлагаме в този продуктов раздел са изработени с неръждаеми работни елементи. Неръждаемата стомана е изключително издръжлива, хигиенична, здрава и осигурява търсеното от бизнеса качество за години напред. Друго предимство е, че се поддържа и почиства лесно, което допринася за спазване на всички хигиенни стандарти.

Избирайки MixHoReCa.com залагате на доказано европейско качество, подплатено с гаранционно и извънгаранционно обслужване и наличие на резервни части за подяна. Осигуряваме го с цел гарантиране на вашето спокойствие и подсигуряване на бизнеса на нашите клиенти с професионално оборудване, което заслужава направената инвестиция и на което може да се разчита за години напред.

Поръчайте днес и се възползвайте от възможността за безплатна доставка над 399 лв. и дългосрочен следгаранционен сервиз.

4.56 / 119
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.