Меню
Количка

Понички

Производител: Maxima Модел: 09374130
Професионален уред  за понички, с който можете лесно и бързо да изпечете до 25 вкусни мини понички едновременно.  Плочата е изработена от чугун с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точн..
379 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374010
Електрически уред за понички подходящ за бързо производство на 6 броя мини понички едновременно.  Плочата е изработена от алуминий, с незалепващо покритие. Плочите за печене се нагряват бързо и равномерно, благодарение на мощния нагревателен елемент. С регулируемият тер..
443 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374012
Електрически уред за понички подходящ за бързо производство на 15 броя мини понички едновременно.  Плочата е изработена от алуминий, с незалепващо покритие. Плочите за печене се нагряват бързо и равномерно, благодарение на мощния нагревателен елемент. С регулируемият термостат можете да за..
446 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374011
Електрически уред за понички подходящ за бързо производство на 15 броя мини понички едновременно.  Плочата е изработена от алуминий, с незалепващо покритие. Плочите за печене се нагряват бързо и равномерно, благодарение на мощния нагревателен елемент. С регулируемият те..
466 лв.
Производител: Hendi Модел: 205914
Фритюрникът за понички предлага удобство, издръжливост и безопасност при пържене на храните. Без значение дали сте професионален готвач или просто обичате да се забавлявате в кухнята, той е надежден помощник за приготвяне на вкусни и перфектни ястия.Идеален за приготвяне на вкусни понички, мекици, п..
947 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374132
Професионален уред  за понички, с който можете лесно и бързо да изпечете до 100 вкусни мини понички едновременно.  Плочата е изработена от чугун с незалепващо покритие. С регулируемият термостат можете да задавате температури до 300ºC. За да разберете точ..
1,149 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374000
Автоматична машина за понички можете да правите до 500 понички на час. Машината е напълно автоматизирана и подходяща за високопроизводителна и интензивна употреба в пекарни и заведения за обществено хранене. Оборудвана с променлив термостат, който ви позволява да задавате температури между 60 и 240⁰..
2,813 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

За почитателите на вкусните понички предлагаме професионални машини, с които да приготвят най-сочните понички с много малко мазнина. Уредите за понички са добри помощници в приготвянето на голямо количество от вкусния десерт.

Ако искате всеки уикенд да зарадвате семейството си с понички или планувате да стартирате бизнес в сферата на уличната храна ви препоръчваме да се запознаете с нашето портфолио. В категорията „Понички“ ще намерите предложения за професионални уреди за приготвяне на сочни понички.

Това е най-лесният и бърз начин за приготвяне на много вкусни тестени изкушения, с които да наградите семейството си или да предложите във вашето заведение за хранене. Уредите за понички предоставят възможност за бързо и лесно приготвяне на вкусни и апетитни сладкиши, които могат да бъдат сервирани с различни добавки като шоколад, плодови конфитюри, ядки.

Създайте разнообразие от вкусове и комбинации от понички с различни добавки. След това ги добавете в менюто на вашето заведение за хранене и изненадайте посетителите с сочни понички с шоколад или други добавки.

Специфични функции на машините за понички

Някои от професионалните уреди за понички са снабдени с допълнителни функции, които улесняват процеса по приготвяне на вкусни и сочни донъти. Една от най-често срещаните функции е наличието на регулатор, с който може да се променя температурата на уреда. Друга са индикаторите за готовност, които показват кога е достигната температурата подходяща за използване на уреда. 

Уреди за понички – най-лесният начин за приготвяне на вкусни донъти

В нашето портфолио ви предлагаме уреди, с които може да приготвите понички в различно форми и размери. Машините, които ви предлагаме имат различен капацитет. Някои от тях са подходящи за използване в професионални кухни или на места, където се предлагат понички като храна, която може да закупите от улицата.

Някои от уредите са с капацитет между 12 до 15 понички, което ви позволява да приготвите една подходяща порция за двама човека наведнъж. Предлагаме и професионални машини с капацитет до 100 броя понички. Този уред се използва в кухните на заведения за хранене, което изисква наличието на допълнителни функции. Машината развива температура до 300 градуса и е оборудване със светлинен индикатор. Тя се използва за направата на 100 понички за много кратко време.

При нас ще намерите и фритюрник за понички. Уредът предлага удобство, издръжливост и безопасност при приготвянето на голям брой донъти. Освен понички, фритюрникът е подходящ за приготвяне на мекици, пирожки, ангелски крилца и други вкусни кулинарни изкушения, които се пържат в дълбока мазнина.

4.54 / 170
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.