Меню
Количка

Конвектомати

Производител: Maxima Модел: 08500200
Професионалната комбинирана фурна на пара, предлагана от MixHoReCa.com, представлява перфектното решение за професионални кухни. Съчетавайки уникална гъвкавост в готвенето, прецизен контрол и лесна поддръжка, този иновативен уред отговаря на изискванията на всеки готвач. Защо Да Изберете Конвек..
2,767 лв. 2,975 лв.
Производител: Maxima Модел: 08500201
В съвременните условия на гастрономията, където готвенето е изкуство и наука е важно да разполагате с оборудване, което не само улеснява процеса, но и ви предоставя неограничени възможности. Точно това предлага конвектоматът - професионално оборудване, което съчетава в себе си горещ въздух и пара, о..
3,306 лв. 3,555 лв.
Производител: INOXTREND - Италия Модел: TG DP 004EH
Висококачествен конвектомат комбниран с капацитет 4 x 1/1 GN или тави 60 х 40 тави С 99 програми, 4 етапа 10 нива на пара: 10% - 100% пара и температурата от 50 до 300ºC. LCD дисплеят показва нивото на влажност, температурата и времето. Времето за готвене може да с..
3,861 лв.
Производител: INOXTREND - Италия Модел: VS HA 604E
Със завладяваща комбинация от изключителна гъвкавост, адаптивност и иновативни функции, фурните Verso представляват идеалното решение за ресторанти, които търсят не само висококачествено оборудване, но и лесно управление. Специално разработени за отговор на изискванията на съвременната гастрономия, ..
3,988 лв.
Производител: INOXTREND - Италия Модел: VS DA 004E
Конвектомат комбниран с капацитет 4 x 1/1 GN или тави 60 х 40 тави. Разстоянието между тавите е 7,5 см, което ви позволява да готвите различни ястия едновременно. Този уред е идеален за професионални кухни и предлага разнообразни функции, които ще улеснят вашата работа. Конв..
4,198 лв.
Производител: INOXTREND - Италия Модел: VS DP 004Е
Комбиниран конвектомат със странично отваряне и капацитет 4 x 1/1 GN или тави 60 х 40 тави. С 99 програми, 4 етапа 10 нива на пара: 10% - 100% пара и температурата от 50 до 300ºC. LCD дисплеят показва нивото на влажност, температурата и времето. Времето за готвене може ..
4,358 лв.
Производител: Maxima Модел: 08560450
Висококачествен конвектомат идеален за готвене на пара, печене, задушаване, печене и захаросване на различни храни с капацитет 4 x 1/1 GN тави С 99 програми, 4 етапа 10 нива на пара: 10% - 100% пара и температурата от 50 до 270ºC. LCD дисплеят показва нивото на влажност, температурата и времето..
4,617 лв. 5,130 лв.
Производител: INOXTREND - Италия Модел: TG DP 005EH
Висококачествен конвектомат комбниран с капацитет 5 x 1/1 GN или тави 60 х 40 тави С 99 програми, 4 етапа 10 нива на пара: 10% - 100% пара и температурата от 50 до 300ºC. LCD дисплеят показва нивото на влажност, температурата и времето. Времето за готвене може да с..
4,688 лв.
Производител: Tecnoeka Модел: EKF523NUD
Конвектомат с вместимост 5 GN 2/3 с малка ширина от 55 см, можете да я поставите дори и в най-ограничените пространства, като магазин или бензиностанция.Разполага с 1 вентилатор с автоматично реверсиране, което осигурява равномерно разпределение на топлината в камерата и подобрява резултатите от го..
4,700 лв.
Производител: INOXTREND - Италия Модел: VS DA 006E
Конвектомат комбниран с капацитет 6 x 1/1 GN или тави 60 х 40 тави. Разстоянието между тавите е 7,5 см, което ви позволява да готвите различни ястия едновременно. Този уред е идеален за професионални кухни и предлага разнообразни функции, които ще улеснят вашата работа. Конв..
4,802 лв.
Производител: INOXTREND - Италия Модел: VS DP 006Е
Комбиниран конвектомат със странично отваряне и капацитет 6 x 1/1 GN или тави 60 х 40 тави. С 99 програми, 4 етапа 10 нива на пара: 10% - 100% пара и температурата от 50 до 300ºC. LCD дисплеят показва нивото на влажност, температурата и времето. Времето за готвене може ..
5,171 лв.
Производител: INOXTREND - Италия Модел: VS DA 007E
Професионалните кухни изискват високоефективно оборудване, което да отговаря на разнообразните нужди на готвенето. Конвектомат 7 x 1/1 GN или тави 60 х 40, механичен, странично отваряне е идеалният отговор на тези изисквания. Снабден с различни функции и висококачествени материали, този електрически..
5,648 лв.
Показва 1 до 12 от 41 (4 страници)

Професионалната кухня има нужда от висококачествено професионално кухненско оборудване, в което непременно се включват и необходимите уреди за приготвяне на храната. Когато става въпрос за печене, ХоРеКа бизнесът има нужда от нещо повече от обикновена фурна с голям капацитет. Тук на помощ идват професионалните конвектомати, които се различават съществено от печките за готвене и предлагат уникални предимства за бранша.

Разлика между конвектомат и фурна

Неслучайно много хора задават търсене в интернет „конвектомат какво е“. Това е професионално готварско оборудване, което осигурява множество предимства пред конвенционалната фурна.

На първо място конвектоматите са по-мощни и осигуряват нагряване при по-висока температура. Конвекцията е това, което ги отличава съществено – мощните вентилатори, разположени на ключови места в уреда спомагат за равномерното разпределение на топлината по цялото протежение на конвектомата.

Така дори и всяка релса на уреда да е запълнена с тави с храна, се гарантира равномерно изпичане, без да е необходимо разместване на съдовете през определени периоди от време.

Специфичните технически предимства на конвектомата допринасят и за по-бързото и оптимално опичане на храната и постигане на еднакви консистентни и предвидими резултати, което не би могло да се осъществи с една обикновена фурна.

А в MixHoReCa.com предлагаме още едно уникално предимство – възможност за контрол на влажността и готвене на пара, което оптимизира процеса на готвене и запазва перфектните качествени характеристики на опечената храна.

В конвектомата може да се приготвят печени сладкиши, зеленчуци, меса, закуски и тестени продукти.

Професионален конвектомат за посрещане нуждите на бизнеса

Когато търсят качествен конвектомат ценителите знаят – необходимо е да се направи правилна преценка на капацитета, функциите, изработката, мощността и енергоефективността. В MixHoReCa.com предлагаме само висококачествено готварско оборудване, което се вписва перфектно във всяка професионална кухня, стремяща се към постигане и запазване на перфектни резултати, радващи клиентите на заведението или ресторанта.

В каталога ни ще откриете енергоефективни уреди, които са създадени да намалят сметката за ток, но да увеличат производителността, осигурявайки перфектни крайни резултати. Разполагаме с прогамируеми конвектомати, сладкарски, с реверсивни функции, системи за диагностика и удобен режим за самопочистване. Те са специално разработени да устоят на интензивна работа и продължителна експлоатация, осигурявайки перфектни резултати за дълъг период от време.

Разгледайте и специалните ни промоционални предложения и се възползвайте от безплатна доставка над 399 лв.

4.51 / 159
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.