Меню
Количка

Работни шкафове

Производител: Hendi Модел: 814154
Стилен, функционален и изключително здрав, този стенен шкаф с плъзгащи врати е перфектно решение за вашата кухня. Изработен от висококачествена неръждаема стомана (AISI 430), той гарантира дълготрайна издръжливост и устойчивост на корозията, което е подходящо за използване във времето.Плъзгащите вра..
766 лв.
Производител: Hendi Модел: 811207
Стилен, функционален и изключително здрав, този стенен шкаф с плъзгащи врати е перфектно решение за вашата кухня. Изработен от висококачествена неръждаема стомана (AISI 430), той гарантира дълготрайна издръжливост и устойчивост на корозия, което е подходящо за използване във времето.Плъзгащите врати..
880 лв.
Производител: Hendi Модел: 812402
Кухненският шкаф с плъзгащи се врати е изработен от здрава неръждаема стомана AISI 430. Разполага с четири плъзгащи се врати (по две от  двете страни) с вертикални дръжки и ролкови лагери за плавно отваряне и затваряне. Във вътрешността ще намерите два подвижни и два фиксирани рафта, които..
2,520 лв.
Производител: Hendi Модел: 811634
Шкафът с преграда и плъзгащи се врати е изработен от здрава неръждаема стомана AISI 430, което прави изключително издръжлив и устойчив на корозия. Вътрешността му е разделена на два подвижни и два фиксирани рафта - един в долната част и един в средата. Това предоставя достатъчно пространство за съхр..
2,621 лв.
Производител: Hendi Модел: 811108
Шкафът е изработен от здрава неръждаема стомана AISI 430, което прави изключително издръжлив и устойчив на корозия. Вътрешността му е разделена на два подвижни и два фиксирани рафта - един в долната част и един в средата. Това предоставя достатъчно пространство за съхранение и организация на различн..
2,940 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Всяка кухня може да за прилича на бойно поле, ако в нея не са обособени определени правила за ред. Това най-вече важи за професионалните кухни, където се приготвят големи количества храна за отрицателно време. 

В нашето портфолио ще намерите всичко необходимо за създаването на подредена професионална кухня. В категорията „Работни шкафове“ ви предлагаме разнообразие от форми и модели на функционални мебели, с които да въдворите ред в кухнята.

Тези шкафове се използват за организацията на работното пространство в професионални кухни, където реда е от съществено значение за бързото приготвяне на вкусна храна.

Работните шкафове предлагат удобство, ефективност и съхранение на различни кухненски уреди, посуда и продукти. Ние се постарахме да съберем различни модели работни шкафове, които предлагат разнообразни функционалности, конфигурации и дизайни.

Видовете работни шкафове, които избрахме да ви предложим отговарят на всички стандарти за качество и са подходящи мебели за ресторанти, професионални кухни, хотели или промишлени цехове.

Може да използвате работните шкафове за обзавеждането на помещения, в които се съхраняват тежки предмети и уреди.

Избор на работни шкафове от MixHoReCa.com

Ако ви предстои покупка на кухненско оборудване може да се доврите на MixHoReCa.com. В нашето портфолио ви предлагаме абсолютно богат избор от уреди и мебели, които ще улеснят процеса по приготвянето на вкусни кулинарни шедьоври.

Работните шкафове са част от предложенията ни за кухненски мебели, с които да оборудвате професионалната кухня на вашия ресторант, хотел или заведение за хранене. Те са създадени с цел да осигурят безопасно съхранение на уреди, хранителни продукти и други предмети.

С тяхна помощ може да подобрите организацията в професионалната кухня и да създадете място, на което се работи бързо и спокойно.

При нас ще намерите различни видове работни шкафове, които се различават по форма, размери и конфигурации. Моделите, които ви предлагаме включват компактни шкафчета с една или две врати или големи работни шкафове с отделни чекмеджета и много отделения.

Работните шкафове са проектирани с цел оптимизиране на пространството и улесняване на достъпа до необходимите уреди и продукти. Това предлага голямо разнообразие от начини на организация на нещата, които се съхраняват в тях.

Стилът на моделите, които предлагаме е класически и функционален. Те са подходящи за всяка една професионална кухня и се допълват добре към интериора на помещения от всякакъв вид.

Някои модели работни шкафове са снабдени с колела, които позволяват лесно придвижване на шкафа. Това е особено полезно в среди, където е необходимо често преместване на оборудването.

Работните шкафове, които ще намерите при нас са изработени от неръждаема стомана, което ги прави издръжливи и подходящи за дълготрайно ползване.

4.61 / 130
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.