Меню
Количка

Работни шкафове

Производител: Hendi Модел: 814154
Стилен, функционален и изключително здрав, този стенен шкаф с плъзгащи врати е перфектно решение за вашата кухня. Изработен от висококачествена неръждаема стомана (AISI 430), той гарантира дълготрайна издръжливост и устойчивост на корозията, което е подходящо за използване във времето.Плъзгащите вра..
766 лв.
Производител: Hendi Модел: 811207
Стилен, функционален и изключително здрав, този стенен шкаф с плъзгащи врати е перфектно решение за вашата кухня. Изработен от висококачествена неръждаема стомана (AISI 430), той гарантира дълготрайна издръжливост и устойчивост на корозия, което е подходящо за използване във времето.Плъзгащите врати..
880 лв.
Производител: Hendi Модел: 812402
Кухненският шкаф с плъзгащи се врати е изработен от здрава неръждаема стомана AISI 430. Разполага с четири плъзгащи се врати (по две от  двете страни) с вертикални дръжки и ролкови лагери за плавно отваряне и затваряне. Във вътрешността ще намерите два подвижни и два фиксирани рафта, които..
2,520 лв.
Производител: Hendi Модел: 811634
Шкафът с преграда и плъзгащи се врати е изработен от здрава неръждаема стомана AISI 430, което прави изключително издръжлив и устойчив на корозия. Вътрешността му е разделена на два подвижни и два фиксирани рафта - един в долната част и един в средата. Това предоставя достатъчно пространство за съхр..
2,621 лв.
Производител: Hendi Модел: 811108
Шкафът е изработен от здрава неръждаема стомана AISI 430, което прави изключително издръжлив и устойчив на корозия. Вътрешността му е разделена на два подвижни и два фиксирани рафта - един в долната част и един в средата. Това предоставя достатъчно пространство за съхранение и организация на различн..
2,940 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Работните шкафове отговаря на високи стандарти за качество и функционалност и са идеални за различни области, като гастрономия, хотелиерство, промишленост и други места, където е необходима здравина и надеждност на съхранението.
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.