Меню
Количка

Ламинатори за тесто

Производител: Maxima Модел: 08900020
Професионална машина за разточване на тесто с диаметър между 14 и 30см, подходяща за пици, торти, баници, тестени изделия и хляб.  Можете да разточите между 80 и 210 гр тесто наведнъж с ролката. С врътката  отстрани на точилката може да регулира..
1,579 лв.
Производител: Maxima Модел: 08900021
Професионална машина за разточване на фондан с диаметър между 14 и 30см.  Можете да разточите между 80 и 210 гр тесто наведнъж с ролката. С врътката  отстрани на точилката може да регулирате дебелината на тестото между 0 и 4 мм. Оборудвана с издръжлив и мощен мотор, работи само с една..
1,596 лв.
Производител: Maxima Модел: 08900025
Ръчното разточване на тесто отнема много време и усилия, особено когато става въпрос за големи количества и поддържане на постоянно добри резултати. С това предизвикателство често се сблъскват професионалните кухни, пекарните и пицариите. В търсенето на ефективно решение, ламинаторите се явяват ефек..
1,884 лв.
Производител: Maxima Модел: 08900028
Професионална машина за разточване на фондан с диаметър между 26 и 45см.  Можете да разточите между 210 и 700 гр тесто наведнъж с ролката. С врътката  отстрани на точилката може да регулирате дебелината на тестото между 0 и 4 мм. Оборудвана с издръжлив и мощен мото..
1,944 лв.
Производител: Maxima Модел: 08900000
Професионална машина за разточване на тесто за пици с диаметър между 14 и 30см с двойна ролка, подходяща за пици, торти, баници, тестени изделия и хляб.  Можете да разточите между 210 и 700 гр тесто наведнъж. С врътката  отстрани на точилката мо..
2,086 лв.
Производител: Maxima Модел: 08900005
Професионална машина за разточване на тесто с диаметър между 26 и 40см, подходяща за пици, торти, баници, тестени изделия и хляб.  Можете да разточите между 210 и 700 гр тесто наведнъж с двата валяка. С врътката  отстрани на точилката може да ре..
2,316 лв.
Производител: Maxima Модел: 08900015
Автоматична машина за разточване на тесто с диаметър между 26 и 40см, подходяща за пици, торти, баници, тестени изделия и хляб.  Можете да разточите между 210 и 700 гр тесто наведнъж с ролката. Оборудвана със сензор за докосване, при който уредът започва ..
2,538 лв.
Производител: Maxima Модел: 09377000
Професионалните машини за разточване на тесто, тип Sheeter  има 38 см ролка, която позволява на всеки вид тесто да се разточва хубаво и равномерно.  Регулируема дебелина на тестото 0-35 мм. В горната част на точилката има контейнер за брашно, така че тестото да не залепва за тран..
4,339 лв.
Производител: Maxima Модел: 09377005
Професионалните машини за разточване на тесто, тип Sheeter  има 52 см ролка, която позволява на всеки вид тесто да се разточва хубаво и равномерно.  Регулируема дебелина на тестото 0-35 мм. В горната част на точилката има контейнер за брашно, така че тестото да не залеп..
5,273 лв.
Производител: Maxima Модел: 09377010
Професионалните машини за разточване на тесто, тип Sheeter  има 38 см ролка, която позволява на всеки вид тесто да се разточва хубаво и равномерно.  Регулируема дебелина на тестото 0-35 мм. В горната част на точилката има контейнер за брашно, така че тестото да не ..
6,033 лв.
Производител: Maxima Модел: 09377015
Професионалните машини за разточване на тесто, тип Sheeter  има 52 см ролка, която позволява на всеки вид тесто да се разточва хубаво и равномерно.  Регулируема дебелина на тестото 0-35 мм. В горната част на точилката има контейнер за брашно, така че тестото да не залеп..
6,109 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

Тайната за вкусните тестени изделия е комбинация от умения и използването на правилните уреди и техники за месене. В категорията Ламинатори за тесто ви представяме професионални помощници за приготвяне на вкусно тесто според вашите специални изисквания.

Ламинаторите за тесто предлагат различни функции, с които тестото може да бъде оформяно и разточено по предпочитан от пекаря начин. С тези уреди се създава равномерно тънко тесто, което може да бъде изрязано и оформяно в различни форми.

В нашето портфолио ще намерите разнообразие от ламинатори за тесто, специално проектирани, за да улеснят процеса на приготвяне на тестени изделия в домашни условия или в професионални кухни.

Характеристики и функции на машините за разточване на тесто

Тези помощници за професионални кухни се отличават с специализирани характеристики, качество и удобство при работа. Това ги прави подходящи за използване от кулинарни ентусиасти и професионални готвачи и пекари.

Съвременните ламинатори за тесто с дължина са проектирани с високотехнологични функции. Ролките и другите части на уредите, които ви предлагаме са изработени от качествени материали, което гарантира дълготрайното им използване и издръжливост.

Машините предоставят възможност за регулиране на дебелината на тестото. По този начин ламинаторите за тесто осигуряват гъвкавост при приготвянето на различни видове тестени изделия.

Уредите от този тип са създадени с цел да опростят процеса на обработка на тестото за приготвяне на пайове, сладкиши, пици и други кулинарни творения от тесто.

Ламинаторите предлагат много предимства, с които се улеснява процеса за подготовката на тестото. Уредите се почистват лесно, защото по повърхността им не полепва тесто.  Някои ламинатори дори предлагат възможност за прикрепване към повърхности, което осигурява стабилност по време на употреба. Всички модели се съхраняват лесно и са безопасни при използване.

Какви видове ламинатори за тесто предлагаме

В портфолиото на онлайн магазина за оборудване на професионални кухни MixHoReCa.com ще намерите няколко вида ламинатори за тесто разделение според основните функции и характеристики на тези уреди.

Може да изберете модел с единично или двойно разточване. Уредите, които имат функцията за двойно разточване предлагат по-прецизно разточване на тестото. Ламинаторите за тесто предлагани в нашия онлайн магазин са с капацитет от 30 см до 52 см диаметър на разточване.

Много от машините за разточване на тесто разполагат с иновативни дизайни, които включват ергономични дръжки и практични бутони за лесно използване. Някои ламинатори за тесто имат вградени сензори за автоматично регулиране на дебелината на тестото, което допълнително улеснява работата на пекарите.

Ние се доверихме на холандската марка Maxima и предлагаме 11 модела ламинатори за тесто разработени от нея. Всички модели са подходящи за оборудване в професионални кухни, пицарии, сладкарски цехове и пекарни.

Направете поръчка и пригответе най-вкусните тестени изделия с наша помощ.

4.58 / 113
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.