Меню
Количка

Уок

Производител: SKK Модел: SKK 275
Тази тенджера УОК със стъклен капак е подходящ за газови, електрически и стъклокерамични котлони. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напълно безвредни!Техниче..
299 лв.
Производител: SKK Модел: SKK 2751
Тази тенджера УОК е подходяща за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напълно безвредни!Технически ..
329 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Професионални уок тенджери, подходящи за интензивна ежедневна употреба. Разполагат с по-висока ефективност при загряване. Топлината се разпределя равномерно, което скъсява времето за готвене и спестява енергия. Съдовете са изключително устойчиви на надраскване и износване. Бакелитените дръжки са термоустойчиви и могат да се използват и във фурна до 260° С. Благодарение на незалепващата повърхност, почистването е лесно и бързо. Предлагаме различни размери.

4.65 / 110
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.