Меню
Количка

Обслужващи колички

Производител: Maxima Модел: 09300545
Количка за сервиране на две нива, лесна за сглобяване и за почистване. Всеки плот може да носи до 40 кг, а краката са с брони. С 4 колела, 2 от които са със спирачки. Ъгловите шевове са заварени и полирани. Много лесен монтажОборудвана с 2 работни нива от неръждаема стоманаРаботните листове имат зао..
381 лв. 401 лв.
Производител: Hendi Модел: 810200
Тази количка се отличава с плавно движение по неравни повърхности включително асансьори и пътеки, осигурявайки удобство и ефективност в средата на различни работни места.Тя разполага с ергономично разположен горен плот, който осигурява комфорт и лесен достъп до съхраняваните предмети. Разстояни..
389 лв.
Производител: Hendi Модел: 810101
Количката за сервиране е идеалното решение за професионални обекти като ресторанти, хотели, кетъринг фирми и други места, където се изисква удобно, надеждно и ефективно сервиране и пренасяне на предмети. Тя е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която осигурява здравина и дълготрайност..
406 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300546
Количка за сервиране на три нива, лесна за сглобяване и за почистване. Всеки плот може да носи до 40 кг, а краката са с брони. С 4 колела, 2 от които са със спирачки. Ъгловите шевове са заварени и полирани. Много лесен монтажТехнически параметри на продукта Нето тегло: 12 кг Размери (ш х д х в): 95 ..
427 лв. 449 лв.
Производител: Hendi Модел: 810118
Тази количка за сервиране е произведена от висококачествена неръждаема стомана, която гарантира издръжливост и устойчивост на корозия. Тя разполага с общо 4 рафта, които предоставят достатъчно пространство за съхранение и организация на предмети или материали. За удобство при движение, количкат..
536 лв.
Производител: Hendi Модел: 810125
Сервитьорската количка е изработена от висококачествена неръждаема стомана, което я прави издръжлива и устойчива на корозия. Тя е идеална за използване в ресторанти, хотели, кетъринг услуги и други места, където се изисква удобство и надеждност при сервиране на храни и напитки.Сервитьорската количка..
694 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Обслужващите колички предоставят много по-лесен начин за сервиране и отсервиране в ресторантьорството. Maxima предлага гама от висококачествени колички за сервиране и колички за тави на достъпна цена. Те са на различни нива и са подходящи за различна бройка табли. Снабдени са със спирачки за безопасно придвижване и стоене на едно място, дори и на места под наклон. Изработени са от масивна неръждаема стомана и са със заоблени ръбове.

4.59 / 127
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.