Меню
Количка

Кутери

Производител: Maxima Модел: 09300083
Кутер машина от  ,,Maxima'' са здрави и надеждни устройства. Корпусът и острието са изработени от неръждаема стомана. Подходящ за много различни рецепти. Най-високо качество на конкурентна цена!Кутер с 6 литра купа от неръждаема стоманаС кръгли ъгли и дръжкиПълен корпус от неръждаема стоманаПро..
985 лв. 1,059 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300084
Кутер от ,,Maxima'' са здрави и надеждни устройства. Корпусът и острието са изработени от неръждаема стомана. Подходящ за много различни рецепти. Най-високо качество на конкурентна цена!9 литра купа от неръждаема стоманаРазмер на купата диаметър:25см/височина 20смНож размери височина 19см/ширина 24с..
1,074 лв. 1,155 лв.
Производител: Maxima Модел: 8400400
Работата в кухнята може да бъде трудна и отнемаща много време, особенно за професионалните готвачи, които трябва винаги да създават перфектни ястия за своите клиенти. За щастие съвременните технологии предлагат решения, които значително намалят времето и усилията в подготовката на продуктите.Кутер /..
1,918 лв. 2,062 лв.
Производител: Maxima Модел: 08400900
В съвременната професионална кухня ефективността и гъвкавостта са ключови фактори при избора на оборудване. Един незаменим инструмент, който отговаря и на двете изисквания, е професионалният кухненски робот. Този универсален уред съчетава множество функции в едно компактно и мощно устройство, което ..
1,961 лв. 2,109 лв.
Производител: Maxima Модел: 09399400
Професионалният кухненски робот представлява идеалното решение за оптимизиране на работата в професионална кухня. Способен е да реже и смесва разнообразни храни с лекота. Този уред не само осигурява ефективност в кухнята, но и дълготрайност, като съчетава висококачествени материали с интелигентен ди..
4,903 лв. 5,272 лв.
Производител: Maxima Модел: 09399401
Професионалният кухненски робот представлява идеалното решение за оптимизиране на работата в професионална кухня. Способен е да реже и смесва разнообразни храни с лекота. Този уред не само осигурява ефективност в кухнята, но и дълготрайност, като съчетава висококачествени материали с интелигентен ди..
5,338 лв. 5,740 лв.
Производител: Maxima Модел: 09399402
С нашия професионален кухненски робот, иновацията в кулинарните изживявания става лесна и достъпна. Насладете се на безпроблемната подготовка на всяко ястие и обогатете вашия ресторант или кулинарен бизнес с възможностите, които този уред предоставя. Защо Кутер/кухненски робот 50 литра - две ск..
9,170 лв. 9,860 лв.
Производител: Maxima Модел: 09399403
С нашия професионален кухненски робот, иновацията в кулинарните изживявания става лесна и достъпна. Насладете се на безпроблемната подготовка на всяко ястие и обогатете вашия ресторант или кулинарен бизнес с възможностите, които този уред предоставя. Защо Кутер/кухненски робот 70 литра - две ск..
10,156 лв. 10,920 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Забравете за досадното рязане на хранителни продукти. Представяме ви професионални кухненски уреди, с които ще спестите ценно време като в същото време ще имате перфектно нарязани зеленчуци, плодове, месо и други продукти нужни за приготвянето на вкусното меню на вашето заведение за хранене.

Кутрите имат важно предназначение в кухнята. Те намират своето приложение в извършването на различни кулинарни задачи. Професионалните готвачи признават тяхното значение в пригтвянето на храна. Поради тази причина кутерите са задължително кухненско оборудване за всяко заведение за хранене.

Функционалности на кутерите – задължителен помощник в кухнята

Тези уреди предлагат редица функционалности, което ги прави полезни помощници в кухнята. Кутерите са много ефективно кухненско оборудване с добра продуктивност, която се изразява в извършването на следните дейности:

  • Нарязване на хранителни продукти

Кутерите са снабдени с различни по размер ножове, които се използват за обработката на храна чрез нарязване. Професионалните уреди имат функционалност, която изпълнява нарязване на храната според нейния вид.

  • Рендета

Кутерите могат да се използват за бързо настъргване на зеленчуци, сирена, кори на плодове и други хранителни продукти. Уредите са снабдени с различни по големина резци, които се използват за настъргване според специфични изисквания.

  • Мандолини

Тази функция е предназначена за нарязване на храни на равномерни шайби. Най-често влиза в приложение при подготовка на зеленчуци като краставици, картофи, моркови.

  • Кутер за месо

Кутерите за месо разполагат с остриета с регулируема дебелина, които се използват за нарязването на месо и месни продукти.

Характеристики на кутер машина

При избора на кутер машина трябва да се запознаете с наличните характеристики и функционалности на уреда. В нашия асортимент ще намерите професионални кутери, които са направени от неръждаема стомана и предлагат скорост в определен диапазон, остриета от неръждаема стомана, нож с разлени размери и защита от прегряване.

В описанието на всеки уред е посочено за обработката на кои хранителни продукти е подходящ да се използва.

Кутерите, които ще намерите в онлайн магазина на MixHoReca.com са с красив дизайн, който подхожда на другото оборудване в професионалните кухни. Тези уреди имат стабилен корпус, купа с голяма вместимост.

Професионалните кутер машини разполагат с различна скорост на рязане, от която се определя и размера и формата на обработените продукти.

Поръчайте вашият нов кухненски помощник от нашия онлайн магазин.

4.61 / 118
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.