Меню
Количка

Кутери

Производител: Maxima Модел: 09300083
Кутер машина от  ,,Maxima'' са здрави и надеждни устройства. Корпусът и острието са изработени от неръждаема стомана. Подходящ за много различни рецепти. Най-високо качество на конкурентна цена!Кутер с 6 литра купа от неръждаема стоманаС кръгли ъгли и дръжкиПълен корпус от неръждаема стоманаПро..
1,028 лв. 1,059 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300084
Кутер от ,,Maxima'' са здрави и надеждни устройства. Корпусът и острието са изработени от неръждаема стомана. Подходящ за много различни рецепти. Най-високо качество на конкурентна цена!9 литра купа от неръждаема стоманаРазмер на купата диаметър:25см/височина 20смНож размери височина 19см/ширина 24с..
1,120 лв. 1,155 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Професионалните кутери Maxima ще изпълнят всички нужди от рязане в една професионална кухня. Разполагат с мощен мотор и остриета от неръждаема стомана и са подходящи за рязане на месо, риба, зеленчуци, ядки и сушени плодове. Създадени са с красив дизайн, кръгла форма и стабилен корпус. Имат и различна вместимост, спрямо размера на купата, в която се поставят храните. Благодарение на променливата им скорост на рязане можете да създадете най-разнообразна текстура храна.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.